Sådan konfigureres DAZN-appen i lande, der ikke understøttes

Sådan konfigureres DAZN-appen i lande, der ikke understøttes

Af Michael Smolski, 2019-06-25 22:12:44 i Guides


DAZN er fantastisk. Ikke kun gør det streaming af sport efter behov, langt lettere end nogensinde, men det gør det også billigere end nogensinde afhængigt af hvor du er. De fleste lande, inklusive Det Forenede Kongerige, hvor DAZN blev grundlagt, understøttes i øjeblikket ikke. I denne vejledning beskæftiger vi os med, hvordan man opretter DAZN-appen i lande, der ikke understøttes.

Trin, du skal tage for at opsætte DAZN-appen i lande, der ikke understøttes

Inden du selv får appen, skal du narre DAZN til at tro, at du er i et støttet land. Ellers kan du ikke registrere dig. Og når vi taler om registrering, skal du bruge et kort fra et af de understøttede lande.

Sjovt? Nej. Men besparelserne ved at have DAZN pr. År kan nå over $ 700. For mange er det mange penge.

Hvis du vil konfigurere DAZN-appen i lande, der ikke understøttes, vil dette ikke være den nemmeste guide, du nogensinde vil læse, men det vil være det til sidst, og vi vil gøre vores bedste for at forklare det som enkel måde som muligt.

Fooling DAZN for at konfigurere DAZN-appen i lande, der ikke understøttes

Med denne vejledning, når denne DAZN-guide offentliggøres, fungerer denne metode kun med amerikansk, italiensk, canadisk DAZN. Det er alligevel 2 DAZN-placeringer mere end i nogen anden guide, men vi arbejder på at få alle DAZN-lokationer til at fungere, fordi hver placering har noget unikt, uanset om det er en ekstra sport eller liga / føderation som UFC eller NBA.

Nøglen? En VPN.

Hvis du nogensinde har læst nogen af ​​vores andre guider, ved du, at det generelt kommer ned på den VPN-tjeneste, du bruger. VPN-tjenester giver dig mulighed for at ændre din placering uden at flytte. Og det er det centrale element, hvis du vil konfigurere DAZN-appen i lande, der ikke understøttes.

PrivateVPN er en af ​​de få VPN-tjenester, der understøtter DAZN. På vores app, som er tilgængelig både på Android, Apple, desktop og Amazon Fire TV-enheder, ser du en fane med servere, der understøtter DAZN. Opret forbindelse til en af ​​dem, så DAZN bliver narret.

Det er det første trin, hvis du vil konfigurere DAZN-appen i lande, der ikke understøttes.

ET NYTTIGT tip: Når flere DAZN-placeringer bliver tilgængelige, tilføjes disse til fanen DAZN, hvilket betyder, at du har adgang til endnu flere DAZN-placeringer.

Oprettelse af en DAZN-konto til opsætning af DAZN-appen i lande, der ikke understøttes

Dette er den sværeste del af denne vejledning.

Hvis du vil konfigurere DAZN-appen i lande, der ikke understøttes, skal du bruge et kort fra et understøttet land til registrering.

Uanset om det kommer fra USA, Canada eller Italien.

Den gode nyhed er, at du i det mindste har valg. Når det gælder opsætning af Hulu, fungerer det kun et amerikansk kort.

Vores råd til at få et kort fra en af ​​disse regioner?

  1. Spørg nogen, der har en. Spørg, om de vil lade dig bruge det. Ellers tilbyder du at betale dem eller dele tjenesten.
  2. Få et virtuelt forudbetalt kort udstedt i en af ​​de nævnte regioner.
  3. Få et forudbetalt kort udstedt i en af ​​de nævnte regioner.

Den anden mulighed er muligvis den hurtigste, da du kan finde virtuelle forudbetalte kort, der fungerer med tjenester, temmelig let på internettet. Nøglen er at have penge på en sådan konto. Hvis du ikke gør det, vil du ikke kunne tilmelde dig og dermed ikke kunne konfigurere DAZN-appen i regioner, der ikke understøttes.

Har en DAZN-konto + adgang til PrivateVPN? Det skal give dig mulighed for at se DAZN i din webbrowser, men som iPhone-enheder eller Amazon Fire TV Stick skal du konfigurere DAZN-appen. Og vi kommer ind i det nu.

Sådan konfigureres DAZN-appen i ikke-understøttede lande, når det kommer til Apple-enheder

Hvis du vil konfigurere DAZN-appen i lande, der ikke understøttes, på Apple-enheder, skal du først logge ud af din iCloud-konto, på din nuværende enhed.

Når du har gjort det, skal du oprette en ny, der er baseret på en af ​​de tidligere nævnte placeringer.

Det giver dig mulighed for at konfigurere DAZN-appen i lande, der ikke understøttes.

Sørg for ikke at ændre placeringen på din nuværende konto. Det vil resultere i, at du mister alt!

Sådan konfigureres DAZN-appen i ikke-understøttede lande, når det kommer til Android-enheder

Når det kommer til Android-enheder, har Google lavet en enkel guide til at ændre placeringen af ​​din Google Play Butik.

På Android-enheder er det imidlertid ret simpelt at se DAZN fra din webbrowser. Vælg bare Desktop Site i din webbrowser.

Sådan konfigureres DAZN-appen i lande, der ikke understøttes, når det kommer til Amazon Fire TV Stick-enheder

  • For at downloade DAZN på din Fire TV Stick skal du gå til din nuværende Amazon-konto i webbrowseren.
  • Vælg Konti & Lister, efterfulgt af Administrer din konto og indhold.
  • Skift din region for at være i USA.
  • Vælg på din Amazon Fire TV-enhed Indstillinger efterfulgt af Min konto.
  • DEREGISTER og logge tilbage på din konto.

Fra tid til anden oplever nogle mennesker problemer med at downloade appen efter at have ændret deres regioner. Noget, der muligvis kan løse problemet, er at fjerne din nuværende betalingsmetode. Hvis det ikke fungerer, skal du muligvis tilføje en ny betalingsmetode, hvad enten det er fra et virtuelt kort eller et fysisk kort. Udstedt i USA. (Du bliver ikke debiteret. Amazon gør det til verificeringsformål.)

Sådan konfigureres DAZN-appen i lande, der ikke understøttes

Folk har en tendens til at bruge gratis streaming-websteder på internettet, fordi deres land har begrænset dækning, eller fordi de ikke har råd til / retfærdiggøre deres overpris tv-pakke. DAZN løser disse problemer med en ekstremt overkommelig version af $ 9.99 pr. Måned.

Og den bedste ting? Med denne vejledning til, hvordan du konfigurerer DAZN-appen i lande, der ikke understøttes, opdagede du også, hvordan du ændrer dine regioner på DAZN. Og det betyder, at du kan se mere DAZN end alle andre derude.

Hvis du fandt denne guide nyttig, vil du også finde guider om adgang til mere Netflix-indhold eller brug af Hulu interessant sammen med mange andre gode guider på vores blog.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me