Sådan ser du Hulu på Amazon Fire TV Stick uden for USA

Sådan ser du Hulu på Amazon Fire TV Stick uden for USA

Af PrivateVPN, 2018-05-03 15:55:08 i Entertainment


Amazon Fire Tv Stick er en af ​​de få bærbare enheder, der understøtter Hulu. Men hvis du er her, ved du det sandsynligvis allerede. Hvad du leder efter er hvordan man ser Hulu på Amazon Fire TV Stick uden for USA. Det er det store spørgsmål, ikke? Og det giver mening, at du vil se eller bruge Hulu. Ingen andre tjenester sammenlignes med Hulu, når det kommer til hastigheden, der udsendes tv-shows på.

For at se Hulu på Amazon Fire TV Stick er der 3 vigtige trin, du skal tage.

For det første skal du få Amazon Appstore til at tro, at du er i USA, så den viser dig de apps, der er tilgængelige i Amerika, som Hulu-appen, der kun er tilgængelig i USA..

For det andet skal du Trick Hulu i registreringsprocessen, så den tror, ​​at du bor i USA som ellers, vil du ikke være i stand til at bruge tjenesten.

For det tredje skal du få Hulu til at tro, at du er i USA hvert eneste sekund, som du bruger deres service.

Derefter vil du være i stand til at se Hulu på Amazon Fire TV Stick uden for USA.

At få Amazon Appstore til at tro, at du er i USA

Hvis du ikke kan lykkes med dette trin, vil du ikke kunne installere Hulu-appen.

Når du handler på Amazon, hvis du er i England, handler du fra den britiske version. Hvis du er i USA, handler du fra den amerikanske version. Dette fungerer det samme med Amazon Fire TV Stick. Hvis du ikke er i USA, bruger du ikke en amerikansk konto. Og det eliminerer automatisk din evne til at installere Hulu.

For at installere Hulu skal du have en amerikansk Amazon Appstore, og for at have en amerikansk Amazon Appstore, skal du klikke på linket Administrer dit indhold og enheder, vi lige har leveret. Derefter skal du klikke på Indstillinger fanen efterfulgt af at trykke på Landindstillinger efterfulgt af Lave om. Til sidst skal du angive en amerikansk adresse sammen med et gyldigt postnummer. Til dette er det bedst at blot søge efter en adressegenerator på Google. Når du har angivet det, skal du klikke på Opdatering, og du bliver bedt om at omregistrere din konto på din Fire TV Stick igen.

Inden du installerer Hulu, skal du også få din enhed til at tro, at du er i USA. Dette gælder også for at få Hulu til at tro, at du er i USA. Og da du ikke fysisk kan være i USA, hvis du ikke bor der, skal du være der næsten.

At få Amazon og Hulu til at tro, at du er i USA

Dette er det vigtigste trin, hvis du vil se Hulu på Amazon Fire TV Stick uden for USA. Ikke det sværeste, men det vigtigste.

For at være praktisk talt i USA skal du bruge en VPN, som er et virtuelt privat netværk. PrivateVPN tilbyder i øjeblikket to fungerende amerikanske servere, når det kommer til Hulu. Du har kun brug for en af ​​dem for at få Hulu til at arbejde. Vi tilbyder selvfølgelig mange andre servere til andre ting som Netflix.

For at få PrivateVPN til at fungere skal du først have en konto. Ser du denne Køb-knap øverst til højre på skærmen? Klik på det og gennemgå vores 3-trins registreringsproces. Yep. Det er hurtigt. Og rolig ikke, I modsætning til Facebook, når vi siger, at vi interesserer os for privatlivets fred, mener vi det faktisk. Og selvom vi ikke gjorde det, er vi hjemmehørende i Sverige, og Sverige har store fortrolighedslove.

Åh, og du har også 30 dage til at anmode om refusion, hvis du finder ud af, at vores service ikke fungerer.

Uanset hvad, når du har tilmeldt dig, skal du søge efter vores app i Amazon Appstore. Du skal vide, hvordan du gør det. Du kan enten gøre det med din stemme ved at trykke på mikrofonknappen på din fjernbetjening, eller du kan søge efter vores app via søgefeltet.

Når du har downloadet det, skal du give dine kontooplysninger og oprette forbindelse til en af ​​vores fungerende Hulu-servere.

Det skal sige Hulu, når du kommer til sektionen med amerikanske servere.

Når du er tilsluttet, skal du gå til Amazon Appstore og downloade Hulu. Og hvis du vil bruge det, skal du have PrivateVPN til enhver tid. Ellers stopper tjenesten muligvis med at fungere.

Registreringsdelen

Hvis du vil se Hulu på Amazon Fire TV Stick uden for USA, er dette ikke den vigtigste del, men det er det sværeste med sikkerhed. Hvorfor? Da det involverer dig at bruge et amerikansk kort. Kun amerikanske udstedte kort vil arbejde med Hulu. Hvis du ikke kan få et amerikansk kort, skal du glemme at bruge Hulu.

Den bedste løsning til dig vil sandsynligvis få et forudbetalt kort fra USA. Det kræver, at du venter, men det vil være den nemmeste måde at få et kort, der ikke indebærer oprettelse af en bankkonto. Du kan prøve at få et virtuelt kort, men disse har en langt lavere succesrate. Spørg ideelt set en ven fra USA, om du kan bruge deres. Eller få dem til at oprette en konto til dig. Dette er dine 3 muligheder. Gør hvad der er bedst for dig, men du skal gøre en af ​​disse. Du kan ikke oprette en konto med et amerikansk kort, og hvis du vil se Hulu på Amazon Fire TV Stick uden for USA, har du bare ikke et andet valg. Find nogen, der har et amerikansk kort, eller få et selv.

Bortset fra det, når du registrerer dig, skal du sørge for at angive et amerikansk postnummer og adresse til det. Brug endnu en gang en generator på internettet til det.

Derefter skal du være klar til at gå, forudsat at du er tilsluttet en Hulu-server på PrivateVPN!

Se Hulu på Amazon Fire TV Stick uden for USA

Du skal være i USA praktisk talt via PrivateVPN. Du skal skifte land i din Amazon Appstore, så du kan downloade Hulu. Og til sidst har du brug for et amerikansk kort for at oprette en konto på Hulu. Og så er du god til at gå.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me