Sådan får du HBO NU i ikke-støttede lande (se Game of Thrones overalt)

Sådan får du HBO NU i ikke-støttede lande (se Game of Thrones overalt)

Af Michael Smolski, 2019-04-15 18:28:42 i Entertainment


Når Game of Thrones sæson 8 kommer ud sammen med mange andre gode HBO-shows, giver det mening at du gerne vil have HBO NU. De fleste kan ikke, og det er derfor, du er her, da du vil se HBO NU i lande, der ikke understøttes.

I dette indlæg viser vi dig alt hvad du har brug for at vide for at få HBO NU i lande, der ikke understøttes. Og helt ærligt er det meget lettere end med en masse andre platforme som Hulu, som kræver, at du bruger et amerikansk kort til at registrere f.eks..

Det eneste, du skal gøre for at få HBO NU i lande, der ikke støttes, for at se Game of Thrones eller ethvert andet show er at narre HBO NU til at tro, at du er i USA. Og for det andet, hvis du vil se HBO NU på din telefon eller Amazon Fire TV Stick / Cube, skal du ændre placeringen af ​​din app store. Det er det.

Fooling HBO for at få HBO nu i ikke-støttede lande

Dette specifikke trin er næsten det samme som ethvert andet skridt, vi nogensinde har diskuteret for så vidt at narre en platform, uanset om det er Netflix, DAZN, Hulu eller en anden platform.

For at få HBO NU i lande, der ikke understøttes, skal HBO NU tænke, at du er i det støttede land, hvilket betyder, at du er i USA.

Du narrer det ved at bruge en VPN, som giver dig mulighed for at ændre din placering til f.eks. I USA.

Den vigtige ting her er at se på er VPN-tjenesten, du skal bruge. Der er mange muligheder derude, og for det første fungerer gratis VPN-tjenester ikke med platforme som HBO. Hvis du er fristet til at få en gratis VPN i første omgang, lavede vi et indlæg om, hvorvidt gratis VPN-tjenester er det værd. Men så vidt HBO går, fungerer en gratis VPN-service ikke, fordi platforme som HBO gør en indsats for at forhindre folk fra VPN-tjenester i at arbejde, og gratis VPN-tjenester er de nemmeste at tackle.

Så er der de tjenester, der har tusinder af servere. Gå ikke efter dem. De forsøger at sælge dig med mængde. Du skal dog kigge efter kvalitet. PrivateVPN tilbyder ikke tusinder af servere, men det tilbyder servere, der fungerer med de platforme, du vil have adgang til, og derfor understøtter PrivateVPN de mest Netflix-regioner på markedet, f.eks..

Hvis du gerne vil prøve PrivateVPN, tilbyder vi en 30-dages pengene-tilbage-garanti og er valgt som den bedste værdi-service af mange, men ellers skal du sørge for at se efter tjenester, der tilbyder support til de platforme, du vil have adgang til.

Når du får PrivateVPN, skal du oprette forbindelse til en af ​​de amerikanske servere, og sådan får du HBO NU i lande, der ikke understøttes, forudsat at du ikke ønsker at se på din telefon eller tv.

Før du kan se noget med HBO NU, skal du selvfølgelig have en konto. HBO giver en 7-dages gratis prøveperiode.

Sådan får du HBO NU i ikke-støttede lande på Apple-enheder.

Hvis du ønsker at få HBO NU i lande, der ikke understøttes, skal du oprette en ny iCloud-konto.

I teorien kan du ændre placeringen af ​​din nuværende konto, men det vil resultere i, at du mister alle dine apps. Derfor er det vigtigt at logge ud af din nuværende iCloud-konto efterfulgt af at oprette en ny med detaljer i USA. Hvis du ikke gør det, vil du være i stand til at få HBO NU i lande, der ikke understøttes, men vil miste alt andet i processen.

Når du har downloadet HBO NU, kan du logge ind på din gamle konto igen.

Sådan får du HBO NU i ikke-understøttede lande på Android-enheder

På Android-enheder skal du ændre placeringen af ​​din Play Store.

Det er bedst at læse en lille guide fra Google til det.

I det specifikke tilfælde skal du sørge for, at din placering er i USA. Der er masser af adressegeneratorer på internettet, hvis du har brug for at få en amerikansk adresse.

Ændring af placeringen af ​​din butik viser HBO NU i din Play Store, og det er vigtigt, hvis du vil have HBO NU i lande, der ikke understøttes på en Android-enhed.

Sådan får du HBO NU i ikke-støttede lande på Amazon-brandenheder

Ønsker du at få HBO NU i lande, der ikke understøttes, på den store skærm? Selvfølgelig gør du. Game of Thrones ser bedst ud på den store skærm.

Fire TV Stick / Cube er den bedste platform til at få HBO NU i lande, der ikke understøttes, på grund af det faktum, at det fungerer med VPN-tjenester, hvilket ikke ville være tilfældet med Apple TV og Chromecast.

PrivateVPN fungerer f.eks.

  • Gå først til din Amazon-konto i din webbrowser.
  • Gå over med din mus Din konto eller konto & Lister.
  • tryk Administrer dit indhold og enheder.
  • Skift din region for at være i USA.
  • Gå til din Amazon Fire TV Stick / Cube.
  • tryk Indstillinger og så Min konto.
  • DEREGISTER. Du skal logge ind på din konto igen.

Det giver dig mulighed for at få HBO NU i lande, der ikke understøttes på Amazon Fire-enhederne.

Afhængigt af din nuværende betalingsmetode kan du måske også nødt til at fjerne din nuværende betalingsmetode. Nogle gange er du muligvis også nødt til at tilføje en form for amerikