Sådan ser du DAZN uden for Tyskland i 2019

Sådan ser du DAZN uden for Tyskland i 2019

Af PrivateVPN, 2019-01-17 14:13:04 på webstedet


DAZN eliminerer behovet for overpris tv-abonnementer og giver dig mulighed for at se den sportsbegivenhed, du faktisk vil se. Bortset fra, det fungerer ikke de fleste steder på kloden, det er derfor, du søger, hvordan man ser DAZN uden for Tyskland i 2019. Måske bor du i Tyskland eller i et andet støttet land og vil rejse, men ved, at du vandt kan ikke se DAZN, når du forlader at gøre abonnementet meningsløst. Vi ved, hvordan du kan hjælpe dig eller enhver, der endnu ikke har et abonnement, selvom det vil være sværere at gøre for de mennesker, der endnu ikke har et abonnement.

Hvad skal du gøre for at se DAZN uden for Tyskland i 2019

Det smukke ved DAZN er, at det er en platform, der giver dig mulighed for at se, hvad du vil have på Netflix, undtagen når det kommer til ligaerne, de har rettigheder til. Du har muligvis betalt € 50 tidligere for dit tv-abonnement pr. Måned, kun for at se de kampe, som tv-udbyderen valgte at spille, fordi de var de mest populære kampe.


Men hvad nu hvis du ikke er interesseret i den mest populære kamp og vil se kampen fra dit hold, der ikke er det mest populære? Det er den virkelige skønhed af DAZN. Det lader dig gøre det! DAZN bringer muligheder, men disse fungerer kun, hvis du ved, hvordan man ser DAZN uden for Tyskland i 2019 eller et af de andre understøttede placeringer. Og for at gøre det, er der 3 vitale trin.

  1. Du skal oprette en DAZN-konto hvis du ikke allerede har en.
  2. DAZN er nødt til at tro, at du er i Tyskland eller enhver anden understøttet DAZN-region.
  3. Du skal narre din app store for at installere DAZN.

Dette virker måske ikke svært, men alle disse trin er mere komplicerede end med de fleste platforme.

Oprettelse af en DAZN-konto for at se DAZN uden for Tyskland i 2019

Oprettelse af en DAZN-konto. Synes enkel. Bortset fra at det ikke er så simpelt, som du har brug for et kort udstedt i det land, hvor du opretter din DAZN-konto. Hvis du allerede har en DAZN-konto, fantastisk, hvis du ikke gør det, skal du få et kort. Men lige nu skal det være et canadisk kort, som måske er lidt af en kamp for dig.

Årsagen til det? Da denne metode i øjeblikket kun fungerer med canadiske DAZN.

Hvordan får du et canadisk kort til at tilmelde dig DAZN? Her er vores forslag:

  • Få et virtuelt kort, som er den hurtigst mulige metode. Det er dog muligvis ikke den mest effektive metode. Undersøg på Google for at få det bedste forudbetalte canadiske kort. De lykkes dog meget mere, når du alligevel har penge på dem fra starten.
  • Spørg en canadisk ven. Hvis du kender nogen fra Canada, skal du spørge dem og endda tilbyde at dele kontoen. Eller måske har de allerede en DAZN-konto. Måske kan du dele dem.
  • Få et forudbetalt kort. Disse kan tage et stykke tid at komme til dig, men er en mere bevist måde, der fungerer.

Når du har et kort, der fungerer, skal du oprette en konto. Denne del er let. Bare sørg for at angive en canadisk adresse.

Men du vil ikke engang være i stand til at oprette en DAZN-konto, før du narrer DAZN til at tro, at du er i Canada, hvis du vil se DAZN uden for Tyskland i 2019.

Sådan narres DAZN for at se DAZN uden for Tyskland i 2019

Hvis du vil se DAZN uden for Tyskland i 2019, er DAZN nødt til at tro, at du er i et støttet land.

Og det kræver brug af en VPN, der understøtter DAZN. En VPN, som den er, giver dig mulighed for at skifte din placering til at være et andet sted. Problemet er, at de fleste VPN-tjenester bekymrer sig om USA og intet andet, og det betyder, at det er svært at få DAZN til at fungere, da DAZN hovedsagelig er en uden for den amerikanske slags service.

PrivateVPN er en af ​​de eneste tjenester, der fungerer med DAZN. Det er også den bedste VPN-service til Netflix baseret på test af VPN-tjenester, der blev udført af Comparitech.

Du skal have den PrivateVPN-klient, der fungerer på Android, Amazon Fire TV-enheder, Apple-enheder og desktops. Når du har det, skal du oprette forbindelse til vores DAZN-server, der er baseret i Canada. Ikke alle serverne i Canada fungerer med DAZN, men du finder det hurtigt ud baseret på, om du kan få adgang til DAZN-webstedet eller ej. Derefter er du god til at gå så langt som at se DAZN uden for Tyskland i 2019 går, som du kan registrere, og du kan se. Og hvis du har problemer med det, skal du kontakte vores kundesupport.

Medmindre du vil se på din mobile enhed eller Fire TV Stick / Cube. Det kræver installation af DAZN-appen, som ikke er så praktisk.

Sådan installeres DAZN for at se DAZN uden for Tyskland i 2019 på Apple-enheder

På Apple-telefoner eller -tabletter skal du først logge ud af din iCloud efterfulgt af oprettelse af en ny konto baseret i et af de DAZN-understøttede regioner. Det kan være i USA, Tyskland eller Canada. Hvis du er i USA, har du allerede adgang til DAZN, som det er, bortset fra at indholdet er enormt begrænset, så hvis du ønsker at få adgang til mere indhold, skal du alligevel udføre alle disse trin nævnt her.

Når du opretter en ny iCloud-konto baseret i en af ​​de understøttede regioner, vil du være i stand til at downloade DAZN, hvilket betyder, at du kan se DAZN uden for Tyskland.

Sådan installeres DAZN for at se DAZN uden for Tyskland i 2019 på Android

På Android skal du ikke oprette en ny konto. Det handler om at ændre detaljerne på din nuværende konto. Gå til pays.google.com, og tryk på Indstillinger efterfulgt af Land. Der vælges enten USA, Tyskland eller Canada, og tryk på Tvunget stop. Det sidste trin? Gå til Indstillinger efterfulgt af Opbevaring og tryk på Apps hvor du har brug for at finde Google Play Butik. Mens du er der, skal du klikke på SLET DATA.

Og det skulle lade dig se DAZN. Du bliver muligvis nødt til at rydde data og tvinge stop igen, hvis de ikke fungerer. Ellers skal du genstarte din telefon.

Sådan installeres DAZN for at se DAZN uden for Tyskland i 2019 på Amazon Devices

På Amazon-enheder skal du også have et gyldigt kort for at se DAZN uden for Tyskland for at se DAZN.

Afhængig af hvilken butik du i øjeblikket bruger til Amazon, vil menuen afvige lidt, men tryk på Din konto eller noget, hvor dit navn er ved siden af, og gå ind på Indhold og enheder. Der skal du opdatere din adresse. Ideelt til USA eller Tyskland, da Canada ikke er nøjagtigt en butik på Amazon. Når du har gjort det, skal du gå til Indstillinger efterfulgt af Min konto og Deregister på din enhed. Du skal logge ind igen.

Sådan kan du se DAZN uden for Tyskland i 2019

Det er ikke så svært at se DAZN uden for Tyskland i 2019, men det er ikke noget de fleste ville finde ud af uden instruktioner. Når du læser om, hvordan du gør det, vil du indse, at det faktisk ikke er så kompliceret. Og det er det samme med Hulu, som vi også har en guide til!

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me