Sådan installeres Alluc Addon på Kodi – 2018 – den enkleste måde

Sådan installeres Alluc Addon på Kodi - 2018 - den enkleste måde

Af Michael Smolski, 2018-01-22 10:54:29 i Entertainment
Så du vil installere Alluc-tilføjelsen på Kodi? Store. Det er et link-delings-websted, der indeholder links til næsten enhver type video, der er tilgængelig på Internettet. Vi taler 80 millioner videoer. Det er som en søgemaskine, men til videoer. Kodi er på den anden side en af ​​de mest populære open source medieafspillere. Det er også næsten umuligt at installere Alluc-tilføjelsen på Kodi, hvis du prøver at søge, hvordan du gør det på Google. Du får et stort blogindlæg. Det ser nyttigt ud. Men det fungerer ikke. Derfor besluttede vi at oprette vores egen version af dette blogindlæg, der hjælper dig med at installere Alluc-tilføjelsen på Kodi, der faktisk fungerer.


Sådan installeres Alluc Addon på Kodi - 2018 - den enkleste måde

Men inden vi finder ud af, hvordan du installerer det, skal du vide et par ting.

Er Alluc lovligt? Er det lovligt at installere Alluc Addon på Kodi?

De fleste lande er enige om, at det er ulovligt at downloade og være vært for noget. Alluc er ikke vært for noget. Det er kun et bibliotek med links til websteder, der er vært for indhold. Det betyder, at det er helt lovligt at bruge det.

Det er det indhold, du finder, der betyder noget. Hvis du vil installere Alluc på Kodi for at bruge ulovligt indhold, kan det være ulovligt, "måske", fordi det udelukkende afhænger af hvor du bor. Alluc indeholder links til indhold, som du derefter kan streame. Noget af det er lovligt. Nogle ikke. I de fleste lande er det stadig lovligt at se ulovligt indhold, som i indhold, som uploaderen ikke har rettigheder til, men som du ikke downloader eller hoster, men blot midlertidigt opbevarer.

Imidlertid ændres streaming og lov langsomt over hele kloden, og afhængigt af hvor du er, vil reglerne variere. Streaming og legalitet er et komplekst emne. I EU er det siden 2017 ulovligt at streame indhold, der ikke er lovligt på et websted, du ser på det, hvis du ved, at det ikke er der lovligt. Du bliver ikke straffet som om du har begået en forbrydelse, men der er en mulighed for, at ejeren af ​​rettighederne vil sagsøge dig. Det svarede til, da du fik musik fra dine venner via Bluetooth, da du var yngre. Det var ikke lovligt, men du ville ikke behandle nogen alvorlige konsekvenser.

Nu støtter PrivateVPN ikke brugen af ​​ulovligt indhold, men uddanner blot til, hvad der er lovligt og ikke lovligt, og hvilke konsekvenser det kan have.

Afhængig af hvor du er, og hvad du vil gøre, er det måske ikke klogt at installere Alluc på Kodi.

Hvad hvis du ikke ved om det er lovligt

EU-loven siger, at hvis du er opmærksom på det faktum, at du streamer noget ulovligt, at du overtræder loven. Hvad hvis du ikke ved, om noget er lovligt eller ej?

Hvis du vælger at tage dine chancer, skal du forblive krypteret. Internetudbydere overvåger din aktivitet online. Det gør regeringerne nogle gange også. Åh, og hvis du er på et hotel eller i en lejlighed, så gør det også. Nå, medmindre du er krypteret.

Og hvordan forbliver du krypteret? Du bruger et virtuelt privat netværk, der også kaldes en VPN. Det er privat. Det er virtuelt. Når du opretter forbindelse til det, ændres din IP. Men alt hvad du gør og får adgang er også krypteret og kan ikke ses af regeringen, internetudbyderen eller den, der er ansvarlig for den internetforbindelse, du er tilsluttet. Og du kan endda ændre din placering uden at flytte, når du er tilsluttet en VPN.

PrivateVPN leveres med militær kvalitet AES 256-bit krypteringskode med 2048-bit DH-nøgle. Du ved sandsynligvis ikke, hvad det betyder, men U.S.-regering bruger den samme type sikkerhedsniveau. Og de er nødt til at forblive meget mere sikre end dig. Vi håber, at de gør det.
Sådan installeres Alluc Addon på Kodi - 2018 - den enkleste måde
Mere om, hvordan du installerer en VPN, når du lærer, hvordan du installerer Alluc-tilføjelsen på Kodi.

