Sådan ser du DAZN i USA på alle enheder (i 2018)

Sådan ser du DAZN i USA på alle enheder (i 2018)

Af Michael Smolski, 2018-08-27 15:33:14 i Entertainment


Vil du se DAZN i USA? Hmm. Du forventede ikke det, ikke? Det faktum, at du bor i USA, men ikke kan se DAZN, når du har adgang til stort set alt indholdet på denne planet... Nå, nu ved du, hvordan det føles at være europæisk, når det kommer til indhold. Og ikke kun Europen, men stort set nogen uden for USA.

Men vi er her for at hjælpe dig med at se DAZN i USA på alle enheder. Det er hvad vi gør. Vi hjælper mennesker, der er nødt til at tackle indholdsrestriktioner. I dette tilfælde er det dig, personen, der har adgang til Hulu og Netflix og alt det andet, men ikke har adgang til DAZN, som er tilgængelig i nabolandet Canada.

Åh, og hvis du er her ved et uheld, DAZN er Netflix for live sport. Stort set enhver sportsbegivenhed, du måske vil se, er der.

Så hvordan ser du DAZN i USA på alle enheder?

For det første finder du ud af, hvor det er tilgængeligt, da det tydeligvis ikke er i USA. Vi nævnte allerede Canada, men Østrig, Tyskland, Japan og Italien støttes også.

Mulighed A? Du køber en billet, og du flyver til landet. Men hvis du skal flyve for at se en kamp, ​​kan du lige så godt flyve til den aktuelle kamp og se i det virkelige liv.

Naturligvis vil du ikke flyve til et land for at bruge DAZN dog. Dette indlæg handler om, hvordan man ser DAZN i USA på alle enheder, ikke om, hvordan man ser DAZN. Men du skal være i et DAZN-støttet land. Bortset fra, behøver du ikke fysisk at være i et DAZN-understøttet land. Det handler om at få DAZN til at tro, at du er i et støttet land.

Og det er her en VPN kommer i spil.

En VPN er et virtuelt privat netværk, der giver dig mulighed for at ændre placeringer på internettet. Med en VPN kan du være i Canada uden at være der for eksempel.

PrivateVPN? Vi er et VPN-firma. Hvorfor bruge os? Fordi det ikke kun handler om at oprette forbindelse til en VPN-server i Canada og med DAZN. Det fungerer ikke. Faktisk virkede DAZN ikke altid på vores servere. Men det gør det nu. Hvis du vil se DAZN i USA på alle enheder, hvis du bruger PrivateVPN og opretter forbindelse til vores Toronto 2-server, fungerer det i stedet for at vise en meddelelse om at slå din VPN-service fra.


Men vi støtter ikke bare DAZN. Vi bremser dig heller ikke ved at investere i bedre internetkapacitet, som vi får ved at købe det meste af IP-transitudbydere direkte i stedet for hosting-websteder, der sætter grænser for. Det tales ikke ofte om VPN-tjenester, men når det kommer til streaming, betyder det enormt meget!

Men hvis dit internet suger, vil streaming af sportsgrene i HD ikke være en god idé hverken. Vi hjælper dig kun, hvis din internetforbindelse allerede er god nok.

Hvorfor ikke bare få en gratis VPN-service? For det første, fordi du sandsynligvis kun får en server i USA, hvor DAZN ikke understøttes, men også da gratis tjenester investerer i internetkapacitet fra hosting-websteder og er fulde af trafik på grund af det faktum, at de er gratis, vil din strøm enten buffer eller vises ikke i den ønskede kvalitet. Husk aldrig, at selvom gratis VPN-servere ikke fungerer med DAZN i første omgang.

Vi blev valgt som den bedste værdi af VPN-tjenesten, hvilket betyder, at du ikke betaler for meget, mens du kunne se DAZN, i modsætning til dine venner. Medmindre du er interesseret nok i dem til at dele løsningen med dem, så de kan stoppe med at betale for meget for kabel-tv, der ikke tilbyder nok.

Men du er nødt til at gøre et par ting for at se DAZN i USA på alle enheder

Når du er i webbrowser på en computer, har du det godt, men når du når frem til Amazon Fire TV Stick eller ønsker at downloade iOS (iPhone) -appen eller Android-appen, er det her, hvor reelle problemer opstår.

Det er let at indstille PrivateVPN. Registrering er en 30-sekunders proces, og det er slet ikke noget besvær at downloade appen på nogen enhed. Men du vil ikke være i stand til at downloade DAZN i lande, der ikke understøttes, medmindre du gør nogle ekstra trin, afhængigt af hvor du vil se det.

Der er en fangst, hvis du vil se DAZN i USA på alle enheder, selvom

Tilmeldingsprocessen er problemet, da dit kort skal udstedes i det land, hvor DAZN understøttes. Til dette vil et virtuelt kort, der er udstedt i Canada, sandsynligvis være det bedste valg. Der er masser tilgængeligt på Internettet. Du kan også få et forudbetalt kort eller bare spørge en ven.

