Sådan Jailbreak the Fire TV Stick i England

Sådan Jailbreak the Fire TV Stick i England

Af Michael Smolski, 2019-04-11 13:52:36 i Guides


Er du syg af Fire TV Stick og vil vide, hvordan du kan jailbreak Fire TV Stick i England? Det er godt, at du ikke prøvede andre platforme. De er langt mere begrænsede end Fire TV Stick. Når det er sagt, viser vi dig, hvordan du kan jailbreak Fire TV Stick i England, så du kan bruge den Fire TV Stick til sit fulde potentiale!

Og det er virkelig enkelt.

Dette er, hvordan du Jailbreak Fire TV Stick i England

 • Gå til Indstillinger på din Fire TV Stick.
 • tryk Min Fire TV.
 • Tryk nu på Udvikler muligheder.
 • Tænde for Apps fra ukendte kilder og ADB-fejlfinding.
 • Du bliver bedt om at bekræfte dit valg, før du jailbreak Fire TV Stick i England.

Det, som det er, vil give dig mulighed for at installere apps fra ukendte kilder. Vi vil nu gennemgå, hvilken slags apps du kan installere, hvordan du installerer Kodi, og hvordan du fuldt ud jailbreak Fire TV Stick i England, da det at kunne downloade alle apps ikke giver dig fuld frihed endnu.

Og det er sådan, du downloader enhver app, du ønsker

Du skal først søge efter en app kaldet Downloader på din Fire TV Stick. Downloader er en app, der giver dig mulighed for at downloade på din Fire TV Stick. Det er sådan, du downloader apps på Fire TV Stick, der ikke kommer fra Amazon Appstore.

Når du har gjort det, skal du søge efter den app, du vil downloade, med en ende på ".APK", da det er Android-formatet til apps. Fire TV Stick fungerer på en modificeret version af Android, hvorfor den kører Android-apps.

Vær dog forsigtig. Ikke alle kilder til download af apps er pålidelige. Ikke hver app er designet til at arbejde med Fire TV Stick heller.

Sådan Jailbreak the Fire TV Stick i England så langt som Kodi Goes

De fleste ville se Kodi som en app, der virkelig lader dig jailbreak Fire TV Stick i Storbritannien på grund af den frihed, den giver. Det er derfor, de fleste mennesker også vil være på udkig efter, hvordan man får Kodi, når de jailbreaking Fire TV Stick i England.

Sådan gør du det:

 1. Gå til kodi.tv.
 2. tryk Hent.
 3. Vælg Android.
 4. Kopier linket til ARMV7A (32BIT)
 5. Åben Downloader og indsæt det link i.
 6. Til sidst skal du installere det.

Sådan kan du få den bedste version af Kodi, og da det er direkte fra Kodi-webstedet, ved du også, at det er sikkert at downloade.

Dette er, hvordan man fuldt ud Jailbreak Fire TV Stick i England Selvom

Det er en ting at være i stand til at downloade alle apps på Fire TV Stick, men en masse apps er faktisk blokeret i England. DAZN fungerer ikke i England, som det er. UK Netflix tilbyder ikke så meget som amerikanske Netflix, og det er det samme med Amazon Prime. Åh, og glem alt om at bruge Hulu i England.

Det største problem for så vidt angår adgang uanset din region er din region. Hvis du fuldt ud vil jailbreak Fire TV Stick i England, skal du være i stand til at narre hvilken app du bruger til at tro, at du er i det bedst mulige område for den app.

Og det er her en VPN kommer ind.

VPN-tjenester beskytter dig ikke kun for så vidt angår privatlivets fred, så du ikke er sikker på, hvad du gør, men de giver dig også mulighed for at ændre din placering uden at flytte en tomme.

Hvis du bruger en VPN, vil du være i stand til at fjerne blokering af enhver tjeneste derude.

Der er selvfølgelig nogle grænser for det.

For en, ikke alle VPN-tjenester er ens, og ikke alle har apps på Fire TV Stick i første omgang. For to tilbyder ikke alle tjenester den samme mængde serverplaceringer. Nogle kan have 3 placeringer, andre kan have hundreder, og i dette tilfælde har PrivateVPN 60. Du vil gerne have en dejlig række serverplaceringer, da kun det at have amerikanske servere begrænser dig til kun at fjerne blokering af amerikansk indhold. Men du vil også have, at de servere, du bruger til at arbejde med de tjenester, du vil bruge.

De som DAZN bestræber sig på at forhindre VPN-tjenester i at arbejde, hvilket betyder, at kun et par få støtter det, idet PrivateVPN er en del af denne gruppe. Se, du behøver ikke at bruge PrivateVPN, men der er ikke meget valg derude så vidt Fire TV Stick, og PrivateVPN sker tilfældigvis med Hulu, Amazon Prime, DAZN og mange flere, som du kan læse om på vores blog. Det er fordi vi investerer i kvalitet frem for kvantitet. Det er netop derfor, vi også støtter de mest Netflix-regioner på markedet.

Hvis du gerne vil prøve os, skal du registrere dig på vores site, men det tager mindre end 60 sekunder, og det giver dig mulighed for fuldt ud at jailbreak Fire TV Stick i England. Hvis du gerne vil vide om en bestemt service, der arbejder med PrivateVPN, skal du sørge for at nå ud til vores kundesupport, og i mellemtiden er du velkommen til at tjekke vores blog for flere tip og anvendelser af en VPN. Oh, og vi understøtter 6 enheder på én gang fra en konto, uanset om det er din iPhone, Android eller desktop-enhed!


Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me