Sådan installeres og opsættes en Hulu-konto uden for USA

Sådan installeres og opsættes en Hulu-konto uden for USA

Af Michael Smolski, 2017-09-30 15:03:19 i Entertainment
Vi vil alle se de nyeste tv-shows, når de kommer ud i den bedst mulige kvalitet. Og Hulu tillader os at gøre det med de bedste tv-shows kort efter, at de kommer ud. Du behøver ikke vente uger for at indhente dit tv-show.


Problemet med det er, at det er næsten umuligt at oprette en konto på den uden for USA. Medmindre du kender et par tricks.

Installation af appen på mobile enheder

Dette trin er lettere på en Android end en iOS-enhed. Android er en mindre begrænset platform, der gør det lettere at installere elementer. Der er to måder at gøre det på en Android-enhed.
Når det kommer til brug af en macOS- eller Windows-enhed, behøver du ikke at følge de samme trin som til Android eller iOS, som du kan se fra webbrowseren.

På Android med ukendte kilder


Den nemmeste måde involverer installation fra ukendte kilder. Det er også risikabelt, da den app, du downloader fra internettet, muligvis har nogle ekstra kodelinjer, der kan være skadelige for din telefon. Derfor ved, hvad du får ind på forhånd.

Men denne metode vil sandsynligvis ikke gøre tingene hurtigere, da en af ​​de ting, du skal gøre senere, vil forsinke tingene alligevel.

1. Søg efter Hulu.APK på internettet og download det.

Der vil være mange resultater, når du søger efter dette. Bare vær forsigtig, da websteder med apps har en tendens til at blive fyldt med mange annoncer.

2. Tillad installation af apps fra ukendte kilder.

 • Gå til Indstillinger.
 • Tryk på Sikkerhed.
 • Gør det samme for ukendte kilder.
 • Læs udsagnet, der dukker op, så du ved, hvad du kommer ind på.
 • Tryk på OK.

3. Installer appen.

 • Gå til Downloads.
 • Tryk på Hulu.APK.
 • Installer appen.

Tænd ikke appen endnu, da du først skal finde ud af om VPN.

Denne metode gør ikke tingene hurtigere, hvis du ikke har et amerikansk kort.

På Android med Play Store

Med denne mulighed skal du ændre landet i din Play Store.

Problemet med Hulu-appen er, at den kun er tilgængelig i den amerikanske Play Store. For at finde appen skal du ændre dit lands placering. Og der er et par trin involveret i dette.

1. Hent VPN.

For at du kan bruge den amerikanske Play Store, skal din telefon tænke, at du er i USA. Du har brug for VPN for at gøre det. PrivateVPN har i øjeblikket 8 forskellige serverplaceringer i USA. Disse er baseret i Buffalo eller New York City 1.

 • Opret en konto på PrivateVPN.com
 • Download appen PrivateVPN i Play Store.
 • Log ind og vælg en amerikansk server efter eget valg.

2. Skift dit faktureringsland.

At have VPN er ikke nok til at ændre placeringen af ​​din Play Store.

 • Gå ind på Payment.google.com
 • Klik på Indstillinger, og tryk på Rediger for at ændre din hjemmeadresse.
 • Du skal muligvis angive et postnummer.
 • Søg efter en postnummergenerator på internettet og kopier og indsæt den på din adresse.
 • Accepter ændringer.

3. Få ændringerne til at ske.

Du har foretaget ændringer, men Play Store ser dem ikke, før du får dem til at se dem.

 • Luk Play Store og gå ind på Indstillinger.
 • Gå ind i Apps, og find Google Play Store.
 • Tryk på Force Stop og ryd alle data.
 • Åbn Play Store igen.

Hvis intet ændrer sig, skal du vente og prøve igen senere.

4. Installer appen.

Dette er det nemmeste trin. Du ved helt sikkert, hvordan man gør denne. Søg efter Hulu og installer det.

På iOS-enheder


Hvis du har en iPhone eller en iPad, så har du en iOS-enhed. Forhåbentlig ved du det.

Apple leverer ikke software, der er så åben som Android, derfor kan du ikke installere fra ukendte kilder som du kan på Android. Der er måder at gøre det på, men det tager for meget tid.

Og de gør også tingene ekstra komplicerede. Du kan ikke ændre din kontos land, eller du mister alle dine apps, du har. Så du skal have to konti.

Efter at have oprettet en konto er det nemt at skifte konti. Du skal blot trykke på navnet på din konto, og du får en mulighed for at logge ind på din anden konto.

