Sådan ser du Game of Thrones online uanset hvor du bor

Sådan ser du Game of Thrones online uanset hvor du bor

Af Michael Smolski, 2019-04-15 18:35:54 i Entertainment


Du ønsker ikke at skulle betale de tunge bukke for dit tv-abonnement for at se Game of Thrones og vil hellere vide, hvordan man ser Game of Thrones online uanset hvor du bor? Vi fik dig dækket, fordi vi ved, hvordan alt for dyrt kabel-tv er, og nogle tv-abonnementer viser ikke engang HBO og dermed Game of Thrones, og med sæson 8 rundt om hjørnet eller allerede når du læser dette, ved at være i stand til at se Game of Thrones er et must.

 

 

Dine muligheder så langt som at se Game of Thrones online

Der er virkelig kun 2 ruter, hvis du vil se Game of Thrones Online uden at have et tv-abonnement.

 

Du gør enten den mindre etiske tilgang ved at søge, hvordan man ser Game of Thrones online "gratis", eller du får HBO NU, som er en abonnementstjeneste fra HBO, der giver dig mulighed for at se alle HBO-shows, forudsat at du er i USA.

 

Uden for USA? Vi viser dig hvordan man får HBO NU til at arbejde overalt i dette indlæg, men inden vi gør det, taler vi også om at se Game of Thrones gratis og fordele og ulemper ved at gøre det.

 

Åh, og hvis du har et tv-abonnement med HBO i pakken, men rejser eller sådan, kan du få HBO GO, som er som HBO NU, men for HBO-abonnenter via kabel-tv, hvis du normalt bor i USA og er i USA. Selvom vi selvfølgelig også vil lede dig gennem, hvordan du får HBO GO til at arbejde uden for USA.

 

 

Hvorfor du ikke burde se Game of Thrones online “gratis”

Forestil dig at tage en Ferrari eller en Lamborghini og køre den i bjergene. Komplet fuldstændigt spild af potentiale, ikke? Ved at se Game of Thrones online gratis, tager du dybest set en Lamborghini Veneno ind i bjergene.

 

Game of Thrones sæson 8 vil have verdens største kamp nogensinde vist i en film eller et tv-show. 6 episoder af filmkvalitet. Du vil se det mest avancerede show, der nogensinde er skabt, uanset om det er set fra visualitet eller historieliv. Vil du se det i dårlig kvalitet? Jeg gør det bestemt ikke.

 

Og det er hvis du endda finder det. Sæson 8 af Game of Thrones bliver et af de sværeste shows at se online, når det kommer til gratis kilder.

 

Hvis du vil se Game of Thrones online uanset hvor du bor, anbefaler vi kraftigt at du får HBO NU. Game of Thrones er et show, som du har brug for at se i den bedst mulige kvalitet. HBO tilbyder også mange andre fantastiske shows, som du bliver forelsket i, når du først får et abonnement. Og ja, der er en 7-dages prøve for dig at teste den ud og se, om du kan lide det.

 

 

Sådan konfigureres HBO NU uden for USA for at se Game of Thrones online uanset hvor du bor

Hvis du vil se Games of Thrones Online med HBO NU, skal du tilmelde dig og installere appen også, men før det skal du få HBO NU til at tro, at du er i USA.

 

Det er nøglen til at se HBO NU uden for USA.

 

Til det har du brug for en VPN.

 

VPN-tjenester giver dig mulighed for at skifte placering til at være et andet sted, hvilket åbner enorme muligheder for indhold. Vil du se noget, men det vises som ikke tilgængeligt i det land, du er i? En VPN vil ordne det.

 

Nå, den rigtige VPN ordner det. Nøglen er at se på hvilke tjenester en VPN-service fungerer med. Fungerer det med Hulu, Amazon Prime, Netflix, DAZN, BBC iPlayer og ITV? PrivateVPN fungerer med alle disse. Naturligvis er dette nogle af de mest berømte geo-blokerede tjenester, og du leder muligvis efter en anden service. Og det er her vores kundeservices kommer ind. Hvis du er i tvivl om en service, skal du nå ud!

Folk elsker vores støtte, og vi er sikre på, at du også gør det!

 

Ved at bruge PrivateVPN og oprette forbindelse til den rigtige amerikanske server vil du være i stand til at se HBO NU og dermed være i stand til at se Game of Thrones Online uanset hvor du bor.

Forudsat at du vil se Game of Thrones online på din stationære enhed. Hvis du vil se på din telefon eller tv, skal du fortsætte med at læse.

 

 

Sådan ser du Game of Thrones Online med HBO NU på en Android-telefon

HBO NU vises ikke på en Android-telefon, hvis du bor uden for USA.

 

For det skal du ændre placeringen af ​​Google Play Butik.

 

Google gennemgår hvordan man gør det på deres websted.

 

Når du ændrer din placering, skal du sørge for at placere den i USA. Brug om nødvendigt en adressegenerator for at få en amerikansk adresse.

 

Det giver dig mulighed for at se Game of Thrones online på en Android-enhed gennem HBO NU.

 

 

Sådan ser du Game of Thrones online med HBO NU på Apple-enheder.

På Apple-enheder skal du gøre det modsatte af, hvad du ville gøre på Android-enheder.

 

Du skal logge ud af din nuværende iCloud-konto og oprette en ny med dine detaljer i USA.

 

Hvis du bare ændrer placeringen af ​​din nuværende konto, mister du alt.

 

Selvfølgelig kan du logge tilbage på din gamle konto, når du har downloadet HBO NU.

 

 

Sådan ser du Game of Thrones Online med HBO NU på Amazon Fire Devices

Amazon Fire TV Stick / Cube er sandsynligvis den bedste enhed, du kan oprette forbindelse til et tv. Det skyldes den frihed, det giver. For eksempel kan du downloade nogle VPN-tjenester såsom PrivateVPN på det. Det kan du ikke gøre med Apple TV eller Chromecast.

For at kunne se Game of Thrones Online der, skal du først gå til din Amazon-konto i en webbrowser.

 

  • Gå over Din konto eller konto & Lister med din mus.
  • tryk Administrer dit indhold og enheder og ændre din region til at være i USA.
  • Gå til din Amazon Fire TV Stick / Cube.
  • tryk Indstillinger efterfulgt af Min konto.
  • DEREGISTER. Du skal logge ind på din konto igen.

 

Det skal give dig mulighed for at downloade HBO NU på din Amazon-enhed. I meget sjældne tilfælde skal du muligvis fjerne din nuværende betalingsmetode og potentielt tilføje et virtuelt eller forudbetalt kort udstedt i USA.

 

 

Sådan ser du Game of Thrones Online med HBO GO

Det, vi nævnte med HBO NU stort set, gælder også for HBO GO.

 

Men hvis du skal være i USA, behøver du ikke en VPN for at få HBO GO til at fungere.

 

Du skal dog have HBO med din tv-pakke for at få HBO GO til at fungere.

 

 

Sådan kan du se Game of Thrones online uanset hvor du bor

Hvis du ikke har HBO med din tv-pakke eller ikke har kabel-tv overhovedet, har du to muligheder, du går enten med den mindre etiske metode, der giver dig mulighed for at se Game of Thrones Online, men i meget dårligere kvalitet og efter en masse research, eller du følger denne guide og ser Game of Thrones online med HBO GO, uanset hvor du er.

 

Det er op til dig.

 

Fandt dette nyttigt? Sørg for at tjekke vores blog for at se, hvad PrivateVPN ellers kan hjælpe dig med!

 

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me