Sådan ser du Hotstar i England

Sådan ser du Hotstar i England

Af Michael Smolski, 2019-07-04 19:20:41 i Entertainment


For ikke så længe siden behøvede du ikke engang at søge, hvordan man kunne se Hotstar i England, da det officielt var tilgængeligt i Indien, det fungerede overalt. Det ændrede sig imidlertid for nylig, og det er ikke kun dyrere at se Hotstar uden for Indien, men du er også nødt til at søge, hvordan du ser Hostar i England, da det kun er tilgængeligt i Indien, Canada og USA. Derfor lavede vi denne trinvise vejledning om, hvordan man ser Hotstar i Storbritannien, for mens du officielt ikke kan det, på vores blog, dækker vi, hvordan du fjerner blokeringen af ​​tjenester, der ikke officielt fungerer i dit land..

Hvorfor du i øjeblikket har brug for at søge efter, hvordan du ser Hotstar i England

Som vi allerede har nævnt, var det oprindeligt let at se Hotstar i England, fordi selv om Hotstar ikke var tilgængelig i England eller stort set hele verden for den sags skyld, var der ingen foranstaltninger til forebyggelse på plads.

Noget, der ikke ville blive set med nogen anden platform tidligere, da platforme som Hulu eller DAZN kun fungerer i de regioner, de er tilgængelige. Årsagen bag hvorfor? Som de skal.

Forestil dig, at nogen i Storbritannien får DAZN til at se Premier League og Champions League for omkring € 10 pr. Måned i stedet for at få et komplet TV + sportsabonnement, der kan koste omkring € 70 pr. Måned. Forestil dig nogen, der gør det i en verden, hvor BT Sports betalte mere end en milliard for rettighederne til Champions League i England.

Årsagerne til, at det ikke er nemt at tilmelde dig andre tjenester, er, at tjenester kan komme i problemer, hvis de gør det let for folk at få adgang til indhold i regioner, hvor den tjeneste ikke har rettigheder til at vise dette indhold.

Og det er den vigtigste grund til, hvorfor du er nødt til at søge efter, hvordan man ser Hotstar i England. Hotstar bestræbte sig på at forhindre folk i at se i lande, hvor det ikke understøttes, så det ikke kan komme i problemer. En anden grund var, at Hotstar er utroligt billigt for folk uden for Indien og koster omkring $ 15 pr. År. Oprettelse af en amerikansk / canadisk version af tjenesten med priser på $ 99 pr. År giver Hotstar mulighed for at tjene langt flere penge end hvis de er tilgængelige lige under indiske priser.

Sådan ser du Hotstar i England

Helt ærligt, hvis du vil se Hotstar i England, er de involverede trin ret lige frem.

Du skal bare få Hotstar til at tro, at du er i USA, Canada eller Indien.

Hvis du gør det, vil du være i stand til at se Hotstar i England.

Og til det har du brug for en VPN.

VPN-tjenester bortset fra at beskytte dig på internettet er dejlige til at omgå blokke af tjenester som Hotstar, Hulu eller DAZN ved at være i stand til at narre disse tjenester til at tro, at du er i det rigtige land.

Det er dog ikke så simpelt som bare at få en VPN og oprette forbindelse til en amerikansk, canadisk eller indisk server, da der også findes foranstaltninger til at forhindre folk i at se Hotstar med en VPN. Og det er her PrivateVPN kommer ind som en service, der ikke tilbyder flest mulig servere, men en service, der fokuserer på at levere servere, der fungerer med de tjenester, du vil have adgang til.

Uanset om du vil se Hotstar i England eller fancy American Netflix i England. Ved at have færre servere kan vi investere i kvalitet, og det er netop derfor, vi understøtter tjenester som DAZN, Hulu, Amazon Prime og de mest Netflix-regioner på markedet, mens vi har færre servere end af konkurrence.

Selvfølgelig er dette vores blog, og derfor kan du måske tro, at vi er partiske. Vi beskylder dig ikke. Og det er derfor, vi tilbyder en 7-dages gratis prøveversion uden skjulte fangster. Bare tilmeld dig, og brug uden begrænsninger til at se selv.

Vores app (iPhone-opdatering kommer snart) viser dig de servere, der understøtter Hotstar. Alt, hvad du skal gøre, er at tilmelde dig Hotstar eller på anden måde se det gratis indhold, det har.

Afhængig af hvilken enhed du vil se på, kan du dog også hente Hotstar-appen, som ikke er for hård, men ikke for let at finde ud af på din egen.

Sådan ser du Hotstar i Storbritannien på Apple-enheder

Hvis du vil se Hotstar i Storbritannien på Apple-enheder som iPad eller iPhone, skal du først logge ud af din iCloud-konto.

Når du har gjort det, skal du oprette en ny, baseret i en af ​​de regioner, hvor Hotstar understøttes, f.eks. USA.

Det vil resultere i, at Hotstar vises i din App Store.

Når du gør dette, skal du sørge for ikke at ændre din region på din nuværende konto. Det vil resultere i, at du mister alt.

Sådan ser du Hotstar i Storbritannien på Android-enheder

Helt ærligt fungerer det at se fra webbrowseren på Android godt, men ellers har Google en guide til at ændre regionen i din butik.

Hvis du ændrer det til at være i USA, vises Hotstar.

Sådan ser du Hotstar i Storbritannien på Fire TV Stick

  • Gå til din nuværende Amazon-konto i webbrowseren.
  • tryk Konti & Lister efterfulgt af Administrer din konto og indhold.
  • Skift din region for at være i USA.
  • Gå til din Amazon Fire TV-enhed. Vælg Indstillinger og Min konto.
  • Deregistreres, og log tilbage på din konto.

Det giver dig mulighed for at downloade Hotstar på din Fire TV Stick.

Desværre vil du ikke være i stand til at se Hotstar i England på Apple TV, Roku eller Chromecast, da de ikke understøtter VPN-tjenester, der efterlader dig med Fire TV Stick og Android TV-enheder.

Sådan ser du Hotstar i England

Er du klar til at begynde at se Hotstar i England? At komme i gang med PrivateVPN vil tage dig mindre end et minut, og en 7-dages gratis prøveversion er en fantastisk mulighed, hvis du ikke er sikker på VPN-tjenester.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me