Sådan ser du Hulu i Belgien på alle enheder

Sådan ser du Hulu i Belgien på alle enheder

Af PrivateVPN, 2018-11-27 18:24:16 i Entertainment


Vil du vide, hvordan man ser Hulu i Belgien på alle enheder? Selvfølgelig gør du. Det er som om Europa bliver diskrimineret, når det kommer til indhold. Ikke nok Netflix- og Amazon Prime-indhold, og ingen måde at få adgang til Hulu overhovedet. Så hvordan gør du det alligevel?

Der er 3 trin involveret i denne metode. Alle er lige så vigtige, hvorfor det er vigtigt, at du læser alt i dette indlæg. Du skal være i stand til at oprette en Hulu-konto. Men for at lave en, skal du først være i stand til at narre Hulu til at tro, at du er i USA i stedet for Belgien, åh, og til sidst eller for det første skal du installere Hulu-appen.

Og lad os starte med at installere Hulu-appen for at se Hulu i Belgien på alle enheder.

Installer Hulu for at se Hulu i Belgien på alle enheder

Din første hindring er installationsdelen. For at se Hulu i Belgien skal du omgå hele den “ikke tilgængelige” situation, uanset om du er på Amazon Fire TV Stick, din Android- eller Apple-enhed.

Åh, og hvis du har en Chromecast, så glem dette. Dette indlæg hjælper dig ikke. Invester i stedet for en Fire TV Stick.

Trinene til installation af Hulu varierer afhængigt af den enhed, du har, men vi gennemgår dem alle nedenfor.

Se Hulu i Belgien på alle enheder så vidt Apple er bekymret

Hvis du ejer en Mac, kan du springe dette over, da du kan se direkte fra din webbrowser ligesom på Windows. Men hvis du ejer en mobilenhed som en iPad eller en iPhone, skal du gennemgå disse trin.

For at Hulu skal vises i din App Store, skal du logge ud af din iCloud og oprette en ny konto med detaljer i USA. Hvis du netop ændrede din placering, ville du ende med at miste alt.

For at se Hulu i Belgien på alle dine enheder for Apple, skal du oprette en ny konto. For at logge ud først skal du gå til Indstillinger og klikke på dit navn. Der har du en mulighed for at logge ud, når du har angivet din adgangskode. Opret derefter en ny konto. Du ved, hvordan man gør det, så vi behøver ikke at gå over det. Bare sørg for at angive en amerikansk adresse. Du kan finde en ved at søge efter en adressegenerator på Google.

Derefter skulle Hulu dukke op i din butik. Og hvis du nogensinde vil skifte tilbage til din Belgiens butik, skal du bare logge ind igen.

Se Hulu i Belgien på alle enheder så vidt Android er bekymret

For at installere Hulu-appen på Android behøver du ikke oprette en ny konto som på Apple-enheder. I stedet skal du bare ændre din placering.

  • Gå først til payments.google.com og klik på Indstillinger efterfulgt af at trykke på Land fanen.
  • Der skal du vælge USA som din placering. Brug bare en adressegenerator til det.
  • Når du har gjort det, skal du gå tilbage til Indstillinger hvor du finder den Google Play Butik. Når du er der, skal du klikke på Tvunget stop.
  • For at afslutte hele denne proces skal du gå ind Opbevaring og tryk på SLET DATA.

Dette skal gøre det trick og få Hulu til at vises i din Play Store. Og hvis det ikke gør det, skal du gøre de to sidste trin igen.

Se Hulu i Belgien på alle enheder så langt som Amazon-enhederne er bekymrede

Hvis du vil se Hulu i Belgien på din Fire TV Stick eller Cube, vil det faktisk være lidt sværere end på dine mobile enheder, men dette trin gælder alligevel på alle dine enheder, når du tilmelder dig Hulu.

Gå først til Amazon-webstedet. tryk Din konto over dit navn. Afhængigt af den aktuelle placering af din butik, kan det, hvad den siger, afvige, men dit navn vil være til stede under uanset. Tryk på det.

Gå derfra Dit indhold og enheder, og ændre din placering til USA. Brug en tilfældig adressegenerator til din adresse.

Du bliver nødt til at fjerne Europen-betalingsmuligheder også efterfulgt af tilføjelse af en amerikansk betalingsmetode, da du ellers ikke kan downloade Hulu, selvom den vises. Og når vi taler om et amerikansk kort, er det nødvendigt for at oprette en Hulu-konto.

Når du har gjort dette, skal du afregistrere din konto. Gå til Indstillinger efterfulgt af Min konto, og klik på Amazon-konto. Til sidst skal du trykke på DEREGISTER.

At få Hulu til at tro, at du er i USA for at se Hulu i Belgien på alle enheder

Årsagen til, at vi nævner dette nu mod at have fortalt dig, hvordan man opretter en konto, er, at hvis du ikke får Hulu til at tro, at du er i USA, vil du ikke være i stand til at oprette en Hulu-konto.

For at få Hulu til at tro, at du er i USA, skal du bruge en VPN. En VPN er et virtuelt privat netværk, der giver dig mulighed for at ændre din placering med hensyn til at være på internettet.

Problemet er at finde den rigtige VPN-service, der fungerer med Hulu, og det bremser dig heller ikke.

PrivateVPN arbejder med Hulu, men også med tjenester som DAZN uden at bremse dig. Misforstå os ikke. Vi vil ikke gøre din streamingoplevelse stor, hvis dit internet suger lige nu, vi gør det bare ikke værre end det er.

Hvis du har PrivateVPN og opretter forbindelse til vores amerikanske Hulu understøttede server, tror Hulu, at du er i USA.

Men du har stadig brug for en konto. Og det er et stort problem, hvis du vil se Hulu i Belgien på alle enheder.

Sådan opretter du en Hulu-konto for at se Hulu i Belgien på alle enheder

Vi vil ikke komme indgående på dette trin. At oprette en Hulu-konto er ligesom at oprette en konto på enhver anden platform, bortset fra at du har brug for amerikanske detaljer og et amerikansk kort. Og ja, det skal være amerikansk. Køb et forudbetalt kort på internettet. Eller måske et virtuelt kort, skønt disse er mindre pålidelige, for så vidt dette går.

Den bedste løsning? Bed din amerikanske ven om hjælp.

Se Hulu i Belgien på alle enheder

Hvis du vil se Hulu i Belgien på alle enheder, kan du gøre det. Der er intet, der forhindrer dig. Dette indlæg dækkede alt hvad du har brug for at vide om at se Hulu i Belgien på alle enheder.

Men husk, at dette ikke fungerer som Chromecast eller Apple TV.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me