Sådan ser du DAZN i Europa på alle enheder

Sådan ser du DAZN i Europa på alle enheder

Af Michael Smolski, 2018-10-16 09:53:15 i Entertainment


Sport er smukt, og det samme er DAZN. At være i stand til at se live sportsgrene, som du faktisk ønsker, i stedet for at betale for meget for abonnementer, der ikke viser dit yndlingshold, fordi det ikke er godt nok, det er godt. Hvis du bor på steder som Canada. Men de fleste mennesker i Europa kan ikke se DAZN. Derfor spørgsmålet om, hvordan man ser DAZN i Europa på alle enheder.

Afhængigt af din enhed vil trinene variere, men uanset hvad, kan du stort set se DAZN i Europa på alle enheder, ja, medmindre du bruger Chromecast, der ikke understøtter denne metode.

For at se DAZN i Europa skal du først oprette en DAZN-konto

DET ER IKKE LETT!

Se, DAZN ligesom Hulu gør det svært for folk at oprette en konto. Og hvis du ikke kan oprette en konto, kan du ikke bruge DAZN. De andre trin er temmelig let sammenlignet med dette.

For at se DAZN i Europa, har du brug for et canadisk kort. Senere kan det også bare være et tysk eller italiensk kort, som vi vil tale om senere, men i øjeblikket, for at dette fungerer, har du brug for et canadisk kort.

Det behøver ikke være fra en bank. Køb et forudbetalt kort, så fungerer det. Canadiere er dog store mennesker. Bare spørg nogen om at hjælpe. Alternativt kan du prøve med et virtuelt kort. Uanset hvad, har du brug for et canadisk kort.

Og når du først har en, skal du oprette en konto. Vi behøver ikke at forklare, hvordan vi gør det?

Bortset fra, vil du ikke være i stand til at oprette en konto, før du anvender det, vi vil nævne i det næste trin, da DAZN vil fortælle dig, at den ikke er tilgængelig i dit land.

For at se DAZN i Europa skal du få det til at tro, at du er i et støttet land

Sportsstreaming er et massivt marked, og ja, i en verden, hvor BT betalte over en milliard for Champions League-rettigheder i England, hvis BT vidste, at folk kan se Champions League med DAZN i England, ja, det ville ikke ende godt. Derfor blokerer DAZN deres service til folk, der ikke er i støttede regioner.

Men hvis du kan klare dig at være i et ikke-blokeret område, fungerer DAZN. Og en VPN er, hvordan du placerer dig selv i et ikke-blokeret område. Du skal blot oprette forbindelse til en server i Canada, og boom, DAZN fungerer.

Undtagen DAZN er en af ​​de mest understøttede platforme af VPN'er. Det er ekstremt svært at finde en fungerende VPN med DAZN. Canadiske servere er ikke så populære, som det er.

PrivateVPN? Det er en af ​​de meget få VPN-servere, der understøtter DAZN.

Nogle andre fordele ved PrivateVPN? Arbejder Amazon Prime-servere og de mest Netflix-regioner på en VPN. Hvad VPN angår, er PrivateVPN den komplette underholdningspakke.

Vi nævnte, at du skulle bruge noget for at registrere dig i det sidste trin, og den ting er en VPN.

Men hvad med at installere DAZN-apps for at se DAZN i Europa på alle enheder?

Sådan ser du DAZN i Europa på Amazon Fire TV Stick / Cube

Når du har installeret en DAZN-konto og PrivateVPN på din Fire TV Stick / Cube, som du kan gøre ved at søge efter den, ligesom for enhver anden app, skal du installere DAZN-appen.

Dette er imidlertid problematisk, da Amazon har et vist antal Amazon Appstore, og godt, Canada har ikke en, hvilket betyder, at det er svært at downloade DAZN.

Hvis du vil hente DAZN for at se DAZN i Europa på Amazon Fire TV Stick / Cube, skal du ændre din placering for at være i Tyskland, hvor DAZN understøttes, men hvor PrivateVPN endnu ikke har en fungerende DAZN-server. Dette påvirker ikke noget, da du bare har brug for appen.

  • For at ændre din placering til at være i Tyskland skal du først gå til Amazon-webstedet. Hvis du antager, at du har en britisk butik, skal du se en Din konto fane. Hvis du er tilsluttet en anden butik, kan det se lidt anderledes ud.
  • Uanset hvad, klik på det, der er omkring dit navn, efterfulgt af at trykke på Indhold & Enheder hvor du bliver nødt til at opdatere din adresse for at være i Tyskland.
  • Du bliver også nødt til at fjerne betalingskort til andre regioner, indtil du downloader DAZN. Ellers har du muligvis et problem med at downloade DAZN-appen. Og desværre kan du ikke se DAZN i Europa eller hvor som helst på Fire TV Stick fra webbrowseren direkte.
  • Når du har gjort det, skal du gå ind Indstillinger på din Fire TV Stick / Cube efterfulgt af Min konto og af DEREGISTER. Du bliver nødt til at give dine Amazon-oplysninger igen, når du har ventet et par øjeblikke, men du vil kunne se DAZN-appen.

Sådan ser du DAZN i Europa på iOS-enheder

Har du den nye iPhone XS? Det betyder ikke noget. Du kan se DAZN på alle iOS-enheder.

Du skal selvfølgelig have en konto på DAZN og PrivateVPN installeret, men du skal også skifte butik i din Apple App Store.

I dette tilfælde skal du ændre det til at være i Canada.

Men opret en ny konto. Hvis du ændrer placeringen af ​​din butik på din nuværende konto, mister du alt. Bare rolig, du kan skifte tilbage til din anden konto efter,.

For at oprette en ny konto skal du naturligvis først logge ud af din nuværende iCloud-konto og gå ind på fanen iCloud i Indstillinger, hvor du vil se en knap til oprettelse af en ny konto. Du gjorde det før. Du ved, hvordan man gør det. Bare sørg for, at din adresse er i Canada. Du kan bruge en adressegenerator på Google til det.

Når du har en konto, skal du downloade DAZN, og du er klar til at se DAZN I Europa!

Sådan ser du DAZN i Europa på Android

For at se DAZN i Europa på Android efter at have en DAZN-konto og bruge PrivateVPN, behøver du kun at skifte placering af din butik.

Gå til payments.google.com og klik på Indstillinger efterfulgt af Land fane. Vælg Canada og angiv en canadisk adresse. Indsend og gå ind i Indstillinger på din enhed efterfulgt af Apps hvor du har brug for at finde Google Play Butik og tryk på Tvunget stop.

Mens du stadig er i Indstillinger gå til Opbevaring og klik på knappen i kapper, der angiver SLET DATA.

Det skulle gøre DAZN tilgængelig, og hvis ikke, lege med at rydde data og trykke på Force Stop.

Se DAZN I Europa på alle enheder

At se DAZN i Europa på alle enheder er ikke svært, ligesom det ikke er svært i USA. Forudsat at du har de rigtige værktøjer og infromation foran dig. Dette indlæg har alle de oplysninger, du har brug for.

Og hvis du stadig har brug for hjælp, skal du kontakte vores prisvindende kundesupport, så hjælper vi dig.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me