Sådan konfigureres DAZN i England på alle enheder

Sådan konfigureres DAZN i England på alle enheder

Af Michael Smolski, 2018-10-31 20:39:01 i Entertainment


Regnvejrsdag i Storbritannien, så på vej til pubben bestemmer du dig for at vende tilbage for at prøve at se DAZN derhjemme? Måske har du en anden grund. Uanset hvad, prøvede du at bruge DAZN og kan ikke, da du får en meddelelse om, at DAZN ikke er tilgængelig i England. Derfor er du her. At finde ud af, hvordan man indstiller DAZN i England på alle enheder.

Og den gode nyhed er, at vi vil hjælpe dig med at gøre det, så du kan se det spil, du vil se nu eller senere, uden nogensinde at skulle bekymre dig om at finde den rigtige strøm eller uden at skulle gå ud, når du ikke vil.

 

For at gøre det så simpelt som muligt for dig at konfigurere DAZN i England på alle enheder, opdeler vi dette i 3 trin. Fooling DAZN, narre app store og oprette en DAZN konto

 

Åh, og hvis du finder dette DAZN-indlæg af værdi, har vi masser af mere på vores blog!

 

 

 

Fooling din App Store til at konfigurere DAZN i England på alle enheder

Hvis du planlægger at se fra din bærbare computer eller computer, skal du springe over dette trin, du behøver ikke en DAZN-app til disse. Du kan se direkte fra din webbrowser. Det er dog ikke tilfældet med Fire TV Stick eller dine mobile enheder. Og ja, DAZN-appen er kun tilgængelig til download i understøttede lande.

 

Dette trin varierer på forskellige platforme, og derfor lægger vi det op for dig baseret på forskellige platforme, inklusive Chromecast, da Chromecast ikke fungerer med denne metode.

 

 

Idiot Apple App Store til at konfigurere DAZN i England på alle enheder

På en Apple-enhed skal du først logge ud af din iCloud-konto. Det kan du gøre ved at gå ind på Indstillinger og trykke på dit navn. Sæt din adgangskode i, og log ud. Derefter oprettes en ny konto i fanen iCloud i telefonens indstillinger.

 

Årsagen til at du har brug for at oprette en ny konto er, at hvis du ændrer placering på din nuværende konto, ja, vil du miste alt.

 

Bortset fra, gør det til at være i Canada, mens du giver en rigtig adresse, som du kan få ved hjælp af en adressegenerator.

 

Derefter skal du være i stand til at konfigurere DAZN i England på enhver enhed, hvad angår Apple-enheder.

 

Og ja, når du har downloadet DAZN, kan du logge tilbage på din anden konto.

 

 

Fooling af Google Play Store til at konfigurere DAZN i England på alle enheder

Metoden adskiller sig meget her sammenlignet med Apple-enhederne.

 

På Android-enheder behøver du ikke oprette en ny konto. Du skal blot ændre placeringen af ​​din butik.

  • For at gøre det, gå til payments.google.com og klik på Indstillinger efterfulgt af at trykke på Land fanen.
  • Vælg nu Canada i Play Store som din nuværende placering. Brug selvfølgelig en rigtig adresse. Til det kan du bruge en tilfældig adressegenerator.
  • Når du er færdig med det, skal du gå til Indstillinger på din enhed og klik på Apps hvor du finder den Google Play Butik. Sørg for at klikke Tvunget stop.
  • Åh, og sidst gå ind Opbevaring og klik på knappen i kapper, der angiver SLET DATA.
  • Det skulle gøre DAZN tilgængeligt for dig, så du kan konfigurere DAZN i England på enhver enhed, hvad angår Android. Og hvis dette ikke fungerer, skal du gentage de to sidste trin.

 

 

Fooling Amazon Appstore til opsætning af DAZN i England på alle enheder

For at konfigurere DAZN på Fire TV Stick / Cube, gå til Amazon.co.uk på din bærbare computer eller computer. Trykke Din konto efterfulgt af Dit indhold og enheder.

 

Der skal du ændre din placering for at være i Tyskland. Årsagen til at du har brug for at ændre det til Tyskland er, at selvom DAZN understøttes i Canada, er Amazon Appstore for Fire TV ikke, og derfor vil du ikke se en DAZN der.

 

Sørg for at angive en rigtig adresse. Du kan bruge en adressegenerator hentet fra Google til det.

 

Du skal også fjerne dine betalingsmuligheder fra din konto. I visse tilfælde skal du også tilføje et tysk kort eller bank. Heldigvis er det temmelig forbandt at oprette en virtuel konto. Eller opret f.eks. En konto med N26. Du får en tysk bankkonto lige efter tilmelding.

 

Når du er færdig med alt det, skal du gå ind i din Fire TV Stick og afregistrere din konto. Det kan du gøre ved at gå til Indstillinger efterfulgt af Min konto, og Amazon-konto. Der vil du se en mulighed for DEREGISTER. Gør det, og angiv dine detaljer igen efterfulgt af aktivering af din Fire TV Stick.

 

 

Fooling DAZN at konfigurere DAZN i England på alle enheder

Det er relativt let at få en DAZN-app. Dette? Lidt sværere.

 

For at opsætte DAZN i Storbritannien på alle enheder, skal DAZN faktisk tro, at du er i et understøttet land, da ellers får du bare en besked, når du går ind på deres websted om, hvordan du ikke er i det rigtige land.

 

Der er kun en måde at narre DAZN på.

 

Det kræver praktisk taget at ændre placering, noget der kan gøres med et VPN-netværk, der giver dig mulighed for at være i et andet land uden at være der ved at oprette forbindelse til en server uden for dit land.

 

Problemet? DE MEST VPN-TJENESTER ARBEJDER IKKE MED DAZN.

 

 

Og det er et problem.

 

Måske bruger du allerede en VPN-tjeneste og fandt ud af det selv og leder efter en fungerende.

 

PrivateVPN har en fungerende DAZN-server i Canada, og flere kommer snart. Hvis du opretter forbindelse til det, vil du være i stand til at konfigurere DAZN i England på enhver enhed. Og alle enheder i dette indlæg understøttes af PrivateVPN. Bare download appen og opret forbindelse. Vi kan ikke dele den fungerende server her, men den er i Canada, og du vil finde ud af det hurtigt!

 

 

Oprettelse af en DAZN-konto til opsætning af DAZN i England på alle enheder

Dette er måske det sværeste skridt af dem alle.

 

Se, DAZN tager masser af forholdsregler for at sikre, at du ikke kan bruge DAZN i det forkerte land på grund af pres fra højreholdere.

 

For at opsætte DAZN i Storbritannien har du selvfølgelig brug for en konto, og til det har du brug for et canadisk kort. Og ja. Det er et problem.

 

Vores råd? Spørg en canadier.

 

Hvis du ikke kan det, skal du købe et forudbetalt kort fra Canada. Eller brug en virtuel.

 

At oprette en DAZN-konto er lige så hård som at oprette en Hulu-konto.

 

Uden et understøttet kort kan du ikke oprette en DAZN-konto.

 

 

Opret DAZN i England på alle enheder

Hvis du vil konfigurere DAZN i England, skal du have appen, du skal narre DAZN, som du kan med PrivateVPN, og vigtigst af alt, skal du være i stand til at oprette en konto.

 

Kan du gøre det? Vi håber det. Ellers bliver du nødt til at fortsætte med at se de spil, du ikke ønsker, på steder, du ikke ønsker, med folk, du ikke kan lide.

 

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me