1. Du har brug for VPN til dette.

For at ændre landet i App Store har du også brug for VPN ligesom med Play Store.
Ligesom med Play Store, skal din App Store tro, at du er i USA. Og du har brug for VPN til det. PrivateVPN har 8 USA-baserede servere til at hjælpe med det.

 • Opret en konto på PrivateVPN.com
 • Download appen PrivateVPN i App Store.
 • Log ind og vælg en amerikansk server efter eget valg.

Med hensyn til servere er disse baseret i Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Los Angeles, Miami, New Jersey og New York.

2. Oprettelse af en konto.

Da du ikke kan ændre din adresse, fordi du mister apps, hvis du gør det, skal du oprette en ny konto. Du ved, hvordan man gør det.

Men der er denne store misforståelse, at du har brug for et amerikansk kort for at oprette en konto. Det gør du ikke. Vælg Ingen som dit betalingsmiddel. Det er alt hvad du skal gøre. Men du bliver nødt til at have et amerikansk kort på en eller anden måde, hvis du vil bruge Hulu.

Hvis du ikke ser indstillingen Ingen, når du tilmelder dig, skal du efter tilmelding gå til at downloade en gratis app, hvor betalingsafsnittet vises. Vælg der Ingen.

Endnu en gang, søg efter en postnummergenerator for at få et tilfældigt gyldigt postnummer.

Når du har oprettet en konto, skal du se den amerikanske App Store.

3. Installation.

Igen ved du, hvordan du gør det.

Brug af VPN til at få Hulu-appen til at fungere

Du har brug for VPN for at appen skal fungere. Der er ingen vej rundt. Uanset om du er på en computer eller en telefon, skal din enhed tænke på, at du er i USA, og VPN hjælper med nøjagtigt det.

Men hvis du vil have en Hulu-konto uden for USA, så du kan se tv-shows i høj kvalitet, kan du ikke bare få den første VPN, du ser.

Hvis du vil have god kvalitet, skal du have en god forbindelse. PrivateVPN tilbyder ubegrænset båndbredde, så du kan streame videoer uden forsinkelser. Uden en god VPN er det meningsløst at have en Hulu-konto, da du ikke har den kvalitet, der giver dig mulighed for at nyde det, du ser. For ikke at nævne, at du bliver nødt til at sætte pause på det, du ser, så dit indhold kan buffe.

Oprettelse af en konto

Er du her stadig? Tillykke. Alle disse ting var let sammenlignet med dette sidste trin.
Dette er det trin, der forsinker tingene for dig.

Du har brug for et kort for at konfigurere din konto. Problemet? Det skal være amerikansk. Og de fleste forudbetalte kort fungerer ikke.

1. Hent et postnummer.

Dette blev nævnt tidligere.

 • Du skal blot søge efter en postnummergenerator.
 • Indtast et postnummer i et tilsvarende felt.

2. Kortet.

Okay, for det første skal du sikre dig, uanset hvilket kort du ender, uanset om det er virtuelt eller ej det postnummer, du lægger på Hulu matcher dit postnummer på kortet.

En masse kort fungerer, når de er udstedt i USA. Meget fungerer heller ikke. Og der er et par enkle grunde bag. Forkert postnummer er en af ​​dem.

Men hovedårsagen? Dit forudbetalte kort accepterer ikke gentagne transaktioner. Da det formentlig er den nemmeste mulighed at få et forudbetalt kort snarere end at oprette en bankkonto eller sådan, er det sandsynligvis, at du vælger denne mulighed. Så vær opmærksom på det.

Problemet med kortene, der skal udstedes i USA, er, at hvis de har brug for at sende til dig, vil det tage nogen tid. Og nogle gange hvis det skal sendes til dig, betyder det, at du skal angive en adresse, der kan være et problem, hvis dit postnummer skal matche dit Hulu-postnummer.

Virtuelle kort er muligvis din bedste indsats. Prøv dem.

Det er ideelt, hvis du har en amerikansk ven, så spørg dem, om de gerne vil hjælpe dig. Det er den bedste måde at gøre det på.

Og det skulle være det. Alt skal gå glat efter dette. Du skal være i stand til at se dine foretrukne tv-shows, efter at du har et gyldigt amerikansk kort.

Konklusion

Hvis du bruger VPN, kan du streame dine foretrukne tv-shows hele tiden. PrivatVPN giver dig mulighed for at gøre det. Det giver dig også mulighed for at være sikker på internettet. Men selv med PrivateVPN har du stadig brug for et amerikansk kort for at få dette til at fungere. Og det kan betyde, at du bliver nødt til at vente.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me