Sådan får du Hulu i Canada i 2019

Sådan får du Hulu i Canada i 2019

Af Michael Smolski, 2019-02-02 11:21:55 i Entertainment


Vil du have Hulu i Canada i 2019? Vi beskylder dig ikke. Især hvis du bor 20 minutter væk fra dine amerikanske naboer, der kan nyde det frit. Men bare fordi Hulu ikke er tilgængelig i Canada, betyder det ikke, at du ikke kan indstille Hulu i Canada.

Du behøver heller ikke sidde fast med begrænset canadisk Netflix. Du kan se American Netflix i Canada, hvis du vil, og vi lavede indhold om sådan før.

Men for at få Hulu i Canada i 2019 er der tre trin, du skal udføre:

 • Du skal oprette en Hulu-konto.
 • Du er nødt til at narre Hulu til at tro, at du er i USA.
 • Til sidst skal du narre din app-butik for at downloade Hulu.

Det lyder som at få Hulu i Canada i 2019 er let, ikke? Ikke nøjagtigt.

Dette er lige så kompliceret, som det når så langt som at få adgang til en tjeneste i et land, hvor den ikke er tilgængelig, går. Se, det er ikke så simpelt at oprette en konto. At narre Hulu til at tro, at du er i USA, kræver også de rigtige værktøjer. Åh, og app store kræver nogle forskellige træk, afhængigt af hvilken enhed du vil se Hulu på, så nej, det er ikke så let.

Men du ønsker også at få Hulu i Canada i 2019, og vi vil lede dig gennem, hvordan du gør det på den mest enkle måde.

Oprettelse af en Hulu-konto for at hente Hulu i Canada i 2019

Opsætningen af ​​Hulu-kontoen er faktisk ikke så hård. Hvis du allerede har de rigtige værktøjer. Og det er generelt problemet.

Vi vil ikke lede dig gennem, hvordan man opretter en Hulu-konto, da den er ligesom enhver anden konto.

Problemet?Du har brug for et amerikansk kort for at tilmelde dig.

Og det, der gør tingene komplicerede.

Her er vores anbefalinger:

 • Spørg en ven. Hvis du bor i Canada, hvad enten det er nær den amerikanske grænse eller ej, er chancerne for, at du kender en amerikansk bosiddende. Den bedste ting at gøre er at spørge. Spørg, om de vil dele en konto. Afhængigt af personen fungerer det måske ikke så let. Måske er du nødt til at tilbyde nogle incitamenter. Tilbud måske at dele en konto, du allerede har til noget andet. Som f.eks. DAZN. Og hvis de ikke allerede bruger Hulu, kan du spørge dem, om de vil bruge det, eller om de blot kan gøre dig til en konto.
 • Spørg en ven, der bor i USA, hvis du kan bruge deres kort. De lader sandsynligvis ikke dig, men du ved det aldrig.
 • Få et forudbetalt kort. Nu har forudbetalte kort ikke garanteret succes, men er relativt nemme at få, og hvis du finder den rigtige, er det alt hvad du har brug for.
 • Få et virtuelt kort. Disse har endnu lavere chancer for succes, men er de nemmeste at få. Årsagen til deres lavere succesniveau? Da de fleste mennesker forlader dem tomme. Du skal have penge på dem.

Når du har fundet ud af kortproblemet, skal du angive en amerikansk adresse og bruge et amerikansk kort for at få en Hulu-konto. Bortset fra det er det ligesom at registrere på ethvert andet sted.

For at få Hulu i Canada i 2019, behøver Hulu at tro, at du er i USA

At oprette en Hulu-konto er den hårdeste del af denne tutorial helt sikkert. Men at narre Hulu til at tro, at du er i USA, er faktisk den vigtigste ting, du skal gøre, hvis du vil bruge Hulu i Canada i 2019. Da det kræver, at Hulu tænker, at du er i USA hvert eneste sekund, ser du på noget , eller ellers kan du ikke se dit indhold.

Hvad skal der ske for at få Hulu i Canada i 2019 fra dette perspektiv? Du er nødt til at forlade Canada praktisk talt. Det er det i den mest enkle form.

En VPN er, hvad du har brug for at gøre det.

Du læser dette på webstedet til PrivateVPN. Det kan få dig til at tro, at vi vil være partiske.

Sandheden er, at hvis du vil, kan du bruge en anden service til Hulu. Forudsat at det fungerer med Hulu. Problemet er, at selvom tjenester annoncerer, hvor mange servere de har, nævner de ofte ikke, hvad disse servere understøtter. Du kan have 100+ servere i USA, men hvis de ikke fungerer med platforme som Hulu eller Netflix, hvad er så poenget?

