Sådan ser du Mandalorian i Irland (Star Wars TV Show)

Sådan ser du Mandalorian i Irland (Star Wars TV Show)

Af Michael Smolski, 2019-12-22 09:34:14 i Entertainment


Hvis du så den baby Yoda, ved du, at du er nødt til at se Star Wars TV-show, The Mandalorian. Med undtagelse er Disney + ikke tilgængelig i Irland endnu. Der er dog en måde at se Mandalorian i Irland på, og vi går over dette i denne guide, så helt ærligt er dette Star Wars-show værd at se.

Hvad der skal ske, så du kan se Mandalorian i Irland

Den eneste måde at se The Mandalorian i Irland eller fremtidige Star Wars-tv-shows er ved at have Disney + i Irland. Kan du nemt få en? Med lidt tålmodighed og denne vejledning, ja.

Der er i sidste ende 3 trin at anvende, hvis du vil se The Mandalorian i Irland.

 1. Disney + er nødt til at tro, at du befinder dig i en understøttet region.
 2. Du har brug for det rigtige kort, der fungerer med Disney+.
 3. Til sidst har du brug for appen, selvom der også findes måder omkring det.

Se Star Wars-tv-showet starter med at få Disney + til at tro, at du er i USA

USA er ikke den eneste platform, der understøtter Disney +, men den eneste, der arbejder med det, vi skal nævne, plus også den nemmeste så langt som til trin 2.

Lige nu, i Irland, kan du ikke se The Mandalorian på Disney +, simpelthen fordi Disney + kan fortælle, at du er i Irland.

Men hvad nu hvis det ikke var i stand til det?

Hvis du praktisk talt kan ændre din placering til at være i USA, er det problemet med placering løst.

Og det er her VPN-tjenester kommer ind.

VPN-tjenester kendt som Virtual Private Networks giver folk mulighed for at ændre deres placering til at være overalt i verden, med den eneste begrænsning, hvor serverne af den service, du bruger, er. Bortset fra, det er ikke hvor mange servere en VPN-tjeneste har, der betyder noget, når det kommer til at se The Mandalorian, men kvaliteten af ​​servere, der betyder noget.

Hvorfor? Da alle streamingtjenester gør en indsats for at forhindre VPN'er i at arbejde, hovedsagelig på grund af rettigheder. Det ved Disney er, at det ejer Disney, Fox, Marvel, National Geographic og mange mange flere, hvilket betyder, at det har enorme rettigheder til episk indhold som Avatar. Bortset fra, får alle disse platforme betalt for at give bort andre rettigheder for andre virksomheder til at streame eller offentliggøre deres indhold. Og indtil disse kontrakter er fuldt ud, vil lande som Irland ikke være i stand til at se dem som The Mandalorian.

Og det er her PrivateVPN kommer ind.

PrivatVPN, ligesom det er i stand til at fjerne blokering af Disney-ejet Hulu og ESPN +, ligesom det er i stand til at fjerne blokering af BBC iPlayer, er også i stand til at fjerne blokering af Disney Plus, så du kan se Star Wars TV-show i Irland ved at fokusere på færre servere, men på kvalitet i stedet.

Der er en 7-dages risikofri prøve, der ikke engang beder om et kort til at tilmelde dig et PrivateVPN, så du kan prøve det. Disney + har også en 7-dages prøveperiode, så hvis du ender med at ikke lide det, selvom vi satser på at du vil elske det, kan du annullere.

...Bortset fra, i modsætning til hvad de fleste guider antyder, er det ikke nok til at se The Mandalorian i Irland.

En VPN er kun halvdelen af ​​slaget.

Tilmelding til Disney + i Irland er det egentlige problem, ligesom et andet sted, hvor Disney + ikke er der.

Sådan opretter du en Disney + -konto for at se mandalorianen i Irland

Hulu og ESPN + gør det let, da vi opdagede, at Revolut-banken, som du sandsynligvis allerede bruger, fungerer med disse platforme, eller i det mindste gjorde det på det tidspunkt, vi testede disse platforme.

Ikke tilfældet med Disney +.

Hvis du vil se The Mandalorian i Irland, skal du få et amerikansk udstedt kort.

Der er ingen anden vej omkring det.

Hvad kan du gøre?

Bed din ven fra USA om at hjælpe dig. Eller ven af ​​en ven.

Du kender sikkert nogen fra USA.

Hvis du ikke gør det, er der lidt mere, du skal gøre.

I teorien kan du bede nogen, der bor i et af de andre støttede Disney + -lande som Canada eller Holland om at oprette en konto for dig og bare dele med dig. Det ville fungere i USA, når det næsten er forbundet der med en VPN.

Kan ikke gøre det?

