Sådan ser du Hulu uden for USA på Fire TV Cube

Sådan ser du Hulu uden for USA på Fire TV Cube

Af Michael Smolski, 2018-10-18 08:27:43 i Entertainment


Fik du for nylig en Fire TV Cube? Bor du uden for USA? Vil du se Hulu uden for USA på Fire TV Cube? Let. Ikke så let, men vi ved, hvordan man gør det, så vi hjælper dig med at finde ud af det.

Hovedårsagen til, at du ikke kan se Hulu uden for USA på Fire TV Cube

Rettigheder. Rettigheder til film og shows koster. Og Hulu? Hulu gør et utroligt stykke arbejde som Netflix og Amazon Prime ikke klarer med hensyn til at vise shows, der foregår lige nu. Med Hulu kan du se den nyeste episode af et bestemt show, en dag efter det er udgivet, og det er ret utroligt. Men det koster også, og at forudsat at verdensomspændende ville være ekstremt dyrt. Og for folk at bruge dette på verdensplan ville det ikke være godt for virksomheder, der har disse rettigheder. Derfor Hulu presses enormt. Resultatet? Du kan ikke se Hulu uden for USA på Fire TV Cube eller andre enheder.

Og der er tre trin til løsning af dette problem. De er heller ikke lette, men hvis du vil se Hulu, skal du registrere dig, og du skal være i stand til at narre Hulu til at tro, at du er i USA. Åh, og selvfølgelig skal du også downloade Hulu-appen på Fire TV Cube.

Registrering på Hulu for at se Hulu uden for USA på Fire TV Cube

Dette er ikke den vigtigste del, og måske har du allerede en konto, og i bekræftende fald kan du springe over denne del, men hvis du vil se Hulu uden for USA på Fire TV Cube, er dette den sværeste ting at gøre.

For at registrere en Hulu-konto skal du gå til Hulu-webstedet på din telefon eller computer. Du skal også have et amerikansk kort. Og det er et problem for de fleste mennesker.

Senere kan du bruge værdikuponer til at betale, men oprindeligt skal du betale med et kort. Mit råd? Bed en ven i USA om at hjælpe dig. Helt seriøst. Enten beder dem betale for det, eller bede dem om at købe dig et forudbetalt kort i butikken.

Du kan også prøve virtuelle online-kort, selvom din succesrate med at bruge et muligvis ikke er så stor. Det handler om at prøve, indtil du får det til at fungere. Gør noget research, da metoderne, der fungerer, ændrer sig hele tiden.

Men du er også nødt til at narre Hulu for at registrere og samlet se Hulu uden for USA på Fire TV Cube.

At få Hulu til at arbejde på Hulu uden for USA på Fire TV Cube

Vil du se Hulu uden for USA på Fire TV Cube? Du er nødt til at narre Hulu til at tro, at du er i USA. Det er den eneste tilgængelige mulighed, hvis du ikke ønsker at flyve til USA, hver gang du vil se Hulu.

Og til det har du brug for en VPN. En VPN er et virtuelt privat netværk, og når du først er tilsluttet det og tilsluttet en server i et andet land, vil du praktisk talt være der, hvilket betyder, at hvad angår internettet, vil du være i stand til at se Hulu, hvis du er tilsluttet en Amerikansk server.

MEN DE fleste VPN-TJENESTER ARBEJDER IKKE MED HULU!

Hvis Hulu skal sørge for, at folk i andre lande ikke kan se Hulu uden for USA på Fire TV Cube, vil de selvfølgelig vide, at VPN-tjenester findes. Og på grund af at de fleste VPN-tjenester ikke fungerer med Hulu.

PrivateVPN? Det har fungerende amerikanske VPN-servere, der understøtter Hulu.

Opret en konto med PrivateVPN. Download klienten, der er tilgængelig på Fire TV Cube, og forbind til en Hulu understøttet server. Let? Yep.

Men vent, hvad med Hulu-appen?

Sådan installeres Hulu-appen for at se Hulu uden for USA på Fire TV Cube

Fire TV Cube har flere app-butiksplaceringer. Amazon Appstore? Hvis du ønsker, at Hulu skal ses i det, skal det være det amerikanske.

For det skal du gå ind på Amazon-webstedet. Gør det på din bærbare computer eller computer, hvis du kan. Gå ind i Konti & Lister efterfulgt af Indhold & Enheder. Der skal du opdatere din placering for at være i USA. Og sørg for at bruge en rigtig adresse. Til den søgning efter en adressegenerator på Google.

Derefter skal du afregistrere din Fire TV Cube ved at gå ind Indstillinger efterfulgt af Min konto, og derefter til sidst ved at trykke på DEREGISTER. Derefter skal du vente et par øjeblikke og give dine detaljer igen. Undtagen,

denne gang vil du se amerikansk indhold.

Du har muligvis stadig problemer. For eksempel med at downloade Hulu, selvom du ser det. Din aktuelle betalingsmetode kan være det problem. Du skal muligvis slette det eller på anden måde endda tilføje et, der er i USA, hvilket ikke burde være et problem, hvis du har et forudbetalt kort til Hulu-registrering. Og virtuelle kort fungerer meget let med dette trin. Bare kig efter en på internettet.

Derefter er du klar til at gå.

Se Hulu uden for USA på Fire TV Cube

Uanset om du vil se Hulu uden for USA på Fire TV Cube eller Fire TV Stick, er trinene de samme.

De adskiller sig dog på tværs af visse platforme, og til det har vi andre Hulu-relaterede stillinger, såsom en om at se Hulu uden for Canada eller den samlede Hulu-guide.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me