Sådan ser du DAZN-boksning, uanset hvor du er

Sådan ser du DAZN-boksning, uanset hvor du er

Af PrivateVPN, 2019-06-12 14:23:46 på webstedet


Boksning er dyre at se. For at se fodbold er alt hvad du har brug for det rigtige tv-abonnement med den rigtige kanal. Hvis du vil se på boksning, skal du betale for mange arrangementer, hver for sig. DAZN? Det eliminerer det, med de eneste omkostninger, der er det månedlige abonnement, du betaler. Og det er derfor, du leder efter, hvordan du ser DAZN-boksning.

I denne vejledning viser vi dig, hvordan du ser DAZN-boksning, uanset hvor du er, om du i øjeblikket ikke er i stand til at oprette en DAZN-konto, eller om du har en, og ikke har nogen boksebegivenheder på den.

Sådan ser du DAZN-boksning, hvis du ikke har en DAZN-konto

Hvis du ikke i øjeblikket har en DAZN-konto, betyder det mere end sandsynligt, at DAZN ikke understøttes i din region.

Det første trin, der er nødvendigt for at oprette en DAZN-konto, er at gå til det næste trin, efterfulgt af at vende tilbage hit, når det er afsluttet. Hvis du ikke gør det, får du besked om, at DAZN ikke er tilgængelig i dit land, og at det derfor ikke er muligt at registrere.

Nøglen til at oprette en DAZN-konto er at have et kort fra enten USA, Canada eller Italien. Hvis du opretter en konto på italiensk DAZN, skal du have et italiensk kort. Det samme gælder Canada og USA.

Og det er det, der gør hårdt at se DAZN-boksning, hvis du allerede ikke er i det understøttede område for DAZN.

Vores hurtige forslag?

  1. Spørg nogen, der allerede har en DAZN-konto, hvis de kan dele, eller hvis de har et kort, som du kan tilmelde dig.
  2. Få et forudbetalt kort på internettet.
  3. Få et virtuelt forudbetalt kort på internettet.

Du kan finde et kort, der fungerer på Google, med et par hurtige søgninger. Husk dog, at nøglen er at have penge på kortet, som du vil bruge, som det er nødvendigt, når du starter en konto, selvom bare en prøveperiode, til verificeringsformål.

Sådan ser du DAZN-boksning, hvis boksning ikke vises i din region

Hvis du har en DAZN-konto i Italien eller endda i Canada, går du glip af DAZN-boksning. Det er ikke sådan, at du aldrig vil være i stand til at se en boksekamp, ​​men du vil ikke have adgang til så meget boksning, som DAZN er i stand til at vise.

Løsningen? For at få DAZN til at tro, at du er i USA.

For at fortælle dig sandheden, er amerikansk DAZN ikke værd, når det kommer til sport, da ligesom canadiske DAZN tilbyder en langt mere rig pakke med adgang til mange forskellige sportsgrene og nogle af de bedste ligaer som Premier League eller Champions League.

Når det kommer til DAZN-boksning, tilbyder amerikanske DAZN imidlertid den bedste deal.

Den bedste ting? Med den metode, vi vil dele, kan du skifte mellem amerikansk, canadisk og italiensk DAZN uden problemer.

Det, du har brug for for at se DAZN-boksning, men også for at kunne oprette en DAZN-konto i første omgang, er en VPN.

For at forklare, hvad en VPN gør på det mest ligefremme spørgsmål, ændrer det din placering, uden at du behøver at flytte. Du kan være i USA for at se DAZN-boksning, mens du i virkeligheden er som i England.

Nøglen er at have en VPN, der fungerer med DAZN. Det er den største hindring, når det kommer til at narre DAZN.

At have 3.000 servere og annoncering, der er fantastisk, men når det kommer til underholdning, er det kvalitet, der betyder noget over kvantitet. Og det er her PrivateVPN kommer med support til langt færre servere end de fleste konkurrence tilbud, men med servere, der arbejder med de tjenester, som folk vil bruge, såsom DAZN og Hulu.

Ved at oprette forbindelse til PrivateVPN, kan du skifte mellem amerikansk, canadisk og italiensk DAZN, som du ønsker, og fjerne blokering af DAZN til dets fulde muligheder, med mere regionstøtte i fremtiden.

En VPN, der understøtter DAZN + en DAZN-konto, er nøglen til at se DAZN-boksning. Men hvis du vil se DAZN på den store skærm eller på

din telefon, skal du muligvis fortsætte med at læse for at downloade DAZN-appen, hvis du i øjeblikket ikke er i stand til det.

Sådan ser du DAZN-boksning på Apple-enheder

Hvis DAZN ikke vises på din Apple-enhed, skal du logge ud af din iCloud-konto i indstillingsafsnittet på din enhed og oprette en ny konto, hvor placeringen er indstillet til en af ​​dem, der understøtter DAZN, såsom USA.

Det giver dig mulighed for at downloade og derefter se DAZN-boksning på Apple-enheder.

Det er vigtigt, at du ikke ændrer din placering med din nuværende konto. Det ville resultere i, at du mister alt.

Sådan ser du DAZN-boksning på Android-enheder

Når det kommer til Android-enheder, har Google lavet en kort guide til ændring af din placering i Android Play Store.

Vi anbefaler, at du tjekker det ud. Det samme gælder som på Apple-enheder med behovet for at ændre din placering for at være et sted, hvor DAZN understøttes.

Du kan dog også se DAZN-boksning i din webbrowser på Android, hvis du aktiverer Desktop Mode.

Sådan ser du DAZN-boksning på Amazon Fire TV Stick

For mange er denne den vigtigste, fordi sport bedst ses på den store skærm.

Desværre, hvis du vil se DAZN-boksning på et tv, kan du ikke gøre det ved at bruge Roku, Chromecast eller Apple TV, da disse platforme ikke understøtter VPN-tjenester.

Derfor er Amazon Fire TV Stick vores anbefaling, når det gælder at se DAZN på en stor skærm, hvis dit TV ikke leveres med Android TV.

  • For at downloade DAZN på din Fire TV Stick skal du gå til din nuværende Amazon-konto i webbrowseren.
  • Vælg Konti & Lister og så Administrer din konto og indhold.
  • I dette tilfælde er det den enkleste metode at få DAZN på Fire TV Stick at ændre din region til at være i USA.
  • Gå til din Amazon Fire TV-enhed. Vælg Indstillinger og Min konto.
  • DEREGISTER og logge tilbage på din konto.

Og det giver dig mulighed for at downloade DAZN på din Amazon Fire TV Stick.

Hvis du dog har problemer med det, skal du sørge for at kontakte vores kundeservice, så hjælper de dig!

Sådan ser du DAZN Boxing

Det betyder ikke noget, hvor du er. Med PrivateVPN kan du se amerikansk, canadisk og italiensk DAZN hvor som helst i hele verden. Hvorfor skulle du skulle betale 24,95 € for at se en enkelt kamp, ​​hvis du kan betale et månedligt gebyr og få mange kampe + andre sportsgrene til prisen på mindre end en kamp?

Og selvom du kan nyde dejlige sportsgrene med DAZN, kan du også nyde de mest Netflix-placeringer rundt om i planeten sammen med Hulu-support med PrivateVPN. Klar til at se?

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me