Vi vil ikke sige, at PrivateVPN-service er den bedste VPN-service for dig, da ikke alle tjenester er rigtige for alle, men så vidt angår underholdning, har PrivateVPN servere, der fungerer med platforme som Hulu, Amazon Prime, DAZN og ja, de mest Netflix-regioner på planeten, som vist i en test udført af Comparitech.

Hvis du kun behøver at bruge Hulu i Canada eller i en hvilken som helst region, du er, fungerer enhver VPN-service, der fungerer med Hulu. Problemet er, at Hulu er på en konstant jagt efter VPN-tjenester på grund af presset fra rettighedsindehaverne om indhold, de viser. Og det giver mening. En person, der har ret til at vise et tv-show i Canada, ønsker ikke, at du skal se det show via Hulu. Og på grund af dette fungerer en masse VPN-tjenester ikke med Hulu. Og når de gør det, bryder de ofte ned.

Hvis du bruger PrivateVPN til at få Hulu i Canada i 2019, skal du downloade klienten og oprette forbindelse til en af ​​de fungerende Hulu-servere, og det vil give dig mulighed for at se Hulu i Canada. Nå, i din webbrowser.

Det er lidt mere kompliceret på mobile platforme og Fire TV Stick / Cube, som du dog har brug for en app. Lad os gennemgå det nu.

Sådan får du Hulu-appen i Canada på iPhone / iPad

Ved du, hvordan du logger ud af din iCloud-konto? Du gør det i indstillingerne.

Du skal logge ud efterfulgt af oprettelse af en ny konto med base i USA.

Det er meget enkelt, men du har brug for at vide om det, før du gør det. En VPN ændrer ikke placeringen af ​​din butik, som den er. Selvom nogle VPN-websteder måske siger det. Du skal først ændre placeringen af ​​din butik, og for at ændre den, skal du oprette en ny konto.

Hvis du ikke opretter en ny iCloud-konto, men i stedet blot ændrer regionen på din nuværende, vil du miste alt, så ikke gør det!

Når du har fået Hulu på din iPhone / iPad, kan du logge tilbage på din gamle konto. Eller ikke. Det betyder ikke noget. Du beholder indhold fra begge konti på begge måder.

Sådan får du Hulu-appen i Canada på Android-enheder i 2019

Android-bruger? Yep. Trinnene her vil være helt anderledes end hvad du skal gøre på iPhone. Det er mere kompliceret på Android.

 • Gå først til Android-enheder payments.google.com og klik på Indstillinger.
  Mens du er der, skal du trykke på Land fanen og tryk på Blive ved.
 • Vælg OS som et land og indsat en amerikansk adresse i.
 • Indsend og gå ind i Indstillinger af din enhed.
 • Tryk derpå Apps og find Google Play Butik.
 • Når du er der, skal du trykke på Tvunget stop efterfulgt af Opbevaring og find Google Play Butik også der.
 • Tryk på SLET DATA i hætter.

Det skulle give dig mulighed for at få Hulu i Canada på dine Android-enheder, og hvis ikke, så gentag de sidste 2 kuglepunkter. Du kan altid foretage nogle søgninger på Google, hvis din enhed afviger fra vores. Eller nå vores kundesupport.

Sådan får du Hulu i Canada i 2019 på Fire TV Stick

Fire TV Stick-delen af ​​at få Hulu i Canada er altid vores mindst foretrukne del at skrive om, da det har en tendens til at være mere kompliceret.

 • Gå først til Amazon-webstedet. Tryk derpå Din konto.
 • Du skulle være i stand til at se Indhold og enheder der. Tryk på det.
 • Der skal du være i stand til at ændre din placering. Skift det til at være i USA.
 • Når du har gjort det, skal du gøre det DEREGISTER din konto på din Fire TV Stick / Cube for at ændringen kan ske.
 • For at gøre det, gå til din Amazon-enhed Indstillinger efterfulgt af Min konto, og der, DEREGISTER, og log ind igen.

Du bliver sandsynligvis også nødt til at give en form for amerikansk betaling på din Amazon-konto for at Hulu kan downloade. Selvom det afhænger af din bank / kort.

Hvis du ville vide, hvordan du får Hulu i Canada i 2019, er det sådan, du gør det!

At komme Hulu i Canada i 2019 er ikke svært, hvis du har alle de ting, du skal gøre foran dig. Og denne tutorial dækker alt, hvad du har brug for at vide om, hvordan man får Hulu i Canada.

Ligesom alle vores andre indlæg dækker ting, der hjælper dig med at opsætte andre tjenester, hvad enten du er i Canada eller ej.

Opret en konto ved hjælp af et amerikansk kort. Fool Hulu ved hjælp af PrivateVPN. Download Hulu ved at justere indstillingerne i din butik. Det er alt, hvad der er nødvendigt.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me