Sådan opsættes Hulu i Canada i 2018

Sådan opsættes Hulu i Canada i 2018

Af Michael Smolski, 2018-04-18 14:01:07 i Entertainment


Vil du vide, hvordan du opretter Hulu i Canada i 2018? Med rette. Netflix er muligvis det bedste, det bedste valg til underholdning generelt, da det er tilgængeligt i langt flere lande end nogen anden film & TV-show streaming platform men Netflix er ikke Hulu. Medmindre du ser et af Netflixs originale shows, vil du sandsynligvis ikke være i stand til at se en ny episode af et show i lang tid. Netflix er ikke så stor på Hulu, når det kommer til at være ajour, men det er langt større, når det kommer til at vise ting over hele planeten, da Hulu overhovedet ikke er tilgængelig uden for USA.

Nå, du læser om, hvordan du opretter Hulu i Canada i 2018, så Hulu er også ved at være tilgængelig for dig!

Den sværeste del, hvis du vil oprette Hulu i Canada

Det er relativt let at opsætte dem som American Netflix i Canada. Hulu er dog en helt anden historie. Se, Hvis du for det meste vil have adgang til en streamingtjeneste, skal du blot ændre din placering. Det kan gøres uden egentlig at rejse til et land og mere om det senere, men når det kommer til Hulu, er det ikke nok. Og det er det, der gør det enormt svært.

For at bruge Hulu skal du bruge et amerikansk kort. Alt andet accepteres ikke. Og det gør det utroligt svært at bruge Hulu i Canada eller hvor som helst.

Der er dog nogle få måder at gøre det på. Den første metode involverer at have amerikanske venner. Hvis du kender nogen, der bor i USA, skal du spørge, om du kan bruge deres kort. Eller snarere bed dem om at indstille det til Hulu for dig ved hjælp af deres kort og derefter fjerne kortet. Du har kun brug for et amerikansk kort for at registrere. Du kan betale via gavekort senere.

Den anden mulighed? For at få et forudbetalt kort fra USA. Uanset om du går der på en tur, eller om du køber en online. Forskning anbefales dog, da Hulu har magten til at blokere et kort. Bare vær opmærksom på det faktum, at ikke hvert enkelt forudbetalte kort fungerer. At få et fysisk kort øger sandsynligvis sandsynligheden for, at et kort arbejder med Hulu sammenlignet med et virtuelt kort, men et virtuelt kort kan muligvis gøre processen hurtigere, da du ikke behøver at vente så længe.

Den vigtigste del, hvis du vil oprette Hulu i Canada

At få et kort er den sværeste proces, når det gælder opsætning af Hulu, men det er kun vigtigt for at oprette en konto. Din konto skal også fungere.

At få Hulu til at tro, at du er i Amerika, er det vigtigste, når det gælder at bruge Hulu i Canada, som om Hulu ikke tror, ​​at du er i USA, det lader dig ikke komme ind. Derfor er vores service afgørende. Medmindre du vil rejse til USA, hver gang du bruger Hulu, skal du være i USA næsten. Det gør du ved hjælp af en VPN.

Vores service kaldes PrivateVPN, og vores amerikanske servere giver dig mulighed for at bruge Hulu, men vi har også mange andre over hele verden, der giver dig mulighed for at se dem som BBC, ITV, det kommende verdensmesterskab og meget mere.

Men sørg for at checke ind med vores kundesupport for at finde ud af, om hvad du end vil bruge fungerer med vores service.

 • For at få PrivateVPN skal du trykke på knappen Køb øverst til højre på skærmen og registrere dig med vores 3-trins registreringsproces. Åh, og forresten, hvis ting ikke er som du kan lide dem, har du 30 dage til at få en fuld refusion.
 • Gå til sektionen Download nederst på vores side og download den rigtige version til din enhed.
 • Til sidst skal du installere det og åbne PrivateVPN og oprette forbindelse til en af ​​de fungerende Hulu-servere.

Lige nu kaldes de fungerende Hulu-servere New York 1 og Buffalo. Men du vil se, hvilke tjenester der understøttes, når du alligevel ruller gennem tjenester.

Du skal sandsynligvis ikke registrere dig på Hulu, før du opretter forbindelse til en VPN-server.

Registreringsdelen

Registrering er ganske enkel, men der er en ting, du skal vide. Du skal angive et gyldigt amerikansk postnummer under registreringen. Til det søgning efter en slags postnummergenerator på Google og brug det, der er genereret til dig.

Opsætning af Hulu på Android-enheder

Hvis du vil konfigurere Hulu i Canada for at se det på din smartphone, skal du også ændre faktureringsadressen i din Play Store.

 • For at gøre det, gå til payments.google.com og klik på Indstillinger.
 • Tryk på symbolet, der ligner en blyant ved siden af ​​dit aktuelle land. En tekst, der beder dig om at oprette en ny profil, skal pop op.
 • Trykke Blive ved efterfulgt af at vælge USA som dit land og bekræfte det ved at trykke på Blive ved igen.
 • Derefter skal du angive en amerikansk adresse med et postnummer. Brug den samme metode som nævnt ved registrering af Hulu ved at finde en generator på internettet. Et flertal af disse generatorer giver dig en adresse.
 • Endelig, gå til Indstillinger efterfulgt af Apps. Find Google Play Store, og tryk på Tvunget stop efterfulgt af Opbevaring og knappen i hætter, SLET DATA.

Gør alt det, mens du er tilsluttet en VPN. Og hvis dette ikke fungerer. Gentag rydningsdata, og tvang stoppe appen igen, og vent selvfølgelig et par minutter.

Opsætning af Hulu på iOS-enheder

Hvis du ændrer din adresse på Apple-enheder, mister du dine apps. I stedet skal du oprette en ny konto. Selvfølgelig, mens du er tilsluttet en VPN.

 • For at oprette en ny konto skal du logge ud af din nuværende iCloud-konto og gå ind på Indstillinger efterfulgt af iCloud hvor du vil se en knap relateret til oprettelse af et nyt Apple ID.
 • Derefter skal du registrere dig. Det er ikke så simpelt som vores tilmelding hos os, men du skal være i stand til det uden problemer.
 • Brug en postnummergenerator, når du bliver bedt om at angive en adresse som nævnt omtale til, hvordan du installerer Hulu på Androids.
 • Vælg for betaling Ingen. Du skal muligvis også angive et amerikansk nummer til denne søgning efter en amerikansk telefonnummergenerator.
 • Når du har oprettet en konto, skal du kunne se Hulu i App Store. Selvfølgelig kan du oprette forbindelse til din gamle iCloud-konto efter.

Sådan opsættes Hulu i Canada i 2018

Du ønskede at vide, hvordan du opretter Hulu i Canada, det er sådan du gør det. Det er ikke så svært, forudsat at du får adgang til et amerikansk kort. Hvis du ikke gør det, er det praktisk taget umuligt. Det var tidligere et par år siden. Men velkommen til 2018. Når du først har bestået dette problem, er det let. Alt hvad du behøver at være forbundet til er PrivateVPN, åh, og selvfølgelig skal du betale dine Hulu-regninger.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me