Sådan ser du American Netflix i Storbritannien i 2018

Sådan ser du American Netflix i Storbritannien i 2018

Af Michael Smolski, 2018-02-01 14:35:24 i Entertainment
Ja, vi ved, at du er skyld i det. Du tænker på det lige nu. du vil se amerikanske Netflix i Storbritannien, vi viser dig hvordan nogen kan se amerikanske Netflix uanset hvor de er i 2018. Det bliver sværere og sværere at gøre det, men Netflix hvor stort smuthul.


Dette fungerer helt ikke i Kina. Men igen, er der ingen, der bor i, sandsynligvis ikke kan læse dette alligevel, eller vil ikke være meget snart. Hvis du er i Iran, Rusland eller Syrien, har du muligvis også problemer.

Den gamle måde, den slags fungerer stadig

Måske læser du vores gamle blogindlæg om dette, der stadig fungerer, men ikke er næsten så effektivt som det, vi vil dele senere, selvom de er meget ens.

Se, Hvis du vil se American Netflix i England, er det eneste, der berører dig, din placering. Hvor du startede dit abonnement betyder ikke noget.

Sådan ser du American Netflix i Storbritannien i 2018
Hvis du ikke kan ændre din placering, skal du praktisk talt ændre den. Når din IP-adresse kommer fra USA, tror Netflix, at du er i USA. Problemet? Netflix blev meget smartere, og det kan fortælle, at du ikke virkelig befinder dig i det sted, din IP-adresse er meget hurtigere end for bare et par måneder siden.

For at se amerikanske Netflix i England tidligere, måtte du være praktisk talt i USA. Du var nødt til at bruge det, der kaldes en VPN. Og den del er stadig gyldig, hvis du vil se American Netflix i England i 2018, men det er ikke altid nok.

Sådan ser du American Netflix i Storbritannien i 2018
Årsagen til, at VPN blev forbudt af Netflix, var, at 200.000 brugere i Australien brugte det, da det ikke engang var tilgængeligt i deres land. Det var i 2014.

En VPN beskytter ikke kun dig fra regeringen og dine internetnetværksudbydere fra at kontrollere din historie, men det forhindrer også alt, hvad du gør på Internettet med 256-bit-kryptering, der bruges af den amerikanske regerings selv. Det er praktisk talt umuligt at knække det. Det vil koste billioner af dollars at gøre det.

Det er en af ​​grundene til, at folk elsker at bruge virtuelle private netværk, da det er, hvad en VPN står for. Men den anden? Underholdningsdelen.

Når du har en VPN, kan du oprette forbindelse til enhver server, som en VPN-udbyder har, PrivateVPN har f.eks. Servere på 56 placeringer, hvilket betyder, at du kan være 56 forskellige placeringer uden at flytte ud af dit værelse. Når du opretter forbindelse til en server, vil din IP-adresse være på den server, hvor det er. Sådan hjælper en VPN dig med at se amerikanske Netflix uden at være i USA. Faktisk er det ikke kun amerikanske Netflix, du kan bruge med en VPN. De har ikke alt. Hvis du vil streame Netflix-indhold fra Sydkorea, Argentina, Colombia, Brasilien, Australien, Spanien, Italien, Holland, Schweiz, Sverige, Norge, Tyskland, Finland, Danmark, Japan, Frankrig, Storbritannien eller endda Canada, kan du også.

Problemet er, at Netflix kan registrere, om nogen bruger en VPN meget bedre end før. Det kan tage ca. 30 minutter, eller det kan aldrig ske, men muligheden for forstyrrelse under dit yndlingsshow øges.

Heldigvis er der en fantastisk løsning, som Netflix selv leverer, ironisk nok.

Sådan ser du American Netflix i Storbritannien i 2018 uden problemer

Metoden ligner faktisk meget den gamle metode.

Du skal stadig ændre din placering ved hjælp af en VPN, som du først gør ved at oprette en konto på vores websted.

  • Klik på knappen Køb til højre på skærmen. Det tager kun 3-trin for at oprette en konto, men hvis du har problemer, er du velkommen til at kontakte vores prisvindende kundesupport.
  • Vælg din plan. Indtast din valgte e-mail og adgangskode. Vælg den valgte betaling. Du har en hel måned til at få en fuld refusion, hvis du ikke er tilfreds. Og vi accepterer endda Bitcoin som en betalingsform.
  • Når du har registreret dig, skal du gå til Download-sektionen i bunden eller blot søge efter PrivateVPN i din app store på din telefon eller tablet. Download det og installer det. Angiv dine detaljer og opret forbindelse til en af ​​vores 9 servere i USA.

Sådan ser du American Netflix i Storbritannien i 2018
Den gamle metode ville have været nøjagtigt den hidtil og fungerer faktisk stadig stort set, men hvis du vil se American Netflix i Storbritannien i 2018 uden nogen distributioner overhovedet, skal du bruge et værktøj oprettet af Netflix.

  • Vælg den film eller tv-serie, du vil se, og download den. Ja, Netflix giver dig mulighed for at downloade de fleste tilgængelige titler.
  • Når den film eller det tv-show er downloadet, skal du tænde for flytilstand eller slå din Wi-Fi- eller mobiltelefondata til. Se, film og tv-shows, ting downloades meget, før du er færdig med at se noget.

Hvis du skulle se et tv-show, kan Netflix måske regne med, at du bruger en VPN på cirka 30 minutter. Hvis du slukker for den igen og tilslutter den igen, skulle den være i orden, men det kan forstyrre din oplevelse. Men at downloade en film eller et show og slukke for dit internet forhindrer Netflix i at finde ud af, at du ikke er i USA.

Hvis du vil se American Netflix i Storbritannien i 2018, er dette den bedste måde at gøre det på, og når alt kommer til alt er dette også godt til at se film på flyet, når du ikke har internet for eksempel.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me