Sådan ser du ESPN + i Australien (trin for trin)

Sådan ser du ESPN + i Australien (trin for trin)

Af PrivateVPN, 2019-09-26 09:43:17 i Entertainment


ESPN + er en af ​​de bedste og billigste muligheder for at se live sport online. $ 4,99 per måned for nogle af de bedste fodbold-, universitetssport, UFC, MLB og mange andre sportsgrene og ligaer. Problemet? At du ikke kan se ESPN + i Australien. I det mindste ikke uden at tage nogle skridt, som vi dækker i denne vejledning.

Hvilke trin? Når det kommer til ESPN +, er der kun 2.

  1. Opret en ESPN + -konto med et amerikansk udstedt kort.
  2. Nar ESPN + tænke på, at du er i USA.

Med dem som Hulu, der ejes af Disney, som også ejer ESPN +, er der også et skridt med at skulle ændre placeringen af ​​din app-butik for at downloade appen, men ESPN-appen er tilgængelig i app-butikker over hele verden.

Du tænker måske, at det ikke bliver let at se ESPN + i Australien på grund af det første skridt, og det med sikkerhed vil ikke være så simpelt som det er at se American Netflix i Australien, men for $ 4,99 pr. Måned kan det måske være værd at komme uanset, og vi vil lede dig gennem det trin for trin.

Oprettelse af en ESPN + -konto for at se ESPN + i Australien

At narre ESPN + til at tro, at du er i USA, er det første skridt, når det kommer til at oprette en ESPN + -konto. Vi dækker det i det næste trin.

Har du gjort det? Store.

For at oprette en ESPN + -konto, som vi allerede nævnte, skal du have et amerikansk udstedt kort.

Dog er det måske ikke så kompliceret, som det lyder.

Forsøg først med dit kort. Nogle kort fra nogle banker eller tjenester udstedes i USA, selvom du ikke bor der.

Hvis det ikke fungerer, er din bedste chance måske Revolut.

Revolut af en eller anden grund fungerer både med ESPN + og Hulu (på dette givne tidspunkt) og er tilgængelig som en beta i Australien.

Vi prøvede både premium Revolut-kort såvel som de virtuelle kort, og de fungerede alle sammen.

Vi ved ikke, om det altid vil fungere, eller er PrivateVPN tilknyttet Revolut på nogen måde, men det er i øjeblikket en betroet metode, der fungerer og den hurtigste også.

Vil du ikke bruge Revolut? Her er nogle andre forslag:

  1. Spørg en ven i USA, om de kan oprette en konto til dig eller hvis de kan dele deres nuværende. Tilbud om at betale om nødvendigt.
  2. Få et forudbetalt kort udstedt i USA.
  3. Få et virtuelt forudbetalt kort udstedt i USA.

Alternativerne er muligvis ikke så hurtige eller sikre som Revolut, men med noget research på Google finder du nogle alternativer, der fungerer med ESPN+.

Se ESPN + i Australien ved at få ESPN til at tro, at du er i USA

Den eneste måde at narre ESPN + på er ved at være praktisk talt i USA.

Det gør du med en VPN.

VPN's giver dig mulighed for at ændre din placering praktisk talt og samtidig beskytte dig på internettet ved at ændre din IP og med kryptering. I dette tilfælde er det det faktum, at de giver dig mulighed for at ændre din placering praktisk talt, der betyder noget.

Bortset fra, en VPN i sig selv er ikke nok.

Du skal sikre dig, at VPN-tjenesten, du bruger, understøtter ESPN+. Der er hundreder af VPN-udbydere, og de elsker at annoncere på hvor mange servere de har. Og det er smart. Vi elsker trods alt mængde. Når det kommer til underholdning, er det dog ikke den mængde, der betyder noget. Det er kvalitet.

Det er fordi platforme som ESPN + griber ind for at forhindre VPN-tjenester i at arbejde. De skal. Der er mange penge på linjen, og hvis de lader nogen uden for USA se ESPN +, når de ikke betaler for rettighederne for det indhold, der skal vises et andet sted, bryder de kontraktaftaler. Som et resultat griber platforme som ESPN + til handling mod VPN-tjenester.

PrivateVPN understøtter både ESPN + og Hulu blandt mange andre blokerede tjenester i Australien.

Og den bedste ting? Du kan prøve det selv, risikofri. Bare indsæt din e-mail og adgangskode, så er du god til at gå i 7 dage med vores gratis prøveversion. Åh, og da det er en 7-dages prøveperiode, kan du have fuld tillid til at få ESPN + til at fungere, og i værste fald mister du ikke noget.

Kan du bruge en gratis VPN til at se ESPN + i Australien?

Du overvejer muligvis at søge efter en fuldstændig gratis VPN til dette.

Der er ikke en.

Gratis VPN-tjenester blokerer ikke underholdning. De leverer kun grundlæggende VPN-funktioner.

Og selvom de understøttede underholdningstjenester som ESPN +, ville denne forbindelse ikke være stærk nok til streaming, skift ikke live streaming.

Hos PrivateVPN forstår vi, at ikke alle er i stand til at bruge dobbeltcifre om måneden på en VPN-tjeneste. Vi forstår også, at kvalitet er vigtig. Vi har kombineret både at tilbyde den kvalitet, som folk interesserer sig for og support til tjenester, der virkelig betyder noget, til en utrolig værdi.

Ting at vide om at se ESPN + i Australien

ESPN-kanaler understøttes ikke på ESPN+.

ESPN + giver dig en bred vifte af streams, men det giver dig ikke dem alle, da en lille brøkdel af dem er eksklusivt til ESPN-kanaler, der ikke er en del af ESPN+. Hvis du vil have adgang til dem online, har du brug for et tv-abonnement, der leveres med ESPN, og det er bare ikke det værd for de fleste, fordi det vil koste for meget og er for kompliceret.

Med det nævnte ESPN +, skal det være nok for de fleste, da det samlet set tilbyder langt mere indhold, end der er tilgængeligt på ESPN-kanaler, med noget indhold mangler. Og hvis ESPN + ikke er nok for dig, er DAZN Netflix af sport, og vi dækkede hvordan man får det til at arbejde i Australien før.

Før du rejser, hvis du vil se ESPN + i Australien, skal du vide en ting til...

ESPN + fungerer ikke på dine Apple TV, Chromecast, Roku, spilkonsoller eller smarte tv'er. Disse platforme understøtter bare ikke VPN-tjenester, og denne metode fungerer således ikke. Når det er sagt, hvis du virkelig har brug for at se ESPN + i Australien på en af ​​disse enheder, er der en måde at gøre det ... hvis du installerer en VPN på din router.

Det er slet ikke en ideel metode og ikke noget, vi varmt kan anbefale, men det er en mulighed, som vi dækker på vores websted. Ellers skal du bare få en Fire TV Stick og tilslutte den til dit TV. Det er overkommeligt og understøtter VPN-tjenester som PrivateVPN.

Sådan ser du ESPN + i Australien

Det er lidt enklere at se ESPN + i Australien end Hulu eller DAZN, men ikke så simpelt som det er at se American Netflix i Australien.

PrivateVPN? Det lader dig dog se dem alle og mange flere, som vi dækker på vores blog. Prøv selv med vores 7-dages risikofri prøve.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me