Sådan ser du BBC iPlayer i udlandet

Sådan ser du BBC iPlayer i udlandet

Af Michael Smolski, 2019-10-04 18:09:15 i Guides


Hvis du nogensinde har prøvet at se BBC iPlayer i udlandet, fik du beskeden, der siger: "Dette indhold er ikke tilgængeligt i øjeblikket."

BBC hævder, at årsagen bag dette er, at du skal betale en tv-licens i England. Men hvad nu hvis du bare rejser og betaler en tv-licens i England? I denne vejledning gennemgår vi, hvordan man ser BBC iPlayer i udlandet, hvad enten det er på dine Android-, Apple-, Windows-, Amazon- eller Fire TV-enheder med en metode, der bruges af over 61 millioner mennesker over hele verden ifølge BBC selv.

Hvad skal du gøre for at se BBC iPlayer i udlandet? Du skal narre BBC iPlayer til at tro, at du er i England.

Fooling BBC for at se BBC iPlayer i udlandet

Den eneste grund til, at BBC iPlayer i øjeblikket ikke fungerer i udlandet, er, at BBC ikke har rettighederne til at vise det meste af sit indhold i udlandet. Når alt kommer til alt, hvorfor betale millioner mere for at vise indhold i andre lande, når du målretter mod det britiske publikum?

Da BBC ikke har rettighederne til at vise mest indhold, er den nødt til at geo-blokere deres iPlayer ligesom alle de andre platforme som DAZN, Hulu og endda Netflix allerede gør.

Hvis du får BBC iPlayer til at tro, at du er i Storbritannien, vil den ikke sætte en geo-blok på plads, og dermed vil du være i stand til at se BBC iPlayer i udlandet.

Hvordan gør du det?

Ved at bruge en VPN.

VPN-tjenester giver dig mulighed for at ændre din placering praktisk talt.

Download PrivateVPN, opret forbindelse til en britisk server, og du er praktisk talt i England.

Er det i dengang?

Ikke helt. Der er et par ting, du skal kigge efter, hvis du vil se BBC iPlayer i udlandet ved hjælp af en VPN.

 1. VPN skal have britiske servere. PrivateVPN gør det, og det samme gør en masse andre premium-tjenester. Det er ikke tilfældet med gratis tjenester, hvis det er det, du håbede på. (PrivateVPN tilbyder dog en 7-dages risikofri prøve, men du behøver ikke engang at give et kort til.)
 2. VPN-serveren skal understøtte BBC iPlayer. Dette er den mest afgørende del, hvis du vil se BBC iPlayer i udlandet. Hvis du bruger en VPN, der ikke understøtter BBC iPlayer eller den forkerte server, der er i England, men ikke fungerer med BBC iPlayer, fungerer den ikke.

PriavteVPN? Det tilbyder en masse BBC iPlayer-servere ved at levere færre servere end meget konkurrence, men i stedet fokuserer på underholdningstjenester. Når alt kommer til alt bruger 51% af kunderne VPN-tjenester til underholdning.

Hvis du vil se BBC iPlayer i udlandet, skal du sørge for, at den service, du bruger, understøtter den. De fleste gør det ikke. Det er fordi platforme som BBC iPlayer ikke bare placerer geo-blokke på indholdet. De forhindrer også, at VPN-tjenester fungerer, fordi de har det. Ellers kan de få problemer med at vise indhold i lande, hvor de ikke kan vise det, fordi de ikke har rettigheder der.

Er det så, hvis du vil se BBC iPlayer i udlandet?

Ikke helt.

Du har også brug for en BBC iPlayer-konto for at se BBC iPlayer i udlandet.

Det er gratis at oprette, selvom du skal oplyse, om du betaler britisk TV-licens.

Til sidst bliver du nødt til at downloade BBC-appen på nogle af dine enheder, hvis du ikke vil se i webbrowseren, eller hvis du er interesseret i Amazon Fire TV Stick.

Sådan kan du se BBC iPlayer i udlandet på Android-enheder

For at kunne downloade appen BBC iPlayer skal du ændre placeringen af ​​din Google Play Store for at være i England.

 • For at gøre dette skal du oprette forbindelse til en britisk server ved hjælp af PrivateVPN og derefter åbne din Play Store.
 • Tryk på 3 søjler øverst til venstre på skærmen.
 • Hvis du er tilsluttet en britisk IP ved hjælp af PrivateVPN, viser Google Play butik dig en mulighed for at Skift til Storbritanniens Play Store.
 • Du skal opdatere din betalingsmetode for at gøre det. Til dette tilføjes et nyt kort.

Du kan bruge din hovedadresse til det meste af dette, men du skal bruge en Storbritanniens postnummer og postby, og til det brug en britisk adressegenerator, som du kan finde på Google.

Alternativt kan du søge efter BBC iPlayer-appen til Android på Google og installere den derfra. Sørg dog for, at det websted, du bruger, er pålideligt.

Eller ... bare se fra din browser ved at vælge "Desktop site."

Sådan ser du BBC iPlayer Abroad på Apple Devices

På dine Apple-enheder, hvad enten iPhone eller iPad er, skal du oprette en ny iCloud-konto. Hvis du skulle ændre din region med din nuværende konto, ville du bare miste alt, så ikke gør det.

Hvordan gør du det?

 1. Log ud af din iCloud-konto i dine indstillinger.
 2. Opret en ny konto med dit sted indstillet til at være i England.
 3. Download BBC iPlayer-appen.

Når du har downloadet BBC iPlayer-appen, kan du naturligvis altid logge tilbage på din gamle konto, og BBC iPlayer-appen forbliver der.

Sådan kan du se BBC iPlayer i udlandet på dit tv

Hvis du vil se BBC iPlayer i udlandet på dit tv, er det her det bliver lidt kompliceret.

De fleste tv'er og platforme, der fungerer med tv'er som Apple TV, Chromecast og Roku understøtter ikke VPN-tjenester.

Som et resultat er det ret svært at se BBC iPlayer i udlandet på et tv. Hvad kan du gøre? Der er tre muligheder:

 1. Få et smart tv med Android.
 2. Få en Amazon Fire TV-pind.
 3. Installer en VPN på en router.

Valgmulighed 2 er den mest bekvemme, da den er overkommelig, fungerer med alle tv'er og den hurtigste.

Hvis du ikke kan få et Amazon TV eller et smart TV, er installation af en VPN på en router en mulighed, som vi dækker på vores websted. Det vil dog bremse din forbindelse meget og er ikke så hurtig at konfigurere.

Det er dit valg.

PrivatVPN lader dig ikke se BBC iPlayer i udlandet

Uanset om du vil se amerikanske Netflix, Hulu, DAZN eller HBO, understøtter PrivateVPN alle de mest populære platforme på markedet.

Du finder guider til oplåsning af alle de vigtigste platforme på vores blog, og du kan prøve dem med vores 7-dages risikofri prøve.

Hvis du har problemer, skal du sørge for at kontakte os på [email protected] eller på anden måde på Instagram: @privatevpn_, hvor vi dækker nyttige sikkerhedstips, post underholdningsindhold og besvare dine spørgsmål.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me