Sådan ser du amerikansk tv online (også uden for USA)

Sådan ser du amerikansk tv online (også uden for USA)

Af Michael Smolski, 2019-08-26 11:31:49 i Guides


Vil du se amerikansk tv online, også uden for USA? Det er 100% muligt. Spørgsmålet? Hvilket amerikansk tv vil du især se? Da der er meget at vælge imellem. I denne vejledning går vi alt, hvad der betyder noget, når det kommer til at se amerikansk tv online og dykke ned i, hvordan man ser nogle af de mest populære streamingkanaler, i USA.

Hvad der skal ske for dig at se amerikansk tv online, selvom uden for USA

Nogle streamingplatforme betales, og andre er gratis. Ligesom nogle er meget lettere at få adgang til, kræver andre tålmodighed.

Hvis du vil se US TV Online, skal du først spørge dig selv, hvad leder du faktisk efter.

Leder du efter et stykke kanaler du kan se, eller ser du ud for at være i stand til at se nogle af dine favoritprogrammer on-demand med det samme, mens du også har adgang til de fodboldkampe, du vil have adgang til?

Afhængig af svaret på det, vil metoden variere.

Hvis man ser på standard-tv...

Så er Hulu Live TV dit bedste svar.

Det er lidt billigere end en masse tv-udbydere, men giver dig mulighed for at se amerikansk TV Online, mens du også giver dig standard Hulu-kontoen, som giver dig mulighed for at se gode shows dagen efter, at de udsendes, uden at skulle vente på et bestemt tidspunkt. Med Hulu har du kontrol, ikke tv'et og det tidspunkt, kanalen vælger at lufte kl.

Ligesom med mange andre tv-udbydere får du imidlertid ikke med det samme alt det, du vil.

For eksempel, hvis du også ønsker at se HBO, skal du betale for det.

Og det er her, du skal stille dig selv spørgsmålet om, hvorvidt standard-tv, uanset om online eller ej, stadig er det værd i 2019 eller 2020?

Hvis du nedbryder en masse af de kanaler, du i øjeblikket har adgang til lige nu med din tv-pakke, er de gratis. Dem, der ikke er? De er stort set ikke tilgængelige, medmindre du betaler.

En standard tv-pakke? Det inkluderer ikke de sportsgrene, du vil se. Det inkluderer heller ikke mange gode kanaler, der er værd at have, såsom HBO eller National Geographic.

Hvad hvis du kunne se amerikansk tv online ved at bruge meget mindre penge? Det er den bedste måde at gøre det på.

Se amerikansk tv online, selvom uden for USA er mindre end med en tv-udbyder

Lad os nedbryde se tv.

Først fik du dine standarder som NBC, CBS eller Fox, som er tilgængelige på tv, men også online.

Derefter er de to vigtigste ting, du sandsynligvis vil have adgang til, tv-shows / film og sport.

Når det kommer til sport, er ESPN en mulighed, der er kendt over hele verden, og som også er tilgængelig online. Men DAZN er også en vigtig spiller at overveje, som ikke er den største i USA endnu, da den kun viser kampsport, men vi vil guide dig gennem, hvordan du ændrer det, uanset om det er i USA eller uden for.

Film og shows? Det er her, at se amerikansk tv online giver dig en klar fordel i forhold til at se et standard-tv.

Hvorfor skulle du skulle betale for at låne en film eller på anden måde skulle tilpasse dig til en persons tidsplan for, hvornår en film eller show skal spille? Jeg er ikke tilgængelig på onsdag, men jeg er dagen efter. Hvad nu?

Det er her, moderne streamingplatforme gør en stor forskel, og de er langt billigere end hvad du skulle bruge, hvis du ville have et standard-tv-abonnement, der ikke tilbyder dig alt det indhold, du søger, medmindre du betaler ens mere til de ekstra pakker, der inkluderer HBO-lignende.

Muligheder?

  1. Netflix.
  2. Amazon Prime.
  3. Hulu.
  4. HBO NU.
  5. Hotstar.

Disse 5 indstillinger ville være de mest populære lige nu, men der er mere lancering snart. Disney lancerer for eksempel sin egen platform ved udgangen af ​​året. (Sørg for at tjekke vores Disney v Netflix-blogindlæg, når du får en chance.)

