Sådan Jailbreak the Fire TV Stick i 2019 (den hurtigste no-nonsense-metode)

Sådan Jailbreak the Fire TV Stick i 2019 (den hurtigste no-nonsense-metode)

Af Michael Smolski, 2019-04-11 12:33:30 i Guides


Du er her, fordi du vil vide, hvordan du brænder Fire TV Stick i 2019 i jailbreak, men alligevel trækker enhver guide, du ser på den, for evigt, inden den kommer til det punkt? Så er denne vejledning til dig. Det er den hurtigste no-nonsense-metode, der ikke får dig til at gennemgå komplicerede metoder, der muligvis eller måske ikke fungerer, afhængigt af når du læser den. Denne metode fungerer hver eneste gang, uanset om du rocker Fire TV Stick eller Cube.

Dette er præcis, hvordan du Jailbreak Fire TV Stick i den hurtigste no-nonsense mode

 1. Tænd din Fire TV Stick
 2. Gå til Indstillinger.
 3. tryk Min Fire TV.
 4. Mens du er der, gå til Udvikler muligheder.
 5. Tænde for Apps fra ukendte kilder sammen med ADB-fejlfinding.
 6. Før du jailbreak Fire TV Stick, bliver du bedt om at bekræfte dit valg.

Det alene på en måde er, hvordan du kan jailbreak Fire TV Stick. Vi gennemgår nu, hvordan du installerer Kodi, hvordan du downloader apps, og hvordan du fuldstændigt jailbreak din enhed, så du også kan bruge de apps, du vil bruge.

At være i stand til at downloade enhver app, du ønsker, er ikke et fuldstændigt jailbreak

Du er her, fordi du ville vide, hvordan du jailbreak Fire TV Stick i den hurtigste no-nonsense-metode, men mens de fleste guider nævner, hvordan man installerer apps, er det, de ikke nævner, det din placering er ofte en større grænse, afhængigt af hvor du bor.

At have DAZN på Fire TV Stick er fantastisk, indtil du ikke kan se det, fordi du er i det forkerte land.

Og det er her, at have en VPN kommer ind.

En VPN er et virtuelt privat netværk, der holder dig sikker på internettet og giver dig mulighed for at ændre din placering, praktisk talt.

De fleste af guiderne nævner VPN-tjenester lige fra perspektivet om at forblive sikkert, når man får adgang til ulovligt indhold gennem kryptering. Med PrivateVPN vil du være lige så sikker som det bliver med 2048-bit kryptering med AES-256, da det er det højeste niveau af kryptering, der findes på markedet. Men også på grund af funktioner som Killswitch, der dræber dit internet, hvis en VPN holder op med at arbejde, eller IPv6 Lækbeskyttelse, som forhindrer IP-lækager, men det er ikke grunden til, at vi nævner en VPN i denne vejledning.

Vi finder ud af, at mange mennesker går efter den ulovlige metode til at se indhold, fordi der ikke er nogen lovlig metode for dem at se bestemt indhold i første omgang. Placering er et stort problem. Og det er her en VPN spiller en stor rolle.

Med en VPN kan du ophæve stort set alle tjenester, der er blokeret på din placering, selv i Kina med censur, hvis du bruger den rigtige VPN-service. Brug af en VPN er på mange måder en meget måde at jailbreak Fire TV Stick på, end hvis du bare var i stand til at downloade nogen apps.

Hvad er den rigtige VPN-service for så vidt angår underholdning? Det er den med servere, der arbejder med tjenester i stedet for en, der har flest servere. PrivateVPN tilbyder ikke de fleste servere på markedet, men det fungerer på en eller anden måde med de fleste Netflix-regioner på markedet. Det fungerer også med tjenester som DAZN og Hulu, uanset hvor du er. Det leveres også med Stealth VPN for at undgå censur, og det kan downloades direkte i Amazon Appstore.

Når det er sagt, ved vi, at nogle mennesker også ønsker at have Kodi på deres enheder, og vi vil lede dig gennem, hvordan du installerer Kodi lige nu.

Sådan installeres Kodi efter jailbreak Fire TV Stick

Det starter med at du søger efter en app kaldet Downloader på din Fire TV Stick. Downloader er et værktøj, der giver dig mulighed for at downloade på din Fire TV Stick, og i dit tilfælde er det en måde for dig at downloade apps.

Dette er den hurtigste no-nonsense-metode, så med det samme vil vi nævne problemet med andre guider. De linker ofte ikke til den direkte kilde, og det resulterer ofte i ugyldige links.

Den hurtigste metode til at jailbreak Fire TV Stick så langt som Kodi?

 1. Gå til kodi.tv.
 2. Trykke Hent.
 3. Vælg Android da Fire TV fungerer på en ændret version af Android.
 4. Kopier linket til ARMV7A (32BIT.)
 5. Åben Downloader og indsæt det link i. Det vil downloade den mest opdaterede version af Kodi.
 6. Til sidst skal du installere det.

Hvis du vil jailbreak Fire TV Stick så langt som Kodi går, er det det. Det er så simpelt som det.

Sådan installeres alle andre apps på en Jailbroken Fire TV Stick

Hvis du vil installere en hvilken som helst Android-app på Fire TV Stick, skal du kunne downloade den.

Det gør du ved først at finde APK-versionen af, kopiere linket til den, indsætte den i Downloader og installere den

Vær opmærksom på, at ikke alle apps, du installerer, fungerer godt på Fire TV Stick, da ikke alle er optimerede til det. Sørg også for, at de kilder, du downloader fra, er sikre.

Er Jailbreaking the Fire TV Stick lovlig?

Der er ikke noget ulovligt ved det. Fordelene ved Android er friheden til at gøre, som du ønsker, og metoden, der bruges i dette, er en metode, der bruges af udviklere til at teste deres apps ud, før de er tilgængelige offentligt. Intet ulovligt ved det.

Hvad der er ulovligt, er du adgang til indhold, der ikke er tilgængeligt gratis uden at betale. Selvom lovligheden af ​​dette afhænger af din placering.

Har du virkelig brug for at Jailbreak Fire TV Stick i 2019?

Det gør du ikke.

Fire TV-stick er en fantastisk platform, der tilbyder meget mere frihed end konkurrencen gør som den er. En VPN er, hvad der ofte er behov for langt mere, hvis du vil have adgang til alle de tjenester, du ønsker, hvad enten det er DAZN til streaming af fodbold eller amerikansk Netflix.

Og hvis du ønsker det, har vi masser af guider til, hvordan man fjerner blokeringen af ​​tjenester på vores blog!

Sørg for at tjekke dem ud.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me