Uanset hvad du gør, skal du finde ud af det.

Sådan ser du DAZN i USA på Fire Tv Stick / Cube

Fire TV Stick er det bedste billede, hvis du vil se DAZN i USA på dit TV. At se på en telefon eller bærbar computer er fantastisk, men når dine venner kommer over, vil du have den ultimative oplevelse. DAZN leverer det.

Det er dog et problem at få DAZN-appen. Sikker på, du teknisk kunne downloade en DAZN.apk på din Fire TV Stick via din internetbrowser, men det vil installere en telefonversion af appen, der ikke vises korrekt.

Fire TV Stick er faktisk den sværeste at få appen på.

 • Processen starter alle med, at du går til Amazon-webstedet på din computer og trykker på Konto & Lister den fane, du får med din amerikanske konto.
 • Der vil du se et afsnit med Indhold & Enheder. Du skal opdatere din adresse til en i Tyskland. Sørg for at bruge en rigtig adresse, da Amazon måske fortæller dig, at der er et problem med din adresse, når du prøver at downloade DAZN. Bare søg efter en adressegenerator.

Hvorfor en adresse i Tyskland? Som Canada har ikke en eksklusiv butik til Amazon Appstore, som USA eller Tyskland gør. Og da Tyskland støtter DAZN, er DAZN tilgængelig i Amazon Appstore der.

 • Du bliver nødt til at afregistrere din Fire TV Stick eller Cube ved at gå ind Indstillinger efterfulgt af Min konto, og derefter til sidst at vælge DEREGISTER. Det vil tage et stykke tid, men efter at du har gjort det, er DAZN tilgængelig til download.

Men et kortproblem kan muligvis være et problem igen, når du prøver at downloade DAZN. Først skal du sørge for at ændre adressen på dit kort til en tysk, ligesom med din nuværende adresse. Det fungerer måske eller måske ikke. Prøv at oprette en tysk bankkonto på anden måde, og slet dit kort fra faktureringsmuligheder. N26 er for eksempel en online bank med base i Tyskland. Ellers skal du spørge en ven om et forudbetalt kort eller søge efter et tysk test / bank. En af disse muligheder skal fungere.

Sådan ser du DAZN i USA på Android

Du henter enten “DAZN.apk” fra internettet og installerer det efter at have aktiveret udviklerindstillinger, som er den hurtigere mulighed, men potentielt kan resultere i, at din app ikke er fuldt sikker.

Den sikrere mulighed er at ændre landet i din Play Store. Hvordan gør du det?

 • Du skal gå til payments.google.com og klik på Indstillinger.
 • Tryk på Land fanen.
 • Vælg Tyskland og angiv en tysk adresse hentet fra en tysk adressegenerator.
 • Indsend det, og gå til sidst ind Indstillinger på din enhed efterfulgt af Apps hvor du har brug for at finde Google Play Butik og tryk på Tvunget stop.
 • Endelig, gå til Opbevaring og klik på knappen i kapper, der angiver SLET DATA.

Gentage Tvunget stop og SLET DATA hvis problemet ikke stopper.

På Android fungerer Canada også som en indstilling.

Derefter skal du være i stand til at downloade DAZN i USA for derefter at se DAZN i USA på Android.

Sådan ser du DAZN i USA på iOS

 • På din iPhone, iPod eller iPad skal du først logge ud af din iCloud-konto.
 • I iCloud fane ind Indstillinger, ser du en knap til oprettelse af en ny konto.
 • Lav en.
 • Det kan være baseret i et hvilket som helst af de støttede lande.
 • Uanset hvilket land du lægger dig selv i, skal du sørge for, at det er en legitim adresse. Du kan finde en ved at søge efter en adressegenerator.
 • Søg derefter efter DAZN-appen og download den.

Du kan bare skifte land i din App Store, men det ville resultere i, at du mister alt, hvad du har. Skift af konti gemmer din konto. Og selvfølgelig kan du logge tilbage på din originale konto, når du har downloadet DAZN-appen.

Hvad hvis du vil se DAZN i USA på andre enheder?

Er din enhed ikke angivet her? Enten understøttes det ikke, eller så kom vi ikke op til at nævne trinnene til, hvordan man får DAZN på det. Hvis PrivateVPN er tilgængelig på den platform, du vil bruge, vil det dog stort set være de samme trin. Download af DAZN og forbindelse til PrivateVPN.

Men hvis du undrer dig over, hvorfor Chromecast ikke nævnes, skyldes det, at VPN ikke fungerer på Chromecast.

Se DAZN i USA på alle enheder

DAZN giver dig mulighed for at nyde sport, ligesom du nyder dine tv-shows som Netflix. Med instruktionerne på dette indlæg kan du se DAZN i USA på alle enheder.

Og hvis du nogensinde planlægger at forlade USA, er vores blog fuld af indlæg om, hvordan du får adgang til andre tjenester, da det problem, du har, er et problem for de fleste mennesker, hver eneste dag.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me