Sådan får du Hulu i Indien (i 3 nemme trin)

Sådan får du Hulu i Indien (i 3 nemme trin)

Af Michael Smolski, 2019-08-26 13:16:19 i Guides


Vil du have Hulu i Indien? Det er ikke kun Indien, der ikke har adgang til Hulu. Det samme gælder når det gælder Canada og England. Verden overalt, virkelig. Hulu er kun tilgængelig i USA og Japan. Og selvom det muligvis kan ændre sig snart Disney købte Hulu for nu, har vi en guide til at få Hulu i Indien på kun 3 lette trin.

De 3 nemme trin for at få Hulu i Indien

Hvis du allerede har en Hulu-konto, uanset om den er udløbet eller ikke, eller kender en person, der gør det, er du muligvis ikke nødt til at udføre alle disse trin.

Det første trin er at have alt for at oprette en Hulu-konto. Det andet er at narre Hulu, som i sidste ende er det sværeste skridt, hvor det tredje handler om at få Hulu-appen, som ikke altid er et krav og afhænger af din platform.

Klar til at komme i gang?

Oprettelse af en Hulu-konto for at hente Hulu i Indien er ikke så let som at registrere på et andet websted

Problemet?

Du har brug for et amerikansk kort for at få Hulu i Indien.

Hulu bruger behovet for et amerikansk kort som en metode til bekræftelse af, at du faktisk er i USA.

Hvis du ønsker at få Hulu i Indien og ikke allerede har adgang til en Hulu-konto, skal du få et amerikansk kort til dette trin.

Vores forslag?

  1. Spørg nogen, der muligvis allerede har en Hulu-konto, hvis de kan dele. Tilbyd at betale for halvdelen af ​​det om nødvendigt.
  2. Hvis du kender nogen med et amerikansk kort, så spørg dem, om de kan oprette en konto for dig. Du kan altid fjerne dette kort fra kontoen efter registrering. Ellers skal du spørge, om de kan oprette en konto til dig.
  3. Få et forudbetalt kort udstedt i USA på internettet.
  4. Få et virtuelt forudbetalt kort udstedt i USA.

Når det kommer til trin 3 og 4, kan det tage dig nogen tid at finde den rigtige mulighed for dig, men hvis du virkelig ønsker at få Hulu i Indien, er det hvad du bliver nødt til at gøre.

Noget, som folk har en tendens til at gå glip af, når de bruger et kort til at tilmelde sig, selvom det bare er for en prøveperiode, er at kortet skal have nogle penge på det. Hvis det ikke gør det, kan det ikke bekræftes, og du vil således ikke kunne få en Hulu-konto.

Når du har fået en Hulu-konto, kan du købe Hulu-gavekort for at fylde din konto op.

Fooling Hulu at få Hulu i Indien

Fooling Hulu er det andet trin, der kræves for at få Hulu i Indien.

Det er generelt det vigtigste trin, da det skal være på plads hele tiden, når man ser Hulu, men er relativt let at konfigurere.

For at få Hulu i Indien, har du brug for en VPN for at narre Hulu til at tro, at du er i USA.

Dette vil koste. Ikke så meget, men det vil koste. Hvorfor? Da tjenester som Hulu forhindrer folk fra andre lande i at bruge VPN-tjenester. Som et resultat fungerer selv de fleste betalte VPN-tjenester ikke med VPN-tjenester.

PrivateVPN er en af ​​de få VPN-tjenester, der ikke bryder banken i Indien, mens de er i stand til at drive de vigtigste tjenester derude, såsom Hulu, Netflix eller DAZN. Åh, og der er en risikofri prøve for dig at prøve.

Sådan får du Hulu i Indien på Apple-enheder

På Apple-enheder som iPhones og iPads skal du logge ud af din iCloud-konto, efterfulgt af at oprette en ny med dens placering indstillet i USA.

Det giver dig mulighed for at se Hulu i din App Store.

Det er vigtigt, at du ikke prøver at ændre din region på din nuværende konto, da det vil resultere i tab af alle dine apps og andre data.

Selvfølgelig kan du altid logge tilbage på din gamle konto, når du får Hulu i Indien på din iPhone eller iPad, og du mister ikke noget.

Sådan får du Hulu i Indien på Android-enheder

Google har en lille guide til at ændre placeringen af ​​din Google Play Butik. Tjek det ud.

Bare sørg for at ændre din placering til at være i USA, når du gør det.

Hvis du ikke ønsker at gennemgå besværet med det, skal du bare downloade Hulu fra en uofficiel Android-butik eller på anden måde se Hulu fra din webbrowser med "Desktop Mode."

Sådan får du Hulu i Indien på Amazon Fire TV-enheder

Når det kommer til at se Hulu i Indien på et tv, er Amazon Fire TV Stick sandsynligvis dit bedste billede. Simpelthen fordi almindeligt smart TV ikke understøtter VPN-tjenester, og heller ikke Apple TV, Roku eller Chromecast.

  • Hvis du vil hente Hulu på din Fire TV Stick, skal du gå til din nuværende Amazon-konto i webbrowseren.
  • Vælg på Konti & Lister, efterfulgt af Administrer din konto og indhold.
  • Skift din region for at være i USA.
  • Gå til din Amazon Fire TV-enhed. Vælg Indstillinger og Min konto.
  • DEREGISTER og logge tilbage på din konto.

Det giver dig mulighed for at få Hulu i Indien på din Fire TV Stick.

Sådan får du Hulu i Indien på andre enheder

Har du en anden enhed og vil stadig se Hulu i Indien uden at få Fire TV Stick? Du kan gøre det. Det er bare ikke den mest praktiske metode til anvendelse.

Den eneste måde at få en VPN-service til at fungere på platforme, der ikke understøtter VPN-tjenester, er ved at have en VPN tændt på din router. Det er ikke den nemmeste at konfigurere og kan være upraktisk at have for gæster, men det fungerer med alle platforme, der ikke understøtter VPN-tjenester. Og vi har nogle guider omkring, som du sandsynligvis bør tjekke, hvis du planlægger at gøre dette.

Sådan får du Hulu i Indien i 3 nemme trin

Få et amerikansk kort. Fool Hulu ved hjælp af PrivateVPN. Download Hulu. Det er de 3 nødvendige trin.

Og den bedste ting? Det er risikofrit. Både Hulu og PrivateVPN tilbyder risikofri forsøg.

Klar til at komme i gang?

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me