Sådan ser du Game of Thrones sæson 8 uden for USA

Sådan ser du Game of Thrones sæson 8 uden for USA

Af Michael Smolski, 2019-02-13 18:21:24 i Entertainment


Når du tilbringer 2 år på at lave seks episoder af en sæson med de mennesker, der har set det allerede kalder det ”6 film”, ved du, at du er i en god fornøjelse for så vidt angår kvalitet. Og i betragtning af hvor meget der stadig vides, hvis du ikke ser Game of Thrones sæson 8 med det samme, bliver du nødt til at møde spoilere. Hvordan undgår du det? Ved at se det med det samme. Og det er derfor, du leder efter, hvordan du ser Game of Thrones sæson 8 uden for USA. Mens du er tilsluttet USA, uanset hvor du bor, kan du muligvis ikke se Game of Thrones sæson 8 uden for USA hurtigt nok til at spoilerne ikke ødelægger din oplevelse.

Dette er grunden til, at vi lavede, hvordan man ser Game of Thrones sæson 8 uden for USA's post.

Hvilke muligheder har du, hvis du vil se Game of Thrones sæson 8 uden for USA?

Der er kun 3 muligheder, hvis du vil se Game of Thrones sæson 8.

  1. Du ser det på HBO med dit tv-abonnement. Sandsynligvis en omkostning på over € 50 pr. Måned. Mindst € 40 overspent. Heller ikke en god mulighed, hvis du rejser meget. HBO tilbyder HBO GO, som er en gratis service for folk, der allerede har adgang til HBO i USA, men du er her, fordi du vil se Game of Thrones sæson 8 uden for USA.
  2. Du ser det ulovligt på internettet. Nu er teknisk streaming af indhold ikke ulovligt overalt, men vil du ærligt bruge tid på at finde en strøm, der fungerer på websteder fyldt med malware af alle slags? Hvis du er villig til at inficere din computer, så fint, men ikke begå fejl, vil Games of Thrones ikke være så bredt tilgængeligt til streaming som andre shows, og vigtigst af alt, vil du se et tv-show, der mest sandsynligt er kommer til at levere noget, der aldrig er blevet leveret i et show i crappy kvalitet? Det gør jeg ikke.
  3. Du tilmelder dig HBO NU, som er en on-demand-service af HBO, der tilbyder ubegrænset indhold fra HBO-lignende, men til en meget lavere pris end ved tv-abonnement. Faktisk kan du få HBO NU, Hulu, Netflix og DAZN, hvilket giver dig langt mere indhold end på tv til en bedre pris med indhold, som du faktisk ønsker at se, såsom Game of Thrones på HBO, som er hvad du er her for eller live sport på DAZN.

Hvis du vil se Game Of Thrones sæson 8, giver HBO NU dig mulighed for at se det når du vil, i den bedst mulige kvalitet, så du kan se det uden at skulle beskæftige dig med spoiler-advarsler. Problemet? HBO NU fungerer ikke rigtig uden for USA. Når alt kommer til alt, ville du sandsynligvis ikke have brug for at søge efter en måde at se Game of Thrones sæson 8 uden for USA.

Hvordan får du HBO nu til at se Game of Thrones sæson 8 uden for USA?

Det går ned på at narre HBO til at tro, at du er i USA.

Det er alt hvad du skal gøre for at kunne se Game of Thrones sæson 8 uden for USA.

Hvordan gør du det egentlig??

Ved at bruge et virtuelt privat netværk for at være praktisk talt i USA. Det er så enkelt som at vælge en amerikansk server og bare gå ind på webstedet for HBO.

Forudsat at du bruger det rigtige virtuelle private netværk. Og det er her vores service PrivateVPN kommer ind. Vi tilbyder ikke de mest mulige servere på markedet, men de servere, vi har, vi sørger for, at de ikke er servere uden værdi for folk, der vil have adgang til underholdning. Tænk over det, vil du have evnen til at oprette forbindelse til 30 forskellige amerikanske servere, hvis de fleste ikke fungerer med nogen af ​​de tjenester, du vil bruge, såsom American Netflix, Amazon Prime eller Hulu? Hmm.

Sagen er, at det ikke er så simpelt som bare at have en VPN på grund af det faktum, at folk som HBO ved, at folk bare kan bruge en VPN til at omgå geo-blokke, og dermed tage en yderligere indsats for at forhindre tjenester i at arbejde.

Med PrivateVPN vil du kunne se Game of Thrones sæson 8 uden for USA, ligesom med alle andre tjenester, vi tidligere har nævnt. Og det vil ikke være gratis, men hvis du vil være lovlig og se i en langt mere overlegen kvalitet uden at skulle gå gennem underlige websteder, så er HBO NU den bedste metode til at gøre det, hvad enten det er i USA eller ikke. Og den billigste metode derude også.

Sådan kan du se Game of Thrones sæson 8 uden for USA

Lad os være ærlige, Game of Thrones er årets mest spændende udgivelse. En, som alle venter utålmodig på. Måske er du her måneder før april-udgivelsen. Måske er du her efter det, uanset hvad, hvis du vil se Games of Thrones sæson 8 uden for USA, sådan gør du det.

Det eneste problem? At vi aldrig vil være i stand til at skrive om, hvordan man ser Game of Thrones sæson 9 som efter sæson 8, det er det. Alle disse års overvågning fører til det øjeblik, hvor der ikke er mere Game of Thrones. Måske er det derfor, du bør tjekke vores liste over nogle binge-værdige shows at se på Netflix i 2019 for at udfylde det hul, efter at Game of Thrones er færdig og støvet.

Og hvis du leder efter, hvordan du henter HBO NU på din telefon, har vi også et indlæg om det. Selvom vi sandsynligvis anbefaler, at du ser Game of Thrones på en større skærm, og det er her, dette indlæg også vil hjælpe dig.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me