Hvilken der er bedst for dig?

Hvis man leder efter noget andet end hvad standard-tv tilbyder, er Netflix en interessant platform, der nærmet indhold anderledes end andre. Og selvom det primært betalte for rettighederne til at streame indhold, på grund af konkurrence, der skabte indholdet nu også skabte streamingplatforme, begyndte Netflix at oprette deres egne shows.

Og det gjorde et utroligt stykke arbejde med det med produktioner som 13 Reasons Why og Stranger Things, der ramte over 40 millioner streams i de første par dage til rådighed.

Leder du efter noget der tilbyder dig en blanding af alt til en god pris? Amazon Prime tilbyder film, shows, bog og endda noget musik med sit Prime-abonnement. Og den bedste ting? Gratis fragt. Hvis du allerede handler hos Amazon, vil det at købe kun en ting om måneden ofte gøre Amazon Prime det værd som det er.

Hulu? Det er helt sikkert den bedste mulighed, hvis du ser efter shows og film, der vises på tv. En stor ting ved det er, at episoder fra TV-stream på det bare et dag efter deres originale udgivelse, hvilket ikke var tilfældet med Netflix, nogensinde. Åh, og det er utroligt billigt til kun $ 5,99.

HBO NU? Hvis du allerede har HBO med dit nuværende HBO-abonnement og bare ser ud for at kunne se online, så burde HBO GO arbejde for dig, hvis du er i USA og få andre lande som Polen. HBO NU? Det er til dem, der ikke har HBO i deres nuværende abonnement.

Hvorfor få HBO? Da det ikke kun handler om Game of Thrones. HBO er ansvarlig for et stort antal andre produktioner såsom Tjernobyl, der er blevet rangeret som det bedste tv-show, der nogensinde er skabt. Og ja, du kan læse alt om det i en af ​​vores guider på din blog.

Hotstar? Måske den mindst interessante mulighed for de fleste, men en der pakker ind noget gratis indhold, nogle sportsgrene og nogle indiske shows og film. Sandsynligvis den mest unikke pakke, der tilbydes.

At have en eller nogle af disse platforme kombineret med en sportsplatform som DAZN giver dig mulighed for at se amerikansk tv online, også uden for USA, mens du sparer penge, og ser nøjagtigt, hvad du vil se.

Men hvad angår at se uden for USA? Fortsæt med at læse.

Sådan kan du se os på tv online, hvis du er uden for USA

Uanset om du vil se Fox eller Hulu, går det i sidste ende ned til den platform, du vil se uden for USA, og tænker, at du er i USA.

Og til det har du brug for en VPN.

VPN-tjenester? De giver dig mulighed for at ændre din placering uden at flytte. Med en VPN kan du være i USA, hvad enten det faktisk er i England, Australien eller andre steder i verden for den sags skyld.

Og det er nøglen til at fjerne blokering af platforme som Fox, Hulu og mange andre.

Men når det er sagt, har du i nogle tilfælde brug for et amerikansk kort for at tilmelde dig. Ikke et problem, hvis du allerede har et, men et problem, hvis du ikke gør det.

Vi dækker aspektet af amerikanske kort i alle de guider, der kræver det, ligesom vi dækker alle andre nødvendige trin for dig for at se dine yndlingsshows, om det er vores guide til Hulu, DAZN, Amazon Prime, HBO og mange andre som vi talte om på vores blog. Klik bare på linket, så finder du alle de oplysninger, du har brug for.

Og den bedste ting? PrivatVPN er gratis at prøve uden nogen grænser. Vi kunne bare fortælle dig, at i stedet for at fokusere på kvantitet, fokuserer vi på kvalitet, og derfor arbejder alle de mest populære platforme med det, hvilket ikke er tilfældet med nogle af de tjenester, der har flere servere end PrivateVPN, men hvorfor ikke bare prøve ud for dig selv? Det tager kun et par klik.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me