Sådan ser du DAZN i USA på alle enheder (i 2019)

Sådan ser du DAZN i USA på alle enheder (i 2019)

Af Michael Smolski, 2019-05-10 17:07:01 i Entertainment


Vil du se DAZN i USA? Det er ikke ofte, at du er nødt til at søge, hvordan man ser en bestemt platform i USA, ikke? USA tilbyder adgang til de mest populære streamingplatforme på planeten så langt som film og videoer, men mislykkes når det kommer til sport. Ja, DAZN støttes i teorien i USA, men det er ikke den rigtige DAZN. Med amerikansk DAZN får du kun kampbegivenheder, hvilket er godt, hvis du elsker at se kampene, men meget begrænsende sammenlignet med canadisk eller italiensk DAZN.

Hvad hvis du kunne få adgang til amerikansk, canadisk og italiensk DAZN, der fjerner næsten alle større sportsbegivenheder på planeten? Uanset om du vil se Liverpool komme tilbage fra 3-0 for at vinde 4-0 i den næste kamp kontra det store Barcelona, ​​eller om du vil se noget MLB. I denne artikel skal vi dække, hvordan man kan se DAZN i USA på alle enheder i 2019.

Hvordan ser du DAZN i USA på alle enheder?

Du finder denne proces langt lettere end de fleste mennesker på grund af det faktum, at DAZN samlet set understøttes i USA.

Hvis du bor som England, skal du finde en måde at få et amerikansk, canadisk eller italiensk kort til at registrere. Da du dog allerede er i USA, har du allerede et amerikansk kort, der giver dig mulighed for at registrere dig let.

Hvis du ikke har et amerikansk kort, så sørg for at læse vores guide om, hvordan du ser DAZN i Europa eller Australien, det gælder over hele planeten.

Når du har tilmeldt dig, kan du se DAZN i USA på alle enheder, men det er kun kampbegivenheder. Hvis du vil bruge DAZN til sit fulde potentiale til at se nogle af de bedste ligaer i verden, skal du fortsætte med at læse.

Sådan ser du DAZN i USA (More than Fighting events)

Hvis du vil se DAZN i USA af den grund, at folk elsker det over hele planeten, er det her, at narre DAZN kommer i spil.

Og du gør det ved at bruge en VPN.

Hvis du vil se Champions League og alle de gode ting med DAZN i USA, skal du bruge en VPN til at ændre din placering.

Det er dog ikke så simpelt som at bruge nogen tjeneste derude.

Hvis du nogensinde har forsøgt at fjerne blokering af en platform, uanset om det er Netflix eller BBC iPlayer, ved du, at det ikke er så simpelt som blot at oprette forbindelse til det rigtige land via en VPN, fordi tjenester som DAZN tager skridt for at forhindre folk i at bruge VPN-tjenester.

Det er ikke fordi de er dårlige mennesker og ikke ønsker, at du skal se DAZN i USA efter potentialet, som du kan se det i Canada, men fordi DAZN ikke har ret til at vise dig, hvad man kan lide Champions League i USA. Og årsagen til manglende rettigheder falder som regel ned til dem som ESPN og andre, der ejer eksklusive rettigheder til visse ligaer, hvilket gør det umuligt for lignende af DAZN at købe rettigheder til bestemt indhold. DAZN forhindrer VPN-tjenester i at arbejde, så de får ikke problemer.

En af de meget få tjenester, der arbejder med DAZN, er imidlertid PrivateVPN. Du spekulerede på, hvordan man ser DAZN i USA på alle enheder, og det er temmelig enkelt. Du skal oprette forbindelse til den rigtige DAZN-server, og det er det. Når du har en amerikansk konto, kan du skifte mellem lande ved blot at oprette forbindelse til en anden DAZN-server. Og det giver dig mulighed for at nyde DAZN i USA, som det bør nydes. Bekæmpelse af sport er sejt, men mange af os vil også have andre sportsgrene.

Er det faktisk muligt at se DAZN i USA på alle enheder i 2019?

Hvis du overvejer de vigtigste platforme som Android, iOS og selvfølgelig desktop-enheder, så ja, kan du se DAZN i USA på alle enheder.

Situationen bliver dog langt mere kompliceret, når du vil se på dit tv. Medmindre du enten har Android TV eller Amazon Fire TV-serienheder.

Det skyldes, at hverken Apple TV eller Chromecast understøtter VPN-tjenester. PrivatVPN i sig selv er en af ​​de meget få i Amazon-butikken til Fire TV, men ligesom Apple TV eller Chromecast understøtter overhovedet ingen VPN-tjenester, hvilket gør det umuligt for dig at se DAZN i USA, hvis du ejer en af ​​disse.

Vores råd? Bare få Fire TV Stick. Det er langt billigere end Apple TV, og det giver dig mulighed for at se DAZN i USA på den store skærm.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me