Sådan ser du DAZN uden for Canada, uanset hvor du er

Sådan ser du DAZN uden for Canada, uanset hvor du er

Af Michael Smolski, 2018-09-26 10:40:47 i Entertainment


Mange sportsbegivenheder er lige ved at starte. Du vil vide, hvordan man ser DAZN uden for Canada, så du kan se alle sportsgrene og kampe, du ønsker, uden at skulle betale for meget for tv-abonnementet, der begrænser dig til at se de spil, der er mest efterspurgt. Ikke alle støtter gode klubber. Hvorfor skulle du skulle betale for ikke at komme til at se din klub spille?

DAZN er Netflix af sport. Du vælger, hvad du vil se. Ingen vælger for dig.

Undtagen DAZN vælger, hvem der kan se DAZN. Mest baseret på hvor det giver fineste mening mest på nuværende tidspunkt. Og Hvis du ikke er i Canada, Italien, Tyskland, Østrig, Japan eller endda Schweiz, fungerer DAZN ikke for dig. Betyder det, at du ikke kan bruge det? Nå, med de rigtige værktøjer og viden, du kan, og vi er her for at hjælpe dig med at se DAZN uden for Canada, uanset hvor du er.

Hvad der skal ske for dig Se DAZN uden for Canada uanset hvor du er

Da du var yngre, ville du falske din alder for at gå ind på websteder, der var over 16 år. Du narrede systemer, men det fik dig ind. Du skal også narre DAZN undtagen ikke med din alder, men din placering. Og det er meget sværere at gøre, da du ikke bare kan indsætte, at du er i Canada og forventer, at DAZN skal arbejde.

Der er specielle systemer på plads, der kontrollerer din placering, og Hvis du er uden for det støttede land, får du en meddelelse om, at du ikke er i det rigtige land.

For at se DAZN uden for Canada skal du få DAZN til at tro, at du er i Canada. Og det gør du via et virtuelt privat netværk, også kendt som en VPN. En VPN giver dig mulighed for at være i forskellige lande uden at være der, forudsat at den service, du bruger, har servere der.

PrivateVPN? Det har servere i Canada. Men ... det handler ikke kun om at have en server. Årsagen til, at der findes begrænsning af placering i første omgang, skyldes, at der er noget motiv bag det. I dette tilfælde? Det er presset fra højreholdere.

Hvorfor skulle BT betale 1,18 milliarder pund for de eksklusive rettigheder til Champions League i England, hvis de ikke var eksklusive på grund af nogen, der bruger DAZN i Storbritannien? Derfor er det svært at se DAZN uden for Canada og andre støttede lande.

Men PrivateVPN har en fungerende DAZN-server. Det kaldes Toronto 2. Når du har gennemgået vores 30-sekunders registrering og logget ind på vores klient, skal du oprette forbindelse til Toronto 2-serveren og DAZN fungerer. Har du nogen anden server fra vores service eller anden service? Du får den samme meddelelse som tidligere, men med en ekstra bit om, hvordan du slukker en VPN.

Så det at det? Ikke rigtig. Medmindre du allerede har en DAZN-konto og planlægger at se på din webbrowser i stedet for din telefon eller Fire TV Stick / Cube.

For at se DAZN uden for Canada skal du først gennem registrering

Det her er svært.

Du kan ikke bare bruge noget kort til dette.

For at se DAZN uden for Canada skal du have et canadisk kort.

Hvordan får du en? Den nemmeste metode ville sandsynligvis være at købe et forudbetalt kort i Canada og sende det til dig selv. Den hurtigere metode ville bestå af at købe et virtuelt kort. Google til en.

Men den mest praktiske metode? Bed nogen i Canada om at få dig en konto. Betal ekstra, hvis nødvendigt, eller tilbud dem brugen af ​​kontoen.

Hvis du ikke gør noget, kan du ikke registrere dig. Og hvis du ikke kan registrere, vil det at være ude af stand til at se DAZN uden for Canada uanset hvor du er via en VPN.

Og så er der problemet med at downloade apps. Vi gennemgår det nu.

