Sådan ser du DAZN i England (på alle enheder)

Sådan ser du DAZN i England (på alle enheder)

Af Michael Smolski, 2018-08-24 23:05:29 i Entertainment


Vil du vide, hvordan du ser DAZN i England? Selvfølgelig gør du, DAZN er som Netflix af live sportsgrene, hvor du kan se alt fra MLS til Champions League.

Faktisk betyder DAZN plus Netflix / Hulu behovet for at have et tv-abonnement, som om du har din sportsgren og du har dine tv-shows & film, kan du se, hvad du vil, hvor du vil, når du vil. Dejligt liv, he?

Der er kun et problem. DAZN arbejder kun i Tyskland, Østrig, Schweiz, Italien, Canada og Japan. Selvom det blev grundlagt i Storbritannien ... fungerer det ikke i Storbritannien, hvorfor du her er på udkig efter, hvordan du ser DAZN i Storbritannien på alle enheder.

Og heldigvis er der en måde, og vi vil dele den i dag.

Hvad er så fantastisk ved DAZN, der ville få dig til at vide, hvordan man ser DAZN i England?

Din tv-udbyder kan muligvis give dig flere sportskanaler, men ingen af ​​disse kanaler giver dig hver eneste sportsbegivenhed, du vil se.

Vil du se Torres, Iniesta og Podolski spille i Japan? Ikke på de fleste kanaler. DAZN? Det giver dig mulighed for ikke kun at se den øverste liga, men også den anden og den tredje liga.

DAZN er en platform, der giver dig mulighed for at se hvilken sport du ønsker lige nu i stedet for at skulle være selektiv på grund af det begrænsede valg, der er givet af tv-udbyderen, der koster dig ekstra for en pakke med flere sportskanaler.

Ronaldo, der underskrev med DAZN som deres globale ambassadør for kun få dage siden, sagde, at: ”Verden ændrer sig, og takket være en innovativ tilgang bryder DAZN barrierer for sportsfans.”

Og det er sandt, at DAZN fjerner problemer.

Sådan ser du DAZN i England i 2018?

Det hele går ned til din placering i slutningen af ​​dagen på grund af rettigheder. DAZN har ikke rettigheder til at spille de sportsgrene, de har overalt, og indtil de gør det, vil de ikke være i stand til at udvide sig til det engelske som de allerede er i ... og arbejder på at hjælpe andre lande med at se DAZN.

For at se DAZN i England, skal du være uden for Storbritannien og i et af de lande, som DAZN støtter. Du skal kigge efter enten Canada, Italien, Østrig eller Tyskland.

Skal du flyve der? Nej. Du skal ikke bekymre dig om det.

Men du har brug for DAZN for at tro, at du ikke er i England, hvis du vil se det.

Hvordan overbeviser du DAZN om, at du ikke er i England, men i et af arbejdslandene? Ved at bruge en VPN.

En VPN er et virtuelt privat netværk.

Det giver dig mulighed for at være i et andet land næsten.

Men...

For at se DAZN i England har du brug for den rigtige VPN, ellers fungerer den ikke. Det er ikke nok at oprette forbindelse til en server i Canada. Du får bare denne meddelelse...

Du skal oprette forbindelse til en server i et land, der understøtter DAZN, men du skal også oprette forbindelse til en server, der fungerer med DAZN. Og der er ikke mange af disse. DAZN gør et godt stykke arbejde med at forhindre brugen af ​​VPN'er, og når alt kommer til alt er de nødt til at skylde deres rettigheder til at udsende indhold begrænset til flere lande på grund af Hulu.

PrivateVPN understøtter DAZN. Du tilmelder dig vores 30-sekunders proces, som er temmelig let at gøre. Og så, når du har downloadet vores klient, som du kan downloade til Amazon Fire TV Stick, Android, iOS, Windows og Mac, skal du oprette forbindelse til vores server og se DAZN i England.

Men ikke af vores servere fungerer selvfølgelig med DAZN. De fleste tjenester understøtter overhovedet ikke DAZN. Det gør vi. Bare ikke på hver server.

Du skal oprette forbindelse til vores Canada - Toronto 2-server.

Når du først har gjort det, så beklager vi alle andre, der bor med dig, fordi du ikke vil være tilgængelig på alle tidspunkter.

At få appen på din enhed er et ekstra trin, selv om det, selvom det ikke er et problem på webstedet på en computer, muligvis er på din mobile enhed.

