Sådan ser du Game of Thrones sæson 8 i England

Sådan ser du Game of Thrones sæson 8 i England

Af Michael Smolski, 2019-02-25 09:19:18 i Entertainment


Game of Thrones er sandsynligvis det mest hypede show på internettet. Uanset om du elsker det eller hader det, vil du se om det, når det kommer ud. Det er netop, hvad der sker, når nye episoder Game of Thrones kommer ud. Problemet er, at når april kommer, og du vil se Game of Thrones sæson 8 i England, er du meget begrænset. Især når det gælder at se det online. Men så har Storbritannien igen en ting for ikke at vise ting, der kommer fra Storbritannien, ligesom med DAZN, som er Netflix for live sport med base i London, men overhovedet ikke arbejder i England. Game of Thrones? George R. R. Martin er amerikansk, men størstedelen af ​​showet optages i England, hvor de fleste skuespillere også kommer fra England.

Hvad er dine muligheder, hvis du vil se Game of Thrones sæson 8 i England?

Det mest åbenlyse er at se på et tv, hvis du tilføjer et HBO-tilføjelse til dit tv-abonnement, der er dyrt som det er. Hvis du endda har et tv-abonnement. Hvis du kan gøre det, så er det det for dig. Sådan kan du se Game of Thrones sæson 8 i England. Men ikke alle får være hjemme hver aften. Ikke alle har et tv-abonnement heller.

Og det er her, du ser Game of Thrones sæson 8 i England på Internettet.

Den mest tilgængelige måde at se Game of Thrones på er ved at gøre det på internettet.

Der har du to muligheder:

  1. Du går meget billig, og prøv at finde en strøm af Game of Thrones, som vil være i en meget inkonsekvent kvalitet det repræsenterer ikke, hvad Game of Thrones handler om, mens det også sandsynligvis inficerer din computer på samme tid.
  2. Du investerer i et HBO NU-abonnement, der ligner Netflix, men til HBO-indhold. Det giver dig mulighed for at se uanset hvilket HBO-indhold du ønsker, uanset hvor du vil på det udstyr du ønsker. Og vigtigst af alt, vil det give dig mulighed for at se Game of Thrones sæson 8 i England. Hvis du ved, hvordan du får det til at fungere, mens HBO NU er fantastisk, er det ikke tilgængeligt i England. Heldigvis ved vi, hvordan man får det til at fungere i England.

Sådan får du HBO NU til at arbejde i England for at se Game of Thrones sæson 8 i England?

Du narrer HBO NU til at tro, at du er i USA.

Du ønskede at vide, hvordan man ser Game of Thrones sæson 8 i England, og det er hvad der skal gøres, så du kan.

Det går ned til at have en VPN, som er et virtuelt privat netværk. En VPN giver dig mulighed for praktisk talt at ændre placering uden at flytte. I dette tilfælde skal du få HBO til at tro, at du er i USA.

Og det er her en VPN kommer ind.

Hvis du opretter forbindelse til en amerikansk server med PrivateVPN, vil du være i stand til at se Game of Thrones sæson 8 i England, hvis du også opretter en HBO NU-konto.

Det er så simpelt som det.

Har du brug for at bruge PrivateVPN? Nej, det gør du ikke. Men hvad vi kan fortælle dig lige nu, er at vi arbejder med HBO, og at vi også understøtter alle de andre tjenester, som du måske vil se, f.eks. Netflix eller Hulu.

Hvad skal du kigge efter, når du leder efter en VPN, der giver dig mulighed for at se Game of Thrones sæson 8 i England?

Det vigtigste er, at du skal stoppe med at lede efter, hvor meget servere en service har.

Vi har alle en tendens til at falde i en fælde af "mere er bedre." Det er det ikke. Der er mange VPN-tjenester derude, der reklamerer for et rigtig stort antal servere, og det er fantastisk, for så vidt enkle ting går. Men hvad du virkelig har brug for at se på, er, hvad disse servere arbejder med.

Virksomheder som HBO, Amazon, Netflix, Hulu og DAZN, de gør en enorm indsats for at forhindre VPN-tjenester i at arbejde, som de er nødt til på grund af det pres, de står over for, hvis de ikke gør det. Og det betyder, at de fleste VPN-servere ikke fungerer.

Hvilke tjenester giver dig mulighed for at se Game of Thrones sæson 8 i England? Vi ved ikke, men vi ved, at du er nødt til at kigge efter kvalitet frem for kvantitet. Det, vi også ved, er, at PrivateVPN arbejder med HBO NU, og det er også den bedste VPN til Netflix med support til de mest Netflix-regioner derude.

Sådan ser du Game of Thrones sæson 8 i England

Opret en HBO NU-konto. Opret en PrivatVPN-konto. Opret forbindelse til en amerikansk server med PrivateVPN, og det er det. Du kan se Game of Thrones sæson 8 i England. Forudsat at det ikke er selvfølgelig. En ting at bemærke er, at ikke alle servere fungerer med HBO, så bare opret forbindelse med prøve og fejl.

Vi har også et indlæg, der dækker, hvordan du installerer det på din telefon eller Fire TV Stick, hvis du vil se på en lille eller stor skærm. Det er ikke så enkelt som det ser ud.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me