Se DAZN uden for Canada uanset hvor du er på Android

Du kan downloade appen fra en tilfældig kilde på internettet, men du vil sætte din enhed i fare. Du ved ikke, hvad der er plantet i apps, der ikke kommer fra officielle kilder.

Den sikre måde er at downloade fra Play Store, men når du først prøver det, vil du se, at DAZN intet findes i Play Store på din placering.

Derfor er du nødt til at ændre placeringen af ​​Play Store.

 • Gå til payments.google.com og klik på Indstillinger.
 • Tryk på Land fanen.
 • Vælg Canada eller enhver anden understøttet placering af DAZN. Sørg for at angive en rigtig adresse. Du kan finde en tilfældig en med en adressegenerator.
 • Indsend og gå ind Indstillinger på din enhed efterfulgt af Apps hvor du har brug for at finde Google Play Butik og tryk på Tvunget stop.
 • Til sidst skal du gå til Opbevaring og klikke på knappen i hætter, der angiver RETTE DATA.

  Gentag Force Stop og Ryd DATA, hvis DAZN ikke er tilgængeligt til download.

Se DAZN uden for Canada, uanset hvor du er på iOS (iPhone + iPad)

Hvis du vil se DAZN uden for Canada på din iOS-enhed, hvad enten det er en iPhone, iPod eller en iPad, kan du ikke bare ændre din placering som på Android, da du mister alt, hvad du nogensinde har købt.

 • I stedet skal du først Log ud af din iCloud-konto og gå ind i fanen iCloud i Indstillinger hvor du kan se en knap til oprettelse af en ny konto.
 • Tryk på den.
 • Gør det til i Canada eller ethvert andet støttet land.
 • Når du sætter en adresse, skal du sørge for at bruge en rigtig adresse. Du kan få en fra en adressegenerator.
 • Når du har fået en ny konto, skal du være i stand til at finde og downloade DAZN.

Se DAZN uden for Canada, uanset hvor du befinder dig i brand-tv-stick / terning

Vi lavede et separat indlæg om dette, da dette er ærligt talt kompliceret, men hvis du vil se DAZN på den store skærm, er Fire TV Stick / Cube sandsynligvis din bedste satsning.

Kort sagt, skiftende placering adskiller sig afhængigt af butikken, men en ting er sikkert, du skal ændre din butik til at være i Tyskland, da Canada ikke har en dedikeret butik, hvilket betyder, at Tyskland er dit bedste skud til at downloade DAZN.

 • Det første skridt til at se DAZN uden for Canada uanset hvor du er på Fire TV Stick / Cube er at gå ind på Amazonas websted.
 • Den amerikanske Amazon vil oplyse Konti & Lister under dit navn i mellemtiden vil Storbritannien oplyse Din konto. Uanset hvad det står, skal du klikke på det og gå til Dit indhold og enheder.
 • Der skal du ændre din placering for at være i Tyskland med en rigtig adresse. Brug en adressegenerator til det.

Men du har også brug for et tysk kort eller bankkonto til det. Hvis du bruger N26 i Europa, som er en online bank, fungerer det. Bortset fra det skal du muligvis få et forudbetalt kort eller et virtuelt kort, eller du har muligvis et problem med at downloade DAZN. Det vises, men du får en fejl under download af det. Og sørg for at fjerne alle kort, der ikke er udstedt i Tyskland, når du gør dette. Du kan tilføje dem senere.

Og åh, når du ændrer din adresse, skal du registrere din Amazon-konto igen på din Fire TV Stick / Cube. Gå ind i Indstillinger efterfulgt af Min konto og du vil se en mulighed for at afregistrere

Sådan ser du DAZN uden for Canada, uanset hvor du er

Naturligvis skal du downloade PrivateVPN-appen på alle disse enheder. Du ved, hvordan man gør det, håber vi.

Hvis din enhed ikke er angivet her, skal du kontakte vores prisvindende kundesupport. De hjælper dig.

Og hvis du spekulerer på, understøttes Chromecast ikke, da ingen VPN fungerer med Chromecast.

god fornøjelse!

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me