Sådan ser du amerikansk Netflix på et fly

Sådan ser du amerikansk Netflix på et fly

Af Michael Smolski, 2018-05-30 09:23:51 i Entertainment


Det er 2018. Du vil se amerikanske Netflix på et fly, for selvom det er 2018, er flyvninger stadig smertefulde. Og det er virkeligheden. De bliver ikke meget hurtigere, og din krop gør sandsynligvis mere ondt i en flyvning i dag end den ville være tilbage i slutningen af ​​50'erne og begyndelsen af ​​60'erne. Dengang var det som før at være luksus. Nu handler det om at blive sat i et sæde, der tager mindst mulig plads.

Men der er masser af måder at glemme en ubehagelig flyrejse især på grund af flere og flere flyselskaber, der tilføjer Wi-Fi. Og hvis du har Wi-Fi, kan du se amerikanske Netflix i et fly. Eller helt ærligt, enhver Netflix overhovedet. Bortset fra når det ikke fungerer. Og det er derfor, du sandsynligvis er her.

Hvorfor amerikansk Netflix på et fly muligvis ikke fungerer for dig

Hvis du flyver fra Amerika til Europa eller andre steder på et tidspunkt, vil du ikke være placeret i Amerika. Og det er her din amerikanske Netflix bliver ikke-amerikansk, og du får en “Denne titel er ikke tilgængelig at se i dit område” slags besked.

Dette skyldes det faktum, at Netflix ikke har ret til at streame indhold overalt på denne planet, hvilket betyder, at når du først er uden for Amerika, er visse shows muligvis ikke tilgængelige for dig.

Når det kommer til Netflix, er Amerika den største prioritering, hvilket betyder, at ethvert andet land går glip af. Du vil kun være i stand til at se amerikanske Netflix på et fly, hvis Netflix ser dig som nogen der er i Amerika, og hvis det ikke gør det, er nogle af de shows, der er i Amerika, også i andre lande.

Det store problem er, at fly flyver så hurtigt, at du muligvis flyver gennem flere lande i løbet af et show, som kan forstyrre dig ganske lidt.


Den bedste måde at se amerikanske Netflix på et fly er ved at få Netflix til at tro, at du er der, selv når du ikke er det. Denne metode giver dig mulighed for at se American Netflix uden forstyrrelse, forudsat at det flyselskab, du flyver med, leverer kvaliteten af ​​Wi-Fi.

Sådan ser du amerikansk Netflix på et fly

Du kan ikke ændre det faktum, at du altid skifter placering, når du er i et fly, men du med sikkerhed kan få internettet til at tro, at du konstant er på et sted.

Hvordan?

Via en VPN.

En VPN er et virtuelt privat netværk. Nogle bruger det som et værktøj, der holder deres data beskyttet på internettet. Nogle bruger det til at få adgang til indhold, der ikke er tilgængeligt i deres land.

En VPN-service gør din placering meningsløs. Du kan være i Brasilien eller Polen og stadig være i Amerika. Det er kraften i en VPN-tjeneste. Det kan få dig til at være et sted næsten uden at være der.

Som et resultat af, hvad en VPN-tjeneste tilbyder, kan du se American Netflix i et fly, uanset hvor du er.

Forudsat at du har den rigtige VPN. En gratis service er ikke en mulighed, da det vil være for langsomt at streame indhold, der allerede vil være langsommere på grund af en meget dårligere internetforbindelse i et fly end det, du har hjemme.

Det er heller ikke nok at oprette forbindelse til en amerikansk server. Du har brug for en amerikansk server, der fungerer med Netflix.

Se, Netflix blev presset af alle disse virksomheder, der gav Netflix rettigheder til at streame bestemt indhold i visse lande. Disse virksomheder ønsker ikke, at du skal have adgang til bestemt indhold, hvis du ikke er i Amerika, da de mister penge, da du ikke behøver at se det på forskellige måder, hvis du kan se det på Netflix. Som et resultat har Netflix truffet massiv handling mod VPN-brugere.

PrivateVPN giver både den rigtige hastighed ved ikke at bremse dit netværk på grund af at købe fra IP-transitudbydere direkte i stedet for bare fra hostingfirmaer og leverer fungerende amerikanske servere i stedet for kun amerikanske servere.

Hvis du opretter forbindelse til vores New York 1 eller Bøffel server, vil du kunne se amerikanske Netflix på et fly. Og hvis du ikke ønsker at se American Netflix, har vi dig også dækket. Sørg for at se vores fulde guide på Netflix for dette.

Så hvordan indstiller du PrivateVPN til at se American Netflix på et fly?

  • Klik på knappen Køb øverst til højre på skærmen, og registrer dig ved at angive din valgfri plan, adgangskode og e-mail og betalingsform.
  • Download vores klient ved at gå til fanen Download nederst på vores side.
  • Installer det og opret forbindelse til en af ​​de amerikanske servere.
  • Og se amerikanske Netflix i et fly, uanset hvor du er lige nu eller vil være.

Netflix har også en fantastisk funktion, der giver dig mulighed for at downloade nogle film og tv-shows i et par dage. Det fungerer muligvis med det show, du vil se.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me