Sådan ser du BBC Abroad i 2019

Sådan ser du BBC Abroad i 2019

Af Michael Smolski, 2019-02-13 10:56:06 i Entertainment


Du vil se BBC i udlandet i 2019, men hver gang du går ind i BBC iPlayer, som er online-afspiller for BBC, får du at vide, at "dette indhold ikke er tilgængeligt i dit land" og ikke kan? Det er, hvad denne blog er til, for at løse dine problemer, der følger med at være på det forkerte sted til det forkerte tidspunkt.

Uanset om du kun er 5 minutter væk fra Nordirland eller hele verden, hvis du følger denne vejledning, vil du være i stand til at se BBC uden for Storbritannien i 2019.

Men hvorfor kan du ikke se BBC iPlayer i udlandet i første omgang?

Det går ned på rettighederne til indhold. BBC har ikke rettigheder til at vise noget af det materiale, som det ikke helt ejer uden for Storbritannien. Og noget af det indhold, det ejer? BBC underskrev eksklusive aftaler med andre tv-kanaler eller platforme om eksklusiv adgang til det i lande uden for Det Forenede Kongerige. Betyder at det bare er en kompliceret situation, og selvom BBC kunne gøre noget for at gøre BBC mere tilgængelig, ville det koste dem meget.

Og det er derfor, vi bringer dig en løsning på, hvordan man ser BBC i udlandet i 2019, en løsning, som BBC ikke kan dele.

Hvad skal du gøre for at se BBC i udlandet i 2019?

For at se BBC i udlandet i 2019, skal du blot narre BBC til at tro, at du er i Det Forenede Kongerige, hvor BBC arbejder. Det er så simpelt som det.

Selvfølgelig er det ikke så enkelt som det ser ud som ellers, du behøver ikke at søge efter, hvordan man ser BBC i udlandet i 2019, men det er overhovedet ikke kompliceret at gøre, når du kender trinnene.

 1. Du skal først oprette en BBC-konto. Det er ligesom at registrere dig for enhver anden konto. Sørg for at vælge Storbritannien som din placering, og senere skal du, hvis du bliver spurgt om du betaler en TV-licens, også vælge, at du gør.
 2. For at se BBC iPlayer uden for Storbritannien i 2019, skal du få BBC til at tro, at du ikke er i udlandet.
 3. Du skal installere BBC iPlayer på din mobile enhed, hvis det er her, du vil have adgang til den.

Det andet og tredje trin er ikke så let som det ser ud til. At narre en service er aldrig så let i første omgang, og ja, installation af BBC iPlayer, det er kun let, hvis din butik lige nu allerede er registreret i England.

Sådan narres BBC for at se BBC i udlandet i 2019

Det betyder, at du praktisk talt ændrer din placering. Det er den eneste måde at gøre det på, medmindre du fysisk vil ind i Storbritannien.

For at se BBC i udlandet i 2019 skal du bruge en VPN, som er et virtuelt privat netværk. Det giver dig mulighed for praktisk talt at være et sted, som du ikke befinder dig i, fysisk.

I dette tilfælde skal du være i Storbritannien næsten for at se BBC i udlandet i 2019.

Hvilken service bruger du til den? PrivateVPN er et af de få, der fungerer med BBC iPlayer. Sådan som BBC er opmærksomme på eksistensen af ​​VPN-tjenester og gør således en konsekvent indsats for at forhindre dem i at arbejde. PrivateVPN har fungerende britiske servere til BBC, men det understøtter også de fleste regioner så vidt Netflix, hvilket betyder, at du kan få adgang til det bredeste Netflix-bibliotek derude med brug af PrivateVPN. Og ja, endda DAZN understøttes af PrivateVPN. Vi lavede et indlæg om, hvorfor DAZN ikke er tilgængelig i England og mange andre lande for nylig, der viser, hvordan man får det til at fungere. Det er dog en langt mere kompliceret guide.

Sådan installeres BBC iPlayer på mobile enheder for at se BBC i udlandet i 2019?

Det ser ud til, at alt er langt meget lettere på stationære enheder snarere end mobile enheder. Du skal have BBC iPlayer-appen til at se på mobile enheder, og det kræver godt noget arbejde.

Åh, og du skal også hente PrivateVPN-appen på din telefon. Glem ikke det. Men det er nemt at downloade.

Installation af BBC iPlayer på Android-enheder til at se BBC i udlandet i 2019

 • Gå til din webbrowser payments.google.com efterfulgt af at klikke på Indstillinger og på Land fanen.
 • Vælg Storbritannien som din placering.
 • Gå derefter til din telefon Indstillinger efterfulgt af at gå ind Apps og klikke på Google Play Butik.
 • Mens du er der, skal du trykke på Tvunget stop.
 • Det sidste trin? Gå til Opbevaring efterfulgt af Google Play Butik og SLET DATA.

Dette skal give dig mulighed for at downloade BBC iPlayer for derefter at se BBC i udlandet i 2019. Gentag styrkestop og rydning af data, hvis du stadig ikke kan.

Installation af BBC iPlayer på Apple-enheder til at se BBC i udlandet i 2019

På Apple-enheder kan du faktisk ikke bare ændre din placering som på Android, da du mister alt med denne metode.

I stedet skal du først logge ud af din nuværende iCloud-konto efterfulgt af at oprette en ny med base i England. Det giver dig mulighed for at se BBC i udlandet i 2019 på Apple-enheder.

Når du har downloadet BBC, kan du skifte tilbage til din gamle konto, hvis du ønsker det.

Installation af BBC iPlayer på Amazon Fire TV Stick

Troede du virkelig, at vi bare ville lade dig hænge uden at vise dig, hvordan du kan se BBC i udlandet på en stor skærm?

For at få BBC iPlayer på Amazon Fire TV Stick skal du også ændre butikens placering.

 • I dette tilfælde skal du gå til amazon.com og klikke på Konti & Lister selvom det måske kan variere lidt afhængigt af den Amazon-konto, du allerede har.
 • Uanset hvad, efter at have gået dertil, skal du trykke på noget som Indhold og enheder.
 • Der skal du ændre din region for at være i England.
 • Til sidst skal du gå ind på din Amazon Fire TV Stick eller andre enheder, du bruger, og gå Indstillinger efterfulgt af Min konto hvor du har brug for at afregistrere din enhed efterfulgt af login igen.

Nogle gange bliver du nødt til at opdatere din betalingsmetode for at komme fra Storbritannien. Bare dig et virtuelt kort til det. Ellers skal du spørge en ven.

Og det er det.

Sådan kan du se BBC i udlandet i 2019

Hvis du vil se BBC i udlandet i 2019, uanset om du normalt bor i Storbritannien eller ej, har du brug for en konto, skal du være der næsten, og du skal muligvis ændre placeringen af ​​din butik.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me