Den nemmeste måde at installere Alluc Addon på Kodi

De fleste blogindlæg om dette emne vil fortælle dig, at hvis du vil installere Alluc-tilføjelsen på Kodi, at du bliver nødt til at downloade et vist arkiv. Det gør du måske. Vi har bestemt prøvet flere lagre, der hævdede at tilbyde det for at se, hvilket der er bedst at bruge, men det ser ud til, at næsten ingen engang fungerer.

De fungerer enten ikke, eller de fungerer, når du downloader dem, men de har overhovedet ingen tegn på Alluc. Vi prøvede 5 forskellige lagre. 3 af dem virkede ikke. 2 havde ikke Alluc-tilføjelsen.

En af dem, der fungerede, krævede en downloading af et andet depot, når du downloadede et åndedrætsværn. Det virkede lovende. Indtil, nej. Alluc var der.

Men så kom en gnist. En tanke. ”Hvorfor skal du alligevel installere alle disse lagre?”Dette er måske bare sponsorerede poster, der bruges til at få folk til at downloade et lager. Og så kom det bare.

Hvorfor skulle jeg bruge et lager, hvis du kan installere zip-filer direkte fra Kodi uden problemer?

Alle forsøgte at komplicere det lette.

Sådan gør du det:

 • Åbn Kodi. Ja, selvfølgelig skal du gøre det, hvis du vil installere Alluc-tilføjelsen på Kodi.
 • Gå ind i System. Det er et gearikon øverst på skærmen. Det ligner lidt en Indstillinger knap end en System knappen, men vi holder os til System.

Sådan installeres Alluc Addon på Kodi - 2018 - den enkleste måde

 • I bunden af ​​skærmen er der også en System knap. Tryk på det. Gå til Add-ons. Trykke Ukendte kilder.
 • Derefter skal du forlade Kodi og gå ind i en webbrowser, ideelt på din computer og gå til dette link: https://kodi-addons.club/addon/plugin.video.alluc.api/1.2.10
 • Download Alluc derfra.

Alternativt kan du søge efter Alluc Kodi.zip på internettet, hvis det link ophører med at fungere eller sådan.

Denne metode sparer dig for mange problemer med at gå gennem forskellige lagre, som ikke har det, du vil have, hvilket er Alluc i dette tilfælde.

Sådan installeres Alluc Addon på Kodi på en computer

 • Når du har downloadet Alluc.zip, tjek hvor det er placeret.
 • Gå derefter tilbage til Kodi, og tryk på Add-ons efterfulgt af Installer fra zip-fil.
 • Der skal du finde placeringen af Alluc.zip.
 • Når du har fundet det, skal du trykke på det, og det er det.

Hvis du vil installere Alluc addon på Kodi, det er faktisk så enkelt.

Sådan installeres Alluc Addon på alle andre enheder

 • Hvis du er på din telefon, kan du også installere den som på en computer. Faktisk på enhver enhed, som du nemt kan downloade ting fra.
 • Men på andre enheder skal du muligvis tilslutte et USB-drev til din computer og overføre Alluc.zip direkte til det.
 • For at gøre det skal du tilslutte USB-drevet til din Kodi-enhed. Og gå derefter til Add-ons efterfulgt af Installer fra zip-fil, og lokalisering af USB-drevet og Alluc.zip. Til sidst skal du trykke på det, og det er det.

Sådan installeres en VPN

Hvis du bruger en Amazon Fire Stick, er der en forklaring på, hvordan du gør det i vores seneste indlæg. Hvis du har noget andet end Fire Stick, mobilenhed eller en computer, er der også en guide til det, så tjek det.

Men hvis du har en mobilenhed eller en computer, er det ekstremt enkelt.

 • For det første skal du gå til PrivateVPN-webstedet og trykke på knappen Køb øverst til højre på skærmen.
 • Derefter skal du udfylde et par detaljer.
 • Til sidst skal du gå til sektionen Download nederst på siden, eller i stedet bare gå til din app store og søge efter PrivateVPN.
 • Installer det.
 • Opret forbindelse til det.

Sådan installeres Alluc Addon på Kodi - 2018 - den enkleste måde
Og det er det.

Konklusion - Det er nemt at installere Alluc Addon på Kodi

Det er meget let, når du først ikke bruger opbevaringssteder, der ikke har Alluc. Download det direkte, så sparer du meget tid.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me