Sådan kan du se live sport i Storbritannien uden et TV-abonnement i 2019

Sådan kan du se live sport i Storbritannien uden et TV-abonnement i 2019

Af Michael Smolski, 2019-01-25 15:59:56 i Entertainment


Champions League. Premier League. Serie A. Bundesliga. Ligue 1. Europa League. NBA. NHL. NFL. Vil du se live sport i England uden tv-abonnement i 2019? Du kan se alle disse. Lovligt. I HD. Uden at skulle bekymre dig om, hvorvidt en strøm, du får adgang, vil stoppe med at arbejde. Uanset hvor du er i verden, hvad enten du er i Storbritannien, på en ferie i Sydkorea eller Kina med kraftig censur. For meget billigere end et tv-abonnement efter behov, hvor som helst, så du altid kan få adgang til det, du vil have adgang til.

Det virker som en drøm. Ret? Hvilken slags fidus taler vi om? Godt...

Du har aldrig hørt om denne service, fordi den ikke er tilgængelig i England

Du kan spørge, hvordan skal du få adgang til en service, der ikke fungerer i England, men det er hvad vi gør på denne blog. Vi hjælper folk med at få adgang til service på steder, hvor de ikke understøttes. For eksempel hjælper vi folk med at få adgang til amerikanske Netflix i England, fordi det har meget mere indhold. Hvis du hørte om Hulu, hjælper vi også med det.

Men hvis du vil have adgang til live sport i Storbritannien uden et abonnement i 2019, kaldes den service, du har brug for, DAZN. Du har aldrig hørt om det, da det ikke er tilgængeligt i England. Selvom DAZN er et selskab, der er grundlagt i England.

DAZN er som Netflix eller Hulu til live sport. Alle ligaer, vi nævnte i starten, de er tilgængelige på DAZN. Og meget mere. For langt mindre end et tv-abonnement. Faktisk kan du stort set finansiere et år med DAZN og det nødvendige værktøj for at få det til at fungere inden for 2 måneder efter at have betalt for et tv-abonnement. Det er hvor meget du vil spare!

Sådan kan du se live sport i Storbritannien uden et TV-abonnement i 2019

  1. Du er nødt til at få DAZN til at tro, at du er uden for Det Forenede Kongerige og i en støttet region.
  2. Du skal oprette en konto med et gyldigt kort for det område.
  3. Du skal downloade appen på bestemte enheder.

Det er hvad der skal ske.

Sådan får du DAZN til at tro, at du er uden for Det Forenede Kongerige til at se live sport i Storbritannien uden et TV-abonnement i 2019

Hvis du prøver at få adgang til DAZN-webstedet lige nu, fortæller det dig, at du er i det forkerte land. DAZN er en af ​​de sværeste tjenester til at fjerne blokering, men der er en måde. En VPN selvfølgelig. VPN-tjenester fjerner blokeringen af ​​lignende som Netflix ved at give dig mulighed for at være praktisk talt i et andet land. Problemet er, at disse tjenester er godt opmærksomme på brugen af ​​VPN og bestræber sig på at forhindre dem i at arbejde. Og DAZN gør et godt stykke arbejde på det.

Derfor er det svært at få en VPN, der fungerer med DAZN. PrivateVPN? Det gør det. Det er også den bedste VPN til Netflix baseret på tests fra Comparitech, hvis du vil opgradere din Netflix undervejs.

Hvis du opretter forbindelse til den rigtige canadiske server, og afhængigt af når du læser den, en italiensk server, giver DAZN dig adgang til at lade dig komme ind.

Oprettelse af en DAZN-konto for at se live sport i Storbritannien uden tv-abonnement i 2019

Når du har PrivateVPN, kan du få adgang til DAZN-webstedet. Men for at oprette en konto, har du også brug for det rigtige betalingskort i det land, som du næsten er i.

Her er hvad du kan gøre:

  • Bed nogen om at dele en DAZN-konto i bytte for adgang til anden service.
  • Bed en ven i et støttet område om at give dig deres kort eller om at oprette en konto til dig.
  • Få et virtuelt kort.
  • Få et forudbetalt kort.

Virtuelle kort er muligvis den hurtigste måde, men de fungerer ikke altid. Uanset hvad, skal du have penge på et kort, som du tilmelder dig. Når du tilmelder dig, skal betalinger være meget lettere.

Installation af DAZN på dine enheder til at se live sport i Storbritannien uden et TV-abonnement i 2019

Dette adskiller sig fra forskellige enheder og er kun et must på mobile enheder og Fire TV Stick / Cube for at gøre det sværere for brugere uden for de understøttede regioner at få adgang til DAZN. Hvis du ser fra en webbrowser, har du det godt. Hvis du ikke kan, så tjek vores post om, hvordan du får adgang til DAZN i England, og hvorfor du ikke kan begynde med.

Sådan kan du se live sport i Storbritannien uden et TV-abonnement i 2019

Det er ikke så svært at se live sport i Storbritannien uden et TV-abonnement i 2019. Du skulle bare kende de rigtige værktøjer. DAZN er det rigtige værktøj. Bare ikke så mange mennesker taler om det. De ved bare ikke om DAZN, da det ikke er tilgængeligt i England.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me