Sådan konfigureres Hulu på en iPhone uden for USA

Sådan konfigureres Hulu på en iPhone uden for USA

Af Michael Smolski, 2019-04-26 16:52:08 i Entertainment


Vil du se Hulu på din iPhone, men er uden for USA? Selvfølgelig gør du. Hulu er en fremragende platform til at se tv-shows lige efter, at de er sendt, hvis du kan få det til at arbejde uden for USA. Dette indlæg viser dig, hvordan du opretter Hulu på en iPhone uden for USA, så du kan nyde god underholdning uanset hvor du befinder dig, uanset om du er på en bus i Canada eller i Sydkorea.

Hvis du også ønsker at vide, hvordan man får Hulu til at arbejde i England, Sydafrika eller andre steder for den sags skyld, men ikke kun på iPhones, skal du tjekke vores andre guider til det..

Men hvis du bare ønsker at konfigurere Hulu på en iPhone uden for USA, skal der tages 3 vigtige trin.

  1. Oprettelse af en Hulu-konto med et amerikansk kort.
  2. At narre Hulu til at tro, at du er i USA.
  3. Download af Hulu-appen på din iPhone.


Det faktum, at du så, at du har brug for et amerikansk kort for at opsætte Hulu på en iPhone uden for USA, fik dig måske til at tro, at det ville være ekstremt svært at indstille Hulu på en iPhone. Før du klikker ud, ja, det kræver en vis indsats, men vi brød denne guide ned for at gøre den så enkel som muligt for dig.

Oprettelse af en Hulu-konto til opsætning af Hulu på en iPhone uden for USA

Det er ikke så svært at oprette en Hulu-konto uden for USA. Selve processen er temmelig enkel. Så simpelt som tilmelding på ethvert andet websted.

At få et amerikansk kort uden for USA er det eneste problem, når det kommer til dette trin.

Hvis du nogensinde har læst nogen guider på internettet, nævner de, at du kan bruge et Hulu-gavekort, og det er sandt, men du har stadig brug for et amerikansk kort oprindeligt, når du tilmelder dig.

Vores forslag til at få et amerikansk kort til opsætning af Hulu på en iPhone uden for USA?

  1. Spørg en amerikaner eller en amerikansk beboer, hvis du kan bruge deres kort eller hvis de kan oprette en konto til dig.
  2. Spørg nogen, der har en Hulu-konto, hvis du kan dele. Tilbyde nogle fordele ved det. Hvis du bor i Canada, kan du for eksempel tilbyde dem dit DAZN.
  3. Få et forudbetalt kort udstedt i USA. Enten send det til dig selv, eller spørg nogen i USA, om du kan sende det til dem, eller om de kan købe en i en butik. Nøglen til succes med dette er at have et kort, der har penge på det. De fleste mislykkes med det, og på grund af det kan de ikke tilmelde sig.
  4. Få et virtuelt kort udstedt i USA. Dette er en relativt hurtig metode med en lavere succesrate. Dette skyldes dog mest manglen på midler på et sådant kort. Sørg for at have mindst en dollar på dit kort.

Hvis du finder ud af det amerikanske kortproblem, kan du konfigurere Hulu på en iPhone uden for USA.

En Hulu-konto er dog overhovedet ikke værdi for dig, hvis du ikke kan narre Hulu til at tro, at din iPhone er i USA.

Fooling Hulu til at tænke, at du er i USA

Hulu vil kun arbejde i USA. Uden undtagelser. Og på grund af det skal du bare narre det til at tro, at du er der, hvis du vil konfigurere Hulu på en iPhone uden for USA.

Og til det har du brug for en VPN.

VPN-tjenester giver dig mulighed for at ændre din placering til at være et andet sted.

I tilfælde af Hulu er det dog ikke så let som at ændre din placering til at være i USA. Hulu kan registrere brugen af ​​VPN-tjenester og forhindre dig i at se alligevel. Og til det har du brug for en service, der har servere, der er specielt designet til Hulu.

Og det er i sidste ende problemet med VPN-tjenester. De annoncerer tusinder af servere, men fokuserer ikke på kvalitet, og de fleste servere fungerer derfor ikke med de tjenester, du vil have adgang til.

Du læser dette på bloggen til PrivateVPN, og derfor tror du måske, at vi er partiske, men vi arbejder med Hulu og støtter de fleste regioner på markedet for Netflix. Her er hvad Logan har at sige om os:

Men selvom det er fantastisk at have en Hulu-konto og PrivateVPN, hvis du vil konfigurere Hulu på en iPhone uden for USA eller hvor som helst for den sags skyld, skal du have Hulu-appen, da du ikke kan se Hulu fra webbrowseren på iPhones.

Henter Hulu-appen på en iPhone

For at afslutte processen med at opsætte Hulu på en iPhone skal du hente Hulu-appen, som ikke er tilgængelig i Apple App Store uden for USA.

Trinet til at ændre det er dog ret simpelt.

Du skal ændre placeringen af ​​din butik.

Og det gør du ved at logge ud af din nuværende iCloud-konto i indstillingsafsnittet efterfulgt af at oprette en ny med dit sted, der er angivet i USA.

Hvis du bare ændrer din nuværende placering, mister du alt. Derfor er det vigtigt at oprette en ny iCloud-konto.

Hvis du har brug for at angive en amerikansk adresse, kan du bruge en hvilken som helst adressegenerator på Google.

Når du har fået en ny konto, skal du hente Hulu, og hvis du ønsker det, skal du logge ind på din gamle konto igen.

Sådan konfigureres Hulu på en iPhone uden for USA

Hvis du vil konfigurere Hulu på en iPhone uden for USA, har du brug for et amerikansk kort, skal du oprette forbindelse til en Hulu understøttet PrivateVPN-server, og du skal downloade Hulu-appen.

Ikke så let som at ændre din Netflix-region, men hvis du virkelig ønsker at konfigurere Hulu på en iPhone, er det muligt.

Fandt dette nyttigt? Vi har mange andre guider, der vil være nyttige for dig på vores blog!

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me