Sådan ser du ABC på Fire TV Stick (det betyder ikke noget, hvor du bor)

Sådan ser du ABC på Fire TV Stick (det betyder ikke noget, hvor du bor)

Af PrivateVPN, 2018-09-16 10:53:08 i Entertainment


Du har Fire TV Stick, men når du prøver at se ABC på Fire TV Stick, vises den ikke i Amazon Appstore? Vores venner, din Fire TV Stick er ikke ødelagt, og der er en måde at løse dette problem for at se ABC på Fire TV stick.

Men for at løse dette problem, skal du vide, hvorfor det er et problem i første omgang.

Årsagen til at du ikke kan se ABC på Fire TV Stick er temmelig forbandet.

Du kan ikke se ABC på Fire Tv Stick, da indholdet ikke er ens

Årsagen til at du ikke kan se ABC på Fire TV Stick? Det går ned til din placering. En masse ting er ikke ens på denne planet, og indhold er kun en ekstra ting i denne beslag.

Har du nogensinde set en kanal være tilgængelig over hele verden? Det giver ikke mening. Ikke kun taler det meste af verden ikke engelsk flydende nok til at se indhold på engelsk på et niveau, at de kan nyde det, men det giver heller ikke økonomisk mening.

At gøre ABC til en verdensomspændende ting er meningsløs. Virksomheder, der reklamerer med ABC, kan ikke tjene penge overalt. Nogle af indholdet, der vises på ABC, kan ikke også vises overalt, hvilket betyder, at der også er begrænsninger for dette indhold.

Det er også ofte mere rentabelt at sælge licenser til visse shows til andre platforme eller ofte endda bestemte regioner på Netflix snarere end at have ABC tilgængeligt over hele verden.

Og på grund af dette er de kun tilgængelige i USA, og du er ikke i USA (eller ikke opsætter din Fire TV Stick når der er), er grunden til, at når du søger efter ABC, får du ingen resultater.

Det er ikke, at ABC er ondt, det giver bare ikke mening at alle er tilgængelige over hele verden.

Så hvad er løsningen?

At narre Amazon til at se ABC på Fire TV Stick er det første trin

Ja, skal du narre den gigant, som Amazon tænker på, at du er i USA. Og overraskende er temmelig enkel, mest fordi Amazon sandsynligvis kun handler som om de bryder sig, men baseret på hvor åben deres platform er, er de sandsynligvis meget okay med det.

Når alt kommer til alt kontrollerer de, hvilke apps der er i Amazon Appstore.

For at se ABC på Fire TV Stick skal du ændre placeringen af ​​din Amazon Appstore for at være i USA. Du gør det ved at gå til dit Administrer dit indhold og enheder på din Amazon-konto. Når du er der, skal du klikke på Indstillinger efterfulgt af Landindstillinger. Når du kommer dertil, skal du trykke på Lave om.

Og ja, du har det rigtigt, når du først er der, skal du ændre din placering til en amerikansk placering. Og læg ikke bare tilfældige navne. Søg i stedet efter en amerikansk adressegenerator på Google, der også har et postnummer inkluderet.

Når du gør alt dette og tænder for din Fire TV Stick, bliver du nødt til at give dine detaljer igen.

Det er det første skridt.

Det andet trin for at se ABC på Fire TV Stick?

Fooling ABC, at du er i USA for at se ABC på Fire TV Stick

Det første trin er relativt let og kræver ikke meget arbejde. Det andet kræver lidt mere arbejde.

For at se ABC på Fire TV Stick, skal du få ABC til at tro, at du er i USA.

Og du kommer helt sikkert ikke til USA for det. Men internettet er dog let at narre.

Det er muligt at ændre din placering uden nogensinde at ændre den med et simpelt værktøj kaldet en VPN, som er et virtuelt privat netværk.

Amazon understøtter åbent brugen af ​​VPN-tjenester, hvilket betyder, at du kan ændre din placering på Fire TV Stick uden meget besvær.

Spørgsmålet er, om VPN-tjenesten, du er ved at bruge til at se ABC på Fire TV Stick, fungerer sammen med Fire TV Stick.

Mest sandsynligt ikke.

For det første, glemme gratis VPN-tjenester, hvis de er for langsomme til at se indhold. For det andet fokuserer de fleste VPN-tjenester på Netflix, Amazon Prime og Hulu, men ikke på de mindre spillere som ABC.

PrivateVPN fokuserer på alle!

Søg efter vores app i Amazon Appstore efterfulgt af at oprette en konto på dette websted. Det er kun en 30-sekunders registrering.

Log selvfølgelig på din konto, men tilslut ikke bare vores amerikanske server. ABC fungerer ikke derefter. Du skal oprette forbindelse til enten vores New York 1-server eller vores Buffalo-server!

Sådan ser du ABC på Fire TV Stick uanset hvor du er! Åh, og forresten, ABC og PrivateVPN fungerer også på andre enheder!

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me