Sådan ser du Hotstar i UAE

Sådan ser du Hotstar i UAE

Af Michael Smolski, 2019-08-14 13:49:37 i Entertainment


Vil du se Hotstar i UAE? Det er meget mere kompliceret end hvis du bare ønsker at se Hotstar i England eller generelt uden for Indien på grund af de begrænsninger, der findes i UAE. Det betyder ikke, at du ikke kan se Hotstar i UAE. Du kan, og vi vil guide dig gennem, hvordan du gør det, trin for trin, ligesom vi guider andre mennesker med andre guider omkring fjernelse af blokerede tjenester og indhold.

Parat?

Sådan ser du Hotstar i UAE

I en standardguide om, hvordan du ser Hotstar, fortæller vi dig, at du er nødt til at narre Hotstar til at tro, at du befinder dig i et understøttet område som Indien eller USA.. I dette tilfælde? Det er ikke nok bare at narre Hotstar, da du også har brug for at narre UAE.

For at se Hostar i UAE skal du først ændre din placering for at være i et understøttet område.

Og det gør du med en VPN.

Nu gør Hotstar det ikke så kompliceret som med Netflix, hvor de fleste VPN-servere ikke fungerer, men du har stadig brug for en dedikeret Hotstar-server til den, der ikke altid leveres.

PrivateVPN? Vi er ikke den eneste VPN-service, der fungerer med Hotstar uden for Indien. Vi er en af ​​de få, men ikke den eneste. Hvis du allerede bruger en VPN-service, understøtter måske din allerede den. Her er det dog, hvor det bliver kompliceret, når det kommer til at se Hotstar i UAE. Se, VPN-tjenester er forbudt i UAE. Noget, der ikke er sværest at gøre som VPN-tjenester, er ikke svært at opdage på grund af det faktum, at de ikke blandes med almindelig trafik. Og det er et problem, hvis du vil se Hotstar i UAE.

Løsningen? Stealth VPN.

Stealth VPN er en funktion, der er tilgængelig med PrivateVPN og få andre VPN-tjenester, der bremser din forbindelse lidt, men gør det muligt at se Hostar i UAE, ligesom i andre lande, ved at blande ind med anden trafik.

Hvis du har en VPN, der understøtter Stealth VPN og har indiske servere, der fungerer med Hostar, vil du være i stand til at se Hostar i UAE. Og PrivateVPN? Du kan prøve alle dens funktioner, helt gratis uden nogen som helst begrænsning, uanset om du vil prøve det til Hulu, Amazon Prime, Netflix, DAZN eller mange andre tjenester, som vi understøtter.

Vil du se Hotstar i UAE på dit TV? Mens det er muligt at se på din telefon og computer direkte fra webbrowseren, bliver situationen lidt kompliceret, hvis du vil se Hotstar i UAE på dit TV.

Sådan ser du Hotstar i UAE på dit tv

Medmindre du har et Android- eller Amazon-drevet tv, kan du ikke se Hostar i UAE på dit tv.

Hvorfor? Da platforme som Chromecast, Roku og Apple TV ikke understøtter VPN-tjenester og således ikke lader dig se Hotstar på tv, eller nogen platforme, der kræver en VPN for den sags skyld.

Løsningen?

Enten skal du få et Android TV eller en af ​​Amazon Fire TV-enheder.

Sådan konfigureres Hotstar i UAE på Fire TV Stick?

  • Gå til din nuværende Amazon-konto i webbrowseren.
  • Klik på Konti & Lister, efterfulgt af Administrer din konto og indhold.
  • Skift din region for at være i den understøttede region for Hotstar.
  • Gå til din Amazon Fire TV-enhed. Vælg Indstillinger og Min konto.
  • DEREGISTER og logge tilbage på din konto.

Dette giver mulighed for, at Hotstar vises. Download det sammen med PrivateVPN, efterfulgt af forbindelse til den rigtige server, og start med at se.

Vil du ikke se Hotstar i UAE på din webbrowser og vil hellere se fra en app? Intet problem.

Se Hotstar i UAE på dine Apple-enheder

På Apple-enheder er nøglen til at se Hotstar i UAE først ved at logge ud af din iCloud-konto.

Når du har gjort det, skal du sørge for at oprette en ny konto med din placering i en understøttet Hotstar-region.

Nøglen i dette er ikke at ændre regionen i din nuværende konto. Sådan mister du alle dine data.

Se Hotstar i UAE på dine Android-enheder

Google dækker emnet med at ændre din butiks placering på deres websted.

Bare sørg for at ændre din butik til at være på et understøttet sted, og hvis du har problemer, skal du sørge for at nå ud til vores kundesupport! Folk elsker det, og hvis du har brug for at nå os, er vi sikre på, at du også gør det!

Bruger en VPN til at se Hotstar i UAE Legal and Safe?

Vi nævnte, at VPN'er er forbudt i UAE.

Hvis de er forbudt, er de sikre at bruge?

Ja og nej. Det går ned til de funktioner, VPN-klienten leveres med, og hvilket land VPN-tjenesten er baseret i.

For det første, mens VPN-tjenester giver dig mulighed for at ændre din placering til for eksempel at se Hotstar i UAE, krypterer de også, hvad du gør, så du kan være sikker på internettet.

Bare fordi det, du gør, er krypteret, betyder det ikke, at du automatisk er sikker. Der er et par ting, du skal kigge efter.

IPv6 lækage beskyttelse og DNS lækage beskyttelse er et must, fordi mens du muligvis er beskyttet, når du bruger en VPN, hvis din IP lækker, vil denne kryptering ikke være noget. Disse sikkerhedsfunktioner eliminerer denne risiko og eliminerer dermed risikoen for eksponering. Bortset fra det er det dejligt at have App Guard, der kan dræbe alle apps, der er tændt, hvis VPN holder op med at arbejde sammen med en Kill Switch, der dræber internettet, i tilfælde af at en VPN holder op med at arbejde. Funktioner, som PrivateVPN naturligvis leveres med.

En anden ting at se på er, om en VPN-service indsamler logfiler. Og det er en temmelig kompliceret sag i VPN-verdenen. Hvorfor? Som virksomheder, der sagde, at de ikke indsamler logfiler, gjorde det tidligere, indsamlede logfiler og brugte dem til at udsætte folk. Logs? Det er ikke træ. Det er små stykker data omkring din brug, der kan eksponere dig, hvis de indsamles. Den bedste måde at sikre, at logfiler ikke indsamles? Ved at bruge en VPN-tjeneste fra et land med stramme personlige love, såsom Sverige, hvor vi kommer fra.

Sådan ser du Hotstar i UAE

Svært? Nej. Bare lidt mere kompliceret end hvis du skulle se Hotstar i England.

Endelig, inden du rejser, kan det være værd at tjekke vores blog. Vi dækker, hvordan man ophæver blokeringen af ​​en masse tjenester, som du muligvis vil bruge eller fjerne blokeringen for at bruge det fulde potentiale, at alt fungerer med PrivateVPN.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me