Sådan ser du BBC iPlayer i Irland i 2018

Sådan ser du BBC iPlayer i Irland i 2018

Af Michael Smolski, 2018-08-15 14:04:57 i Entertainment


Vil du se BBC iPlayer i Irland i 2018? Det er vanvittigt. Storbritannien er mindre end en times flyvning væk. For nogle er det en 5-minutters kørsel ind i Nordirland. Og at 5 minutter er forskellen på, at nogen kan se BBC iPlayer og ikke. Noget skøre? At BBC faktisk er på de fleste irske tv'er, men alligevel er BBC iPlayer på en eller anden måde ikke.

Hvorfor er BBC iPlayer ikke tilgængelig i Irland?

Mens den officielle årsag er, at du ikke betaler tv-licensafgiften i Storbritannien, når du går ind i BBC iPlayer-appen og bliver spurgt om det og svarer med et "ja", lader det dig stadig ikke se, at det betyder sandsynligvis ikke af den grund, men snarere standardårsagen på næsten alle platforme, der går tilbage til de licenser, BBC har til indhold. De har sandsynligvis kun en licens til at vise indhold i England.

Når alt kommer til alt, hvorfor skulle et selskab give BBC tilladelse til at vise et vist show også som f.eks. Tyskland? Det selskab ville være på udkig efter et firma i Tyskland til det.

Oss, der bor i Irland, ved vi, at godt som RTE sommetider tilbyder rigtig dårligt indhold. Derfor er BBC ofte den bedre mulighed. Hvis du bare er på ferie i Irland og fra England, hvorfor skulle du ikke være i stand til at se det indhold, du betaler for med en tv-licens? Det er ikke fair. Er det?

Sådan ser du BBC iPlayer i Irland i 2018

Du er i Irland. Du kan ikke se BBC iPlayer. Dine naboer 5 minutter væk fra dig? De har det.

Hvad går det ned på?

Din placering.

BBC iPlayer kender din placering. Hvis du vil se BBC iPlayer i Irland i 2018, må BBC ikke vide, at du er i Irland. Bortset fra, er ikke Irland ikke nok, da det skal være et sted, der er i England. BBC kan ikke tro, at du er i Frankrig i stedet for Irland, da det vil give det samme resultat.

BBC er nødt til at tro, at du er i England.

Den mest åbenlyse måde er at gå til England. Hvis du vil se BBC iPlayer i Irland, er det ikke en mulighed. Derfor er du nødt til at være i England stort set.

Hvordan? Via en VPN.

En VPN er et virtuelt privat netværk, der giver dig mulighed for at være næsten hvor som helst på denne planet hvad angår internettet. Hvor du kan være afhænger af den service, du bruger, men den eneste server, du virkelig har brug for, når det kommer til BBC, er en britisk server, der fungerer med BBC. Og ja, der er britiske servere, der ikke fungerer med BBC, da BBC konstant arbejder på at blokere VPN-servere fra at arbejde med deres iPlayer.

PrivateVPN tilbyder specielt dedikerede servere til BBC. Hvis du opretter forbindelse til vores BBC-server og opdaterer siden, fungerer din BBC iPlayer. Bare sådan. Og der er ikke fangster. Du behøver ikke at se nogle ekstra annoncer eller klikke på bannere, som du ikke rigtig kan klikke ud af. Åh, og i tilfælde af at du hørte, at brugen af ​​en VPN kunne bremse dit internet, er dette kun tilfældet med VPN-udbydere, der kun bruger hosting-websteder til deres internetkapacitet.

PrivateVPN køber også deres internetkapacitet direkte fra IP-transitudbydere, hvilket resulterer i en internetforbindelse på det niveau, du i øjeblikket får.

Sådan indstilles PrivateVPN til Watch BBC iPlayer i Irland?

Du går til vores websted, som du er på lige nu. Du klikker på knappen Køb. Efter det er det en simpel vej. Bare gennem vores 30-sekunders registrering. Download vores klient på hvilken platform du er på. Og til sidst skal du oprette forbindelse til vores BBC-server og tænde for BBC iPlayer.

Der er et par trin involveret i at få appen på Android, Fire TV Stick og iOS, hvorfor du bør tjekke vores fulde guide på BBC for det, hvis du ikke ser fra din webbrowser. Vi vil vedhæfte dele af denne vejledning her:

Sådan installeres BBC iPlayer på Android i Irland

Gå til payments.google.com og klik på Indstillinger.

 • Tryk på blyantsymbolet ved siden af ​​landet. Der vises en boks, der beder dig om at oprette en ny profil.
 • Sørg for at vælge Blive ved og at vælge Storbritannien som dit land. Trykke Blive ved endnu engang. Derefter skal du angive en britisk adresse og postnummer. For at finde en søgning efter en tilfældig postnummergenerator på Google. De fleste af disse generatorer leverer også adresser.
 • Luk Play Store, hvis det er åbent og gå til Indstillinger efterfulgt af Apps. Find Google Play Store. Trykke Tvunget stop efterfulgt af Opbevaring, og til sidst skal du trykke på knappen i kapperne med angivelse af CLEAR DATA.
 • Opret forbindelse til BBC PrivateVPN, hvis du ikke allerede har gjort det.
 • Åbn op Legetøjsbutik igen. Du skal kunne downloade BBC iPlayer nu. Hvis dette ikke fungerer, skal du sørge for at gøre det slet data og tvunget stop appen igen, og giv den et par minutter.

Sådan installeres BBC iPlayer på iOS i Irland

 • Forbind først vores VPN for at være praktisk talt i England.
 • For det andet skal du blot oprette en ny konto. For at gøre dette skal du logge ud af din nuværende iCloud-konto. Når du er logget ud, skal du gå ind Indstillinger efterfulgt af iCloud og tryk på Opret et nyt Apple ID tekst.
 • Du bliver spurgt om den slags ting, der registreres som standard. Udfyld det.
 • Når det kommer til landet, skal du vælge UK selvfølgelig. Sørg for at angive et britisk postnummer og adresse, som du kan finde på internettet ved at søge efter en generator på Google.
 • Vælg Ingen som dit betalingsmiddel, når du opretter din konto, og hvis det ikke dukker op, skal du gøre det, når du downloader BBC iPlayer.
 • Du bliver også nødt til at angive et britisk nummer, som de fleste zip-generatorer vil gøre, men ellers kan du søge efter en generator efter numre på Google.

Når du har downloadet BBC iPlayer, kan du oprette forbindelse tilbage til din gamle iCloud-konto, men for faktisk at se indhold fra BBC, skal du holde forbindelsen til en VPN.

Sådan ser du BBC iPlayer i Irland.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me