Sådan ser du alt på Netflix ikke noget, hvor du bor

Sådan ser du alt på Netflix ikke noget, hvor du bor

Af Michael Smolski, 2019-01-14 13:01:38 i Entertainment


Du bor måske ikke i lande med censur, men uanset hvor du bor lever du med indholdsmæssig ulighed. Selv hvis du bor i USA eller Storbritannien, kan du stadig ikke se alt på Netflix, uanset hvor du bor, ja, det er, indtil du ved, hvordan du narrer Netflix til at vise dig alt tilgængeligt Netflix-indhold.

Og det er nøjagtigt, hvad vi vil vise dig i dag.

Hvis du bor i USA, har du det mest indhold, men du har ikke det hele. Og hvis du bor uden for USA, har du muligvis noget eksklusivt indhold, som USA ikke har, men du går glip af en stor del af Netflix-biblioteket, mens du sandsynligvis betaler lige så meget for dit abonnement som folk i OS.

Det er temmelig let at se alt på Netflix ikke noget, hvor du bor

Det er ikke let at se alt på Netflix til et punkt, hvor du ikke behøver at søge, hvordan man gør det, men det er meget lettere, end andre artikler får det til at se ud. DAZN og Hulu er de svære platforme, man kan etablere.

Dette er hvad der skal ske:

  1. Du skal vide, hvilket show eller film du vil se. (Du kan finde hvilken Netflix, der vises eller vises på, ved at foretage en simpel Google-søgning efter "hvilket Netflix er x på.")
  2. Du er nødt til at narre Netflix til at tro, at du er i det område, hvor det show eller den film er tilgængelig.

Hvis du vil se alt på Netflix, uanset hvor du bor, uanset om det er Saudi-Arabien, Kina, USA, Storbritannien, Spanien eller andre steder, så gør du det. Der er dog et ekstra skridt for lande med censur, som de fleste guider ikke nævner.

Hvad skal du gøre for at narre Netflix, så du kan se alt på Netflix ikke noget spørgsmål, hvor du bor?

Du skal praktisk talt være i det område, hvor det indhold, du ser for at se, er.

En VPN er, hvordan du gør det.

Men klik ikke ud endnu, ellers vil du ikke være i stand til at se alt på Netflix, uanset hvor du bor.

En VPN er et virtuelt privat netværk. Det giver dig mulighed for at oprette forbindelse til ethvert sted på planeten, forudsat at VPN-tjenesten, du bruger, har en server der. Men fall ikke for det, når det kommer til at se alt på Netflix, uanset hvor du bor i 2019.

En VPN-tjeneste med mange servere er ikke valget. 200+ serverplaceringer betyder ikke noget, når det kommer til at se Netflix, da Netflix arbejder hårdt for at sikre, at VPN-servere er blokeret.

Du har brug for en service med fungerende Netflix-servere, og når det kommer til det, er PrivateVPN det bedste. Comparitech udførte en test af 59 store VPN-tjenester med 5000 manuelle tests, og PrivateVPN arbejdede med 21 eller 30 testede placeringer. Det meste af flokken. Desuden fungerede det på de fleste platforme på samme tid og arbejdede både på Android, Apple og desktop platforme.

Og vi siger ikke dette, så du slutter dig til os. Sådan er det bare. Bliv medlem af os eller ej, hvis du vil have adgang til alt Netflix-indhold, uanset om det opretter forbindelse til en server i Thailand, USA, Spanien, Sverige, Polen eller et andet sted, er PrivateVPN din bedste mulighed. Og det er den eneste mulighed, der går forbi mærket på 15+ arbejdssteder.

Resten tilbyder enten hovedsageligt kun amerikansk Netflix eller omdirigerer til den amerikanske Netflix.

Se alt på Netflix, selv i lande med censur

Steder som Kina og en masse Mellemøsten har blokke på amerikanske platforme, hvad enten det er Netflix, Instagram eller Facebook. For at få en VPN til at arbejde på disse placeringer for at omgå alle de blokke, et land har, har du brug for denne ting, der hedder Stealth i din VPN-tjeneste.

Stealth VPN giver din VPN mulighed for at blandes ind, så det ikke kan opdages som en VPN. Det giver VPN-trafik mulighed for at ligne normal trafik. Og det er nøglen i lande som Kina, der registrerer VPN-brug og blokerer for alle websteder alligevel. Medmindre du er tilsluttet Stealth VPN.

PrivatVPN har denne funktion. Og hvis du virkelig ønsker at se alt på Netflix, uanset hvor du bor i 2019, er det nødvendigt at bruge Stealth for de fleste!

Se alt på Netflix No Matter Where You Live

Find ud af, hvor showet eller filmen, du vil se, er, og opret forbindelse til PrivateVPN. Det er så let. Uanset om det er din telefon, din tablet, din computer eller endda Amazon Fire TV Stick. (Desværre understøtter ingen VPN-tjenester Chromecast på nuværende tidspunkt.)

PrivateVPN leveres også med support til DAZN, som er en sports streaming platform, der arbejder i Canada, og for dem som Hulu. Skønt du bliver nødt til at tjekke vores guider for disse, da disse platforme er meget mere komplicerede end Netflix, hvor alt hvad du har brug for er den rigtige VPN.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me