Nå, så skal du få et amerikansk udstedt amerikansk kort.

Med nogle undersøgelser kan du finde en forudbetalt, der kan sendes, eller du kan prøve at finde en virtuel, der kan være hurtigere. Hvis du går efter en forudbetalt en, og den kun sendes til USA, kan du bruge en service som AdressPal fra den irske post.

Nøglen, når du tilmelder dig Disney+? For at bruge en amerikansk adresse med amerikansk postnummer og endnu vigtigere at have penge på dit kort, som selvom du tilmelder dig en prøveperiode, skal Disney + bekræfte dit kort, så du ikke tilmelder dig mange prøvelser, hvis du ved hvad vi mener. Derefter tilbagebetales det lille beløb, når det bekræfter dit kort.

Denne del er helt sikkert den sværeste, og derfor tilbyder PrivateVPN den allerede nævnte 7-dages prøveperiode, som ikke kræver et kort. PrivateVPN har mange anvendelser, såsom de fleste Netflix-regioner på planeten, og mange andre platforme, som afbildet nedenfor, som du vil elske at bruge, men du er her, fordi du vil se The Mandalorian i Irland.

Når du tilmelder dig, skal du også angive et amerikansk postnummer.

Det sidste trin for at se The Mandalorian i Irland? At få en Disney + -app på din enhed, som ikke er nødvendig på computere, men er på andre platforme.

Hvilke platforme vil du ikke være i stand til at se Star Wars Show på i Irland

Uforenrelty, Apple TV, Roku, Chromecast og de fleste smarte tv'er har én ting til fælles. At de slet ikke understøtter nogen VPN-tjenester.

Det betyder, at du ikke vil være i stand til at få Disney + på dem i Irland.

Hvad kan du gøre i stedet?

Du kan enten installere en VPN på en router, som vi ærligt talt ikke anbefaler, da routere ikke ofte er stærke nok til at håndtere VPN-tjenester, eller du kan få Amazon Fire TV Stick / Cube, der understøtter VPN-tjenester.

Mandalorian på en stor skærm i Irland

 1. Køb en Amazon Fire TV Stick. De sælger nogle hos Argos.
 2. Gå til din nuværende Amazon-konto i webbrowseren.
 3. Klik på Konti & Lister, og så Administrer din konto og indhold.

Vælg for din region at være i USA.

 1. Gå til din Amazon Fire TV-enhed. tryk Indstillinger og Min konto.
 2. Deregistreres, og log tilbage på din Amazon-konto.
 3. Download Disney +, log ind, og begynd at se Mandalorian.

Sådan får du Disney + -app på iPhones & iPads i Irland

 • Gå til din enhed Indstillinger og log ud.
 • Opret derefter en ny konto med din placering i USA.
 • Download Disney+.

Det er vigtigt, at du opretter en ny konto, da du mister alt andet, hvis du bare skulle ændre din region.

Alternativt kan du downloade Google Chrome fra din app store og vælge Desktop Site i Chrome-indstillingerne. Det giver dig mulighed for at se Mandalorian i Irland fra din webbrowser.

Sådan får du Disney + -app på Android-enheder

 • Opret forbindelse til en amerikansk placering med PrivateVPN.
 • Tryk på 3 søjler øverst til venstre på skærmen i din Play Store.
 • Google Play-butik giver dig nu muligheden for at skifte til en amerikansk placering i din Google Play Store.
 • Du skal opdatere din betalingsmetode for at gøre det. Til dette tilføjes et nyt kort.
 • Download Disney + og se Star Wars TV-show i Irland.

Google oplyser, at det kan tage 48 timer at gennemføre en sådan opdatering, selvom den har en tendens til at ske med det samme, efter at du har genstartet din Google Play Store eller din telefon.

...Eller du kan bare søge efter Disney + -appen på internettet og downloade den derfra. Bare sørg for, at det kommer fra en betroet kilde.

Sådan ser du Mandalorian i Irland

Vores forslag? At du ikke bare får Disney +, men at du går til Disney Plus-bundtet, der også har Hulu og ESPN + for kun $ 12.99. Alle disse arbejder med PrivateVPN.

Skrevet af Michael Smolski.

Disclaimer: Mens PrivateVPN i øjeblikket fungerer med Disney + ligesom med mange andre platforme, garanterer vi ikke, at hver server fungerer på alle givne tidspunkter. På grund af arten af ​​underholdningstjenester, der altid tager forholdsregler over for VPN-tjenester, er der en mulighed for, at en service kan stoppe med at arbejde på et tidspunkt ... indtil vi får den til at fungere igen. Hvis du har problemer, skal du kontakte vores kundesupport på [email protected] eller via vores chatbox, så prøver vi at komme tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me