Sådan ser du DAZN på iPhone uanset din placering

Sådan ser du DAZN på iPhone uanset din placering

Af Michael Smolski, 2019-02-14 09:24:27 i Entertainment


DAZN. Netflix af live sport. Utrolig værdi. Også meget begrænset så vidt regioner går. Derfor søger du efter, hvordan du ser DAZN på iPhone uanset din placering. Og vi er her for at hjælpe dig med det, da de lande, der ikke understøtter DAZN, har det mest behov for det, fordi alternativerne til at se live sport i disse lande er temmelig dårlige, som det er.

Vil du vide et sjovt faktum? DAZN kommer fra Storbritannien, men det understøttes ikke i England. Det betyder, at den eneste mulighed, du har i England uden dette indlæg, er at få et tv-abonnement. Et overpris tv-abonnement. Prisen for at kunne se nogle af de sportsbegivenheder, som du vil se. Sidste gang vi lavede et indlæg om DAZN, beregnet vi, at du i 2 måneders tv-abonnement ville betale for dit første år med DAZN. Mens du også får langt mere valg, så vidt indholdet går med DAZN.

For at være ærlig er det at få DAZN til at se sport et smart valg, uanset hvor du bor. Selv med det faktum, at det er en af ​​de sværeste platforme at etablere, da det kun fungerer i nogle få lande. Men vi vil lede dig gennem det på en så enkel måde som muligt at spare penge, mens du kan se det indhold, du vil se, er værd at gøre.

Hvad der skal ske, så du kan se DAZN på iPhone uanset din placering?

Der er 3 store skridt, der skal tages for at du kan se DAZN på din iPhone.

  1. Du skal først oprette en DAZN-konto. Hvis du er heldig nok til at have en, kan du springe over den del. Hvis du ikke gør det, er det det sværeste ved at prøve at se DAZN på iPhone uanset din placering.
  2. Du skal narre DAZN til at tro, at du befinder dig i en understøttet DAZN-placering.
  3. Du skal downloade DAZN på din iPhone hvilket ikke er for hårdt, men heller ikke så let som at downloade nogen anden app.

Det er de 3 vigtigste ting, der skal gøres, hvis du vil se DAZN på iPhone uanset din placering. Og nu, lad os gennemgå, hvordan du gør disse, så du nemt kan se DAZN på iPhone uanset din placering.

Oprettelse af en DAZN-konto for at se DAZN på iPhone uanset din placering

Det er ikke svært at oprette en DAZN-konto som den er. Minus, at du har brug for at oplyse, at du er i Canada, det er som at tilmelde dig enhver anden platform. Det er de nødvendige værktøjer til at tilmelde dig, der er problemet.

Lige nu, for at du skal kunne se DAZN på iPhone uanset din placering, skal du prøve at få adgang til canadiske DAZN for at denne metode kan fungere. Og på grund af det skal du have et canadisk kort for at tilmelde dig DAZN.

Ellers kan du ikke tilmelde dig.

Her er nogle af vores forslag til at få et canadisk kort til at registrere:

  • Spørg en ven, der har et Candian-kort, hvis de kan oprette en konto til dig. Betal dem om nødvendigt, eller tilbud om at dele det.
  • Køb et forudbetalt canadisk kort. Dette kræver muligvis ventetid. Glem ikke, at der skal være penge på det.
  • Få et virtuelt kort udstedt i Canada. Sandsynligvis den hurtigste metode, men med en mindre chance for succes.
  • Tilby nogen, der har DAZN en "service for service" -udveksling, hvor du giver dem oplysninger om din Netflix eller andre tjenester, og de giver dig oplysninger om DAZN.

Sagen er, at du ikke vil være i stand til at oprette en DAZN-konto, før du narrer DAZN til at tro, at du er på et understøttet sted, i dette tilfælde, Canada.

Sådan narres DAZN til at tænke, at du er i et støttet område for at se DAZN på iPhone uanset din placering

Tilmelding er den sværeste del af at få DAZN, men det er faktisk narre DAZN, der er det vigtigste.

Og alt i alt er det ikke så svært at narre en tjeneste til at tro, at du er et sted, hvor du ikke er, da alt hvad du har brug for er en VPN efterfulgt af et par enkle klik.

Men sport, at have rettigheder til sport, det er dyrt, og rettighedsindehavere ønsker ikke, at nogen i Storbritannien bare skal bruge DAZN til at se Premier League eller Champions League. BT Sports betalte for eksempel over en milliard for rettigheder til Champions League. Det er en masse penge. Og det er derfor, DAZN er nødt til at forhindre kunder i at bruge deres service i lande, hvor deres service ikke understøttes, da der er et massivt pres fra andre virksomheder til at gøre det.

DAZN fungerer således kun med et meget begrænset antal VPN-tjenester såsom PrivateVPN, som også er den bedst understøttede tjeneste, for så vidt Netflix går med support til de fleste Netflix-regioner på markedet, som testet af Comparitech.

Du skal først tilmelde dig PrivateVPN efterfulgt af at downloade det i App Store efterfulgt af forbindelse til en af ​​de canadiske servere, som vi har. Ikke alle af dem fungerer, men med en vis hurtig prøve og fejl, vil du finde ud af den rigtige server, og det vil give dig adgang til webstedet for at registrere, men også se DAZN på din iPhone.

Installation af DAZN på en iPhone for at se DAZN på iPhone uanset din placering

Du har en konto. Du har værktøjet til at narre DAZN. Nu er det sidste trin for at se DAZN på iPhone uanset din placering at installere den.

Ikke for let. Ikke for hårdt. Det kræver bare at vide, hvad man skal gøre.

For at installere DAZN skal du skifte til den canadiske App Store.

  • For at oprette forbindelse til den canadiske version af App Store skal du logge ud af din iCloud-konto.
  • Når du er logget ud, skal du gøre det oprette en ny konto, hvor din placering er i Canada.
  • Til sidst skal du downloade DAZN, og selvfølgelig, PrivateVPN som kan downloades i stort set ethvert sted, og du er velkommen til at logge tilbage på din gamle konto, når du gør det.

Årsagen bag, hvorfor du ikke bare kan skifte regioner i din konto, er, at hvis du gør det, vil du miste alt, hvad du har. Derfor er det vigtigt at oprette en ny konto.

Sådan kan du se DAZN på iPhone uanset din placering

Det er ikke enkelt, men det er heller ikke så svært.

Forudsat at du kender trinnene, vi lige har delt.

Og hvis du vil vide, hvordan du indstiller DAZN på Android-enheder eller andre, har vi lavet en guide til, hvordan du opsætter DAZN på enhver enhed i Storbritannien, der også fungerer over hele verden.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me