Sådan installeres Kodi på Amazon Fire TV Stick uden en computer

Sådan installeres Kodi på Amazon Fire TV Stick uden en computer

Af Michael Smolski, 2018-01-04 16:31:22 i Entertainment
Chromecast er fantastisk til streaming af indhold, men det er intet i forhold til Amazon Fire TV-stick. Hvorfor? Som du kan installere Android-apps på det. Ja, du kan endda installere Kodi på Amazon Fire TV stick. Det giver frihed, en masse enheder ikke har.


Men vent. Hvis du kan installere Android-apps, kan du ikke bare bare gå ind i Amazon Appstore og hente Kodi, som du ville gøre på din telefon? Det lyder rigtigt, indtil du er klar over, at der er en fangst. Amazon tillader kun installation af godkendte apps på Fire TV Stick.

Men da det er muligt at installere Android-apps, er det også muligt at installere Kodi på Amazon Fire TV-stick. Det skal sidelastes.

Sådan installeres Kodi på Amazon Fire TV Stick uden en computer med ES Explorer

Først skal du tænde for dit tv og vælge Amazon Fire TV Stick.
Sådan installeres Kodi på Amazon Fire TV Stick uden en computer
Nu er Kodi ikke en officiel app på Amazon Fire TV Stick, derfor kan du ikke bare downloade den som nogen anden app.

Du skal gå ind Indstillinger efterfulgt af System og til sidst skal du trykke på Udvikler muligheder.

Der skal du aktivere alt, hvad du ser. ADB DEBUGGING, USB DEBUGGING, APPS FRA Ukendte KILDER.

Når det er gjort, vil du være i stand til at installere alt, hvad der kan installeres på Amazon Fire TV Stick, og det er ikke tilgængeligt til download på Amazon Appstore.

Men for at installere Kodi på Amazon Fire TV stick, skal du downloade denne app kaldet ES File Explorer. Det er ret populært med 180 millioner globale downloads. For at installere det, skal du trykke på søgefeltet og søge efter det ved at skrive. ES File Explorer. Installer den, og tænd den.

Du vil se en Tilføje -knappen til venstre på skærmen. Klik på det og skriv: http://kodi.tv.
Derefter skal du angive et navn. Skriv bare alt, hvad du ønsker. Til sidst skal du klikke på tilføj.

Hvad gør du derefter? Du trykker på det navn, du lige har oprettet. Det viser Kodi-webstedet. Du skal klikke på Downloads sektioner. Rul for at finde ARM version til Android. Tryk på Mere efterfulgt af Åbn i browseren. Download skal begynde derefter.

Til sidst skal du åbne filen og vente på, at Kodi installeres.

Sådan installeres Kodi på Amazon Fire TV Stick uden en computer med Apps2Fire på din telefon

Dette er sandsynligvis en meget hurtigere tilgang.

Endnu en gang skal du sørge for, at alle dine udviklerindstillinger er aktiveret, som du har set gjort med den første metode. Du gør dette ved at gå til Indstillinger efterfulgt af System efterfulgt af Udvikler muligheder.
Sådan installeres Kodi på Amazon Fire TV Stick uden en computer
ADB DEBUGGING, USB DEBUGGING, APPS FRA Ukendte KILDER skal være aktiveret.

For det andet, gå tilbage til System og tryk på Om efterfulgt af Netværk. Du skal nedskrive IP'en for din Fire TV Stick vises.

Nu skal du faktisk også have det Kodi på din Android-telefon sammen med din Apps2Fire for at dette fungerer.
Sådan installeres Kodi på Amazon Fire TV Stick uden en computer
Tænd Apps2Fire på din telefon, og indtast IP'en til din Fire TV-stick efter. Du skal nu uploade Kodi. For at gøre dette skal du klikke på indstillingen Upload apps og vælge Kodi.

Det er det.

Ubegrænset indhold, medmindre du bor i en dårlig placering ....

Med Kodi og andre apps, der leveres på Amazon Fire TV-stick, kan du se stort set alt, hvis du bor på det rigtige sted. Ja, du kan se din NBC, men kun hvis du er i USA. Samme med mange andre tjenester. Medmindre du har en VPN installeret, og PrivateVPN tilfældigvis er vanvittigt let at installere på Amazon Fire TV Stick.

Før vi undersøger, hvordan du kan installere det, lad os undersøge, hvad en VPN gør. Se, en VPN er et virtuelt privat netværk. Det giver dig mulighed for at være overalt i verden uden at bevæge dig. Du opretter forbindelse til en af ​​de servere, der tilbydes af VPN-virksomhederne, vi tilbyder f.eks. 56 forskellige serverplaceringer, og når du først har gjort det, er du automatisk på det sted uden at være der.

Gå til Kategorier og tryk på Utility. Rul ned, indtil du finder PrivateVPN. Eller du kan søge efter det i søgefeltet. Før du installerer det, skal du gå til PrivateVPN.com og oprette en konto ved at trykke på knappen Køb. Når du har registreret, skal du indtaste dine detaljer i appen. Vælg derefter en server efter eget valg, og du er god til at gå!
Sådan installeres Kodi på Amazon Fire TV Stick uden en computer
Det er temmelig enkelt at installere kodi på Amazon Fire TV Stick.

Vil du installere Netflix på Kodi? Der er en guide til det.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me