Sådan ser du HBO NU Uden for USA i 2019

Sådan ser du HBO NU Uden for USA i 2019

Af Michael Smolski, 2019-01-18 20:33:46 i Entertainment


Vi skrev masser om, hvordan man får adgang til Hulu eller Amazon Prime uden for USA, men HBO NU er også en meget vigtig del af underholdningstjenester, men ligesom Hulu er den kun tilgængelig i USA, hvilket resulterer i, at du søger efter, hvordan man ser på HBO NU uden for USA i 2019.

Den gode nyhed er, at det er meget lettere end med Hulu. Den dårlige nyhed? Denne metode fungerer ikke som Chromecast eller Apple TV, da det nødvendige værktøj for at se HBO NU uden for USA i 2019 ikke er tilgængeligt på disse enheder på grund af de grænser, der er fastsat af de virksomheder, der ejer dem.

Uanset hvor du befinder dig i England, Polen, Australien eller endda Kina, vil du imidlertid kunne se HBO NU uden for USA i 2019, hvis du følger disse trin. Betyder at du vil være i stand til at få adgang til legendariske tv-shows som Game of Thrones.

Sådan ser du HBO NU Uden for USA i 2019

For at se HBO NU uden for USA i 2019, bortset fra at have en konto, behøver du blot at få HBO NU til at tro, at du er i USA. Det er så enkelt.

Medmindre du allerede har et amerikansk tv-abonnement hos HBO, kan du få adgang til HBO GO.

Bortset fra, er det ikke så let at få en konto, hvis du ikke allerede har den, da det kræver et amerikansk kort.

Heldigvis kan du i modsætning til at oprette Hulu uden for USA oprette en HBO NU-konto blot ved hjælp af et HBO NU-gavekort at du kan købe online efterfulgt af at gå til en side, hvor du kan indløse dit gavekort. Dette gør det betydeligt lettere at tilmelde dig HBO NU kontra konkurrencen. Og det giver mening, da indhold på HBO stort set alle ejes af HBO, og mens HBO NU muligvis kun er tilgængeligt i USA, der er ikke så mange grunde til, at HBO forhindrer andre i at tilmelde sig, hvilket ikke er tilfældet med andre tjenester.

Hvis du ikke ønsker at få et gavekort til at se HBO NU uden for USA i 2019, så:

 • Spørg en amerikansk ven, om du kan betale dem, så de gør dig til en konto.
 • Køb et forudbetalt amerikansk kort.
 • Try ved hjælp af et virtuelt kort.
 • Spørg nogen, om du kan dele konti.

Men før du endda kan oprette en HBO NU-konto, skal du narre HBO NU til at tro, at du er i USA.

Sådan tricks HBO for at se HBO NU Uden for USA i 2019

Hvis du vil vide, hvordan man ser HBO NU uden for USA, handler det bare om at være praktisk talt i USA. Noget, som en VPN vil hjælpe dig med.

En VPN er et virtuelt privat netværk, der giver dig mulighed for at være et sted uden at være der, og i dette tilfælde vil det hjælpe dig med at være i USA, uanset hvor du er i 2019.

PrivateVPN har amerikanske servere, der arbejder med HBO, men det understøtter også en lang række andre tjenester, såsom de mest Netflix-regioner på markedet eller lignende som Hulu, Amazon Prime eller DAZN.

Men for at se HBO NU Uden for USA i 2019 har du også brug for apps

Dette gælder ikke for stationære enheder, men det gør det bestemt på mobile enheder og lignende som Amazon Fire TV Stick eller Cube.

Hvis du vil se HBO NU uden for USA i 2019 på andet end en computer, skal du ændre placeringen af ​​din app-butik.

Sådan installeres HBO NU på Apple-enheder uden for USA i 2019

 • Log ud af din iCloud-konto.
 • Nu oprette en ny iCloud-konto med din placering angivet i USA.
 • Søg efter HBO NU i din app store.
 • Download det.

Når du har gjort det, skal du logge ud af din iCloud-konto og logge tilbage på din gamle.

Årsagen bag at skulle oprette en ny konto er, at hvis du bare skifter din region, vil du miste alt dit indhold.

Sådan installeres HBO NU på Android-enheder uden for USA i 2019

På Android-enheder skal du gøre det modsatte af hvad på Apple-enheder. Du skal ændre din placering på din nuværende konto.

 • Gå til payments.google.com og klik på Indstillinger.
 • Tryk derpå Land fanen.
 • Der skal du vælge OS som din placering. Du kan bruge en adressegenerator til at finde den rigtige adresse.
 • Når du har gjort det, skal du gå tilbage til Indstillinger hvor du finder den Google Play Butik. Når du er der, skal du klikke på Tvunget stop.
  Endelig, gå til Opbevaring og tryk på SLET DATA rundt om Google Play Butik.

Sådan installeres HBO NU på Amazon Fire TV-enheder uden for USA i 2019

Amazon Fire TV Stick er sandsynligvis dit bedste valg, hvis du vil se HBO NU uden for USA i 2019 på en stor skærm. Det er også den mest komplicerede platform, hvad angår installation af indhold.

 • Gå først til Amazon's websted. Dette kan afvige lidt for dig afhængigt af dit område, men du skal trykke på din konto på begge måder.
 • Der skal du være i stand til at finde Mit indhold & Enheder fanen, hvor du har brug for at ændre din region for at være i USA.
 • Når du har gjort det, skal du gøre det afregistrere din Amazon-konto som du kan gøre ved at tænde for din Amazon Fire TV Stick efterfulgt af at gå ind på Indstillinger efterfulgt af Min konto, og DEREGISTER.


Derefter skal du give dine oplysninger igen.

Det skal lade dig downloade HBO NU.

Sådan ser HBO nu uden for USA i 2019

Hvis du vil se HBO NU uden for USA, kan du gøre det. Det er heller ikke svært. Det handler bare om at kende et par tricks. Og det samme gælder for andre tjenester som Hulu, Amazon Prime og Netflix, som vi alle dækker på vores blog, eller på anden måde bare når ud til vores kundesupport.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me