Du vil ikke være i stand til at se DAZN uden for Storbritannien i 2018 på Chromecast, selvom

DAZN vil ikke arbejde uden for Storbritannien i 2018 for dig på en Chromcast som selvom Chromecast er oprettet af Google, understøtter den ikke installationen af ​​Android-apps, hvilket betyder, at du ikke kan installere en VPN, og at Chromecast ikke ser dig som nogen i Canada og forhindre dig i at bruge tjenesten.

Derfor skal du skifte til Amazon Fire TV Stick.

Sådan ser du DAZN i Storbritannien på Amazon Fire TV Stick

Det eneste, der forhindrer dig i at se DAZN i Storbritannien på Amazon Fire TV-stick lige nu, er manglen på DAZN-appen på din Fire TV Stick.

Og helt ærligt, det er her, den bedste mulighed ville være at oprette forbindelse til den tyske Amazon, da appen skal være tilgængelig for dig, så du kan se DAZN i Storbritannien på Amazon Fire TV Stick, din Amazon Appstore skal være i et af de lande, hvor Amazon har en specielt dedikeret Appstore.

 • For at konfigurere det, skal du gå ind på dine Amazon-indstillinger i din webbrowser ved at trykke på Din konto og gå ind i Administrer dit indhold og enheder.
 • Derefter skal du trykke på Indstillinger hvor du vil se din nuværende region sammen med en Lave om knappen ved siden af.
 • Tryk på det, og skift til Tyskland.
 • Der skal du angive en tysk adresse. I stedet for at gøre det op, skal du kigge efter en "tysk adressegenerator" på Google. Det sparer dig meget tid, da du har brug for at angive en gyldig adresse.
 • Når du har gennemført dette trin, bliver du nødt til at omregistrere din enhed, når du tænder for den, men du vil se DAZN-appen.
 • Og derefter downloader du PrivateVPN-appen i Amazon Appstore og opretter forbindelse til vores Toronto 2-server.

Sådan ser du DAZN i England på Amazon Fire TV Stick.

Sådan ser du DAZN i Storbritannien på Android

På Android kan du enten søge efter “DAZN.apk” på Google, hvis du er for doven til at gennemgå denne proces og installere appen med tilgængelige udviklerindstillinger. Men det er ikke en sikker metode, da appen kunne kompromitteres.

 • For at ændre landet i din Play Store skal du gå til payments.google.com og klik på Indstillinger.
 • Tryk derpå på Land fanen og tryk på Fortsæt.
 • Vælg Tyskland som et land og søg en "tysk adressegenerator" på Google og angiv denne adresse.
 • Det sparer dig tid, da det vil være gyldigt. Indsend det, og gå til sidst ind Indstillinger på din enhed efterfulgt af Apps hvor du har brug for at finde Google Play Butik og tryk på Tvunget stop efterfulgt af tryk Opbevaring og klikke på knappen i kasketter, der angiver SLET DATA.

Gentag det sidste trin flere gange, hvis DAZN ikke vises, og derefter skal du hente PrivateVPN og oprette forbindelse til Toronto 2-serveren, og det er sådan, du ser DAZN i England på Android.

Sådan ser du DAZN i Storbritannien på iOS-enheder

Dette er meget lettere på Apple-enheder end på Android-enheder, medmindre du er nødt til at være forsigtig, som hvis du prøver at duplikere bare ved at ændre placeringer som på Android, vil du slippe af med alle de apps, du nogensinde har haft.

 • Det første trin for at se DAZN i England på iOS-enheder er at logge ud af din nuværende iCloud-konto.
 • For det andet, gå ind på Indstillinger efterfulgt af iCloud hvor der vil være en knap relateret til at oprette et nyt Apple ID.
 • Lav det, men med en tysk adresse.
 • Endnu en gang skal du søge efter en "tysk adressegenerator" på Google og give en tysk adresse.
 • Derefter vil du være i stand til at finde DAZN i Apple App Store, selvom du er i England.

Efter dette er det eneste, der er tilbage at gøre, at installere PrivateVPN og oprette forbindelse til vores Toronto 2-servere.

Hvis du vil skifte tilbage til Storbritannien med hensyn til at downloade eksklusive apps til Storbritannien senere, skal du bare logge ind på din anden konto.

Stop med at være ulovlig, mens du ser i dårlig kvalitet - Se DAZN i England

Det er ikke sådan, at alle er grådige og ikke ønsker at betale. Det er, at de fleste ting, folk vil se, ikke er tilgængelige, og det eneste sted, de kan finde, at indholdet er på internettet og i dårlig kvalitet.

Hvis du kan få adgang til DAZN i England med PrivateVPN, kan du se alle de sportsbegivenheder, du kan lide, i høj kvalitet og lovligt.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me