Sådan ser du 18/19 Champions League i England gratis på Internettet i HD

Sådan ser du 18/19 Champions League i England gratis på Internettet i HD

Af Michael Smolski, 2018-09-26 09:57:20 i Entertainment


Du kan ikke se 18/19 Champions League i England gratis på tv'et, men du kan også på Internettet. De fleste mennesker kan finde ulovlige strømme i 2007-kvalitet, men hvad nu hvis du vil se i HD, lovligt og uden at skulle vente på, at dit indhold buffer hvert par minutter på grund af for mange mennesker, der ser efter, hvad serverne kan håndtere? Nå, dette indlæg handler om, hvordan man ser Champions League i England gratis på Internettet i HD.

Hvorfor du ikke kan se 18/19 Champions League i Storbritannien til gratis anymore

BT erhvervede eksklusive rettigheder til Champions League i England for den næste 3 sæson for £ 1,2 milliarder. Det betyder, at BT er det eneste selskab i England, der kan vise Champions League i de næste 3 sæsoner.

ITV og BBC vil ikke være i stand til det, og det er platformene, der gjorde Champions League i England gratis. Nu kan BT selvfølgelig beslutte at give rettigheder til BBC og ITV til nogle Champions League-spil i England, men det kostede BT en masse penge at få disse rettigheder. Det drejer sig om at betale for meget, hvilket betyder det BT giver ikke nogen rettigheder til kampe væk for billigt. Og det betyder, at du mere end sandsynligt vil gå glip af de kampe, du vil se.

Og på grund af dette vil de fleste mennesker søge efter navnet på den kamp, ​​de skal se med et "gratis" i slutningen. Enten finder du et websted, der ser lovende ud, men som fører dig til annoncer, der ofte indeholder malware, eller så finder du en legit strøm, der ofte holder op med at spille og ikke er af den største kvalitet. Men en strøm, som du ender med at se, fordi det at være i stand til at se, at nogen løber med en bold, selvom du ikke er sikker på, hvem det er, er helt sikkert bedre end intet overhovedet?

Vi har en meget bedre løsning!

Se 18/19 Champions League i England gratis på Internettet i HD

Vi lever i 2018, i en verden, hvor stort set hver tv-kanal har en streamingplatform online. Og de gratis til luftkanaler, der gør, åbenbart ikke opkræver noget for onlineadgang. Så hvad nu hvis du fandt platforme der viser Champions League og har en online spiller? Det er hvad du skal gøre.

Det eneste problem? Nå, de fleste af disse platforme har rettigheder til kun at vise Champions League i det land, de er baseret på, og på grund af det blokerer de for adgang til mennesker uden for disse lande.

RTE og TV3 eller nu kaldet Virgin Media Two, er to eksempler på online platforme, der giver dig mulighed for gratis at se 18/19 Champions League i Storbritannien på internettet i HD. Forudsat at du bruger en VPN til at være i Irland i de fleste tilfælde.

Hvis du ikke ved, hvad en VPN-tjeneste er, er det et virtuelt privat netværk, der i det væsentlige giver dig mulighed for at være et andet sted uden at være der, hvad angår internettet.

Men disse platforme viser ikke alle de tilstedeværende spil. Derfor skal du gå ind på Wikipedia-siden med de rigtige indehavere til Champions League. På den måde kan du finde andre spillere. Du bliver sandsynligvis også brug af en VPN til disse tjenester. Sørg for at oprette forbindelse til et land, som kanalerne er baseret på.

Hvis du bruger PrivateVPN, vil du kunne oprette forbindelse til en VPN-placering i de fleste af de lande, der viser Champions League, gratis.

Og det er sådan, du kan se 18/19 Champions League i Storbritannien gratis på internettet i HD!

Der er dog en måde, der koster, som giver dig mulighed for at se ethvert match efter eget valg, dog på engelsk.

Brug DAZN til at se 18/19 Champions League i England uanset kampen

Vi ved, hvordan det føles, når du ikke støtter et tophold. Måske kommer du ikke fra Storbritannien, men bor der. Hvad hvis du vil se et hold fra dit land spille i Champions League, men du kan ikke, fordi kun de mest populære kampe vises?

Det er her DAZN kommer ind. DAZN er en abonnementstjeneste til streaming sport. Det koster knap £ 12 pr. Måned, og uanset om du vil se 18/19 Champions League i Storbritannien gratis, eller om du søger ligesom Serie A, med DAZN kan du se de fleste sportsbegivenheder.

Kun hvis du dog har en VPN, da DAZN ikke er tilgængelig i England.

Bortset fra, med DAZN, er det meget mere kompliceret, da DAZN blokerer VPN-tjenester hele tiden, og næsten alle VPN-servere ikke fungerer med DAZN.

PrivateVPN er en af ​​de eneste tjenester, der understøtter DAZN. Hvis du opretter forbindelse til vores anden Toronto-server, fungerer den.

Det er dog ikke så simpelt som at bruge en VPN, når det kommer til DAZN. Opsætning af DAZN er meget mere kompliceret, især når det kommer til installation af apps. Derfor anbefaler vi, at du læser vores indlæg om opsætning af DAZN. Denne metode fungerer for alle lande!

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me