Sådan ser du ESPN Online i England (Og hvorfor du i øjeblikket ikke kan)

Sådan ser du ESPN Online i England (Og hvorfor du i øjeblikket ikke kan)

Af PrivateVPN, 2019-10-10 08:30:03 i Entertainment


Vi får det til, du er træt af at betale for meget for sportspakker med dit TV-abonnement og vil bare hellere se på ESPN's lignende online i England i betragtning af at det koster $ 4,99 pr. Måned. Hvem vil trods alt betale 30 £ pr. Måned for at se deres fodbold?

 

Vi fjernede blokering af ESPN +, og vi viser dig, hvordan du også kan gøre det, så du kan nyde godt indhold billigere.

 

Og den bedste ting? Den nøjagtige samme metode fungerer også med Hulu, og giver dig også mulighed for at se amerikanske Netflix, så du kan fjerne blokering af tusinder af ekstra shows og film.

 

Parat?

 

 

Hvad du skal gøre for at se ESPN Online i England

Hvis du vil se ESPN online i England, er ESPN nødt til at tro, at du er i USA.

 

Der er ingen anden vej omkring det.

 

Selv om ESPN samlet set er verdensomspændende, er ESPN + kun tilgængeligt i USA.

 

Det er sandsynligvis fordi ESPN + ikke har betalt for rettigheder til at vise deres indhold over hele verden, hvilket sandsynligvis også er grunden til, at abonnementsprisen også er så lav.

 

Som et resultat fungerer ESPN + ikke uden for USA.

 

Der er to trin, du skal tage for at ændre det:

 

  1. Du bliver nødt til at narre ESPN + til at tro, at du er i USA
  2. Du skal også oprette en ESPN + -konto.

 

Med de fleste tjenester er du også nødt til at ændre din placering for at være i USA for at appen skal vises. ESPN + -appen er dog tilgængelig over hele verden, så det er let at downloade, som det er tilgængeligt i appbutikkerne over hele verden.

 

Du kigger måske på dette og tænker, at det er temmelig ligetil, og det overordnede er det, men at oprette en ESPN + -konto er ikke så let, som det ser ud, som vi får ind, når du fortsætter med at læse.

 

 

Fooling ESPN + for at se ESPN Online i England

At tømme ESPN + til at tro, at du er i USA, er relativt enkelt.

 

Du er nødt til at oprette forbindelse til USA stort set.

 

Hvordan gør du det? Ved at bruge en VPN.

 

Dette fungerer kun, hvis du opretter forbindelse til den rigtige server.

 

Det er fordi platforme som ESPN er nødt til at gribe ind over for VPN-tjenester. Hvis de ikke gør det, kan de få problemer med at vise indhold i lande, som de ikke har rettigheder til.

 

Og det er her PrivateVPN kommer ind som en service, der har servere dedikeret til ESPN, DAZN, Hulu, HBO, Netflix, alle andre, som du kan læse om vores blog. Åh, og det er helt gratis at prøve det. Angiv bare din e-mail og adgangskode, så er du god til at gå.

 

 

Du har dog brug for en ESPN + -konto for at se ESPN online i England, og det er her det bliver lidt kompliceret.

 

 

Oprettelse af en ESPN + -konto for at se ESPN Online i England

Dette er den del, som de fleste ESPN UK-guider ikke nævner.

 

Hvis du vil se ESPN online i Storbritannien, har du brug for et amerikansk kort for at oprette en konto.

 

Det komplicerer livet meget.

 

På PrivateVPN opdagede vi imidlertid, at det britiske firma Revolut af en eller anden grund arbejder med ESPN, ligesom det fungerer med Hulu.

 

Vi ved ikke, om dette vil være tilfældet på lang sigt, eller vi er på ingen måde tilknyttet Revolut, men vi ved, at både premium- og virtuelle Revolut-kort fungerer med ESPN + på dette givne tidspunkt.

 

Og det gør det super let for dig at se ESPN online i Storbritannien, da det kun tager sekunder at tilmelde dig en PrivateVPN-konto, og oprettelse af en Revolut-konto er i sig selv også meget hurtig.

 

Ønsker ikke at bruge Revolut til at se ESPN i England?

 

Intet problem, her er alternativerne:

 

1. Spørg nogen, der har et amerikansk udstedt kort, hvis de kan oprette en konto til dig, eller hvis de kan dele en med dig.

2. Få et forudbetalt kort udstedt i USA.

3. Få et virtuelt forudbetalt kort udstedt i USA.

 

Trin 2 og 3 vil kræve en vis undersøgelse på Internettet og er muligvis ikke så sikker på et spil eller så hurtigt som at bruge Revolut, men uanset hvad, hvis du vil se ESPN online i Storbritannien, har du masser af muligheder.

 

 

Ting at vide, før du ser ESPN Online i England

ESPN + tilbyder et væld af liveindhold, uanset om det er Premier League eller college-sportsgrene og ærligt talt langt mere, end du kan få plads på et sæt kanaler, men det mangler de faktiske ESPN-kanaler.

 

Betyder det noget? For de fleste ikke fordi ESPN + generelt tilbyder langt mere indhold end ESPN-kanaler selv, men med det sagt, tilbyder det ikke alt.

 

...Men det er kun $ 4,99 pr. Måned, og med prøveversionen af ​​PrivateVPN kan du hurtigt se, om ESPN er det rigtige for dig, og hvis det ikke er det, vil DAZN måske være, hvis du praktisk talt har forbindelse til Canada.

DAZN er som Netflix af sport, og ironisk nok, selvom et britisk firma, ikke tilgængeligt i England. Du kan læse meget om det på vores blog.

 

Der er endnu en ting...

 

Denne metode giver dig mulighed for at se ESPN online i England, men ikke på hver enkelt enhed.

 

Hvorfor? Da ikke alle enheder understøtter VPN-tjenester.

 

Synes godt om Apple TV, Chromecast, Roku, PS4, XBOX ONE og de fleste smarte tv'er understøtter ikke VPN-tjenester.

 

Hvad kan du gøre? Du kan enten få en Amazon Fire TV Stick, der understøtter VPN-tjenester og tilslutte den til dit tv for at se ESPN online i Storbritannien på en stor skærm, eller du kan installere en VPN på en router, som ikke er noget, vi anbefaler. Det er bare det, at de fleste routere ikke er stærke nok til at håndtere VPN-forbindelser, men det er en mulighed, hvis du virkelig ønsker at se på en bestemt enhed, og vi dækker hvordan du gør det på vores site.

Hvis det går fint med dig, er du nu klar til at se ESPN online i England, og hvis du har problemer, skal du sørge for at nå ud til os på siden, på vores Instagram på @Privatevpn_ eller på anden måde e-maile os på support @ privatevpn .com. Og sørg for at tjekke vores andre guider, så du kan drage fuld fordel af din underholdning og af PrivateVPN.

 

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me