Sådan ser du HBO i England

Sådan ser du HBO i England

Af Michael Smolski, 2019-08-23 13:01:41 i Entertainment


Vil du se HBO i England? Game of Thrones er muligvis forbi, men det betyder ikke, at HBO ikke er værd at have mere. Serier som Tjernobyl viser, at HBO ikke kun handler om Game of Thrones, hvor prequels af GOT er under udvikling.

Hvordan gør du det? Med et par tricks, der giver dig mulighed for at narre HBO.

Kan du se HBO i England på internettet, hvis du har HBO som en del af dit tv-abonnement?

HBO? Det er ikke retfærdigt over for det britiske publikum, der allerede betaler at have HBO som en del af deres tv-pakke.

Se, for kunder i USA og vælg andre placeringer som Polen, tilbyder HBO HBO GO.

Så meget for: ”Det er HBO. Overalt."

HBO GO? Det giver dig mulighed for at se HBO gratis på din telefon, bærbar computer eller smart-tv, hvis du er på farten eller blot væk fra dit standard-tv-abonnement, gratis. Hvis du er på de rigtige steder ... Og når alt kommer til alt betaler du allerede HBO.

Hvis du dog ønsker at se HBO i England, og ikke har det med dit tv-abonnement, og ønsker at se det online, skal du få HBO NU.

Sådan ser du HBO i Storbritannien med HBO NU

HBO NU? Det er ligesom HBO GO, bortset fra dem, der ikke betaler for et HBO-abonnement.

Hvis du allerede gør det, er vi ked af det. Du bliver stadig nødt til at betale for dette. Det suger, men det er, hvad det er.

Problemet? HBO NU lader dig ikke se HBO i England, da det er, da det ikke er tilgængeligt i Storbritannien i skrivende stund.

Med det sagt er det muligt at se HBO i England eller hvor som helst, hvor HBO ikke understøttes, og vi dækker alle trinene til det nedenfor.

Det starter med at narre HBO til at tro, at du er i USA eller i en anden støttet region.

Det gør du ved hjælp af en VPN.

VPN-tjenester? Forestil dig, at du havde dit private fly, der var i stand til at flyve hvor som helst, du ønsker, undtagen i løbet af få minutter. Det er, hvad VPN-tjenester er, når det kommer til internettet.

Download bare PrivateVPN og opret forbindelse til en server, der understøtter HBO, og du er i. Det er generelt så enkelt.

Skønt det ikke er så simpelt med enhver service, du prøver at bruge, og hver VPN, du bruger. For eksempel med Hulu bliver det meget mere kompliceret; Derfor har vi en komplet detaljeret guide omkring det. Det samme gælder når det gælder DAZN.

Hvorfor fungerer hver VPN ikke? Det er svært at redegøre for alle, da der er hundreder, hvis ikke tusinder af forskellige VPN-tjenester, men samlet set er det største problem at fokusere på kvantitet snarere end kvalitet, og VPN-tjenester er ikke helt skylden for dette. Vi som mennesker har en tendens til at tro, at mere er bedre og naturligt går efter det. På grund af dette, en masse tjenester gå efter mængde som en metode til at få kunder. Det gør vi ikke på PrivateVPN. Vi tror på kvalitet og vil aldrig investere i mængde frem for kvalitet, da selvom det er fantastisk at have tusinder af servere, vil kunder, der elsker underholdning, hurtigt realisere problemerne.

Selvfølgelig er det let at sige, at alt det. I sidste ende er vi en virksomhed, og ligesom enhver virksomhed ønsker vi at positionere os på en måde, der er attraktiv for dig. Derfor tilbyder vi PrivateVPN helt gratis uden begrænsninger for dig at prøve det og se selv.

Men hvad enten det er med PrivateVPN eller ej, afhængigt af hvilken enhed du vil se på, har du også brug for HBO-appen eller ellers foretrækker den. Det er, hvad vi vil dække nedenfor.

Sådan ser du HBO i England på Apple-enheder

Med Apple-enheder mener vi, at iPads og iPhones kan lide.

Hvordan ser du HBO i England på disse?

  • For det første skal du logge ud af din iCloud-konto.
  • Når du gør det, skal du oprette en ny med base i USA.
  • Download HBO NU.

Enkel, men alligevel på samme tid, lidt kompliceret, som hvis du beslutter at bare ændre regionen på din nuværende konto, vil du miste alt. Derfor er det vigtigt at oprette en ny.

Og selvfølgelig kan du skifte tilbage mellem kontiene, som du ønsker, uden at miste data.

Sådan ser du HBO i Storbritannien på Android-enheder

Når det kommer til Android-enheder, er trinene forskellige. I dette tilfælde skal du ændre din region på din nuværende konto.

Google har en fantastisk guide omkring det. Bare sørg for at ændre din region til at være i England eller et andet sted, som PrivateVPN understøtter til HBO.

Sådan ser du HBO i England på dit tv

Desværre, når det kommer til at se HBO i England, hvis du ikke allerede har det med din tv-udbyder, er du meget begrænset.

Glem med det samme at bruge de fleste af de smarte tv'er til det.

Kun enheder, der kører lignende Android TV eller Amazon Fire TV Stick, kan køre HBO i England på dit tv.

Hvorfor? Som standard-smart-tv'er og platforme som Apple TV, Roku eller endda Chromecast understøtter ikke VPN-tjenester og giver dig således ikke mulighed for at se HBO i Storbritannien på dit tv, ikke før HBO bliver tilgængelig i Storbritannien officielt.

Vores løsning? Hent Amazon Fire TV Stick eller en Android TV-kasse / stick. De koster ikke meget og understøtter VPN-tjenester, der skaber utrolige muligheder, hvis du vil se andre tjenester i England, hvad enten det er DAZN eller Hulu.

Sådan ser du HBO i England

Svært? Ikke det sværeste. Heldigvis er det ganske let at se HBO i England, selvom det naturligvis kunne være langt lettere.

Men indtil det ikke er, er dette dit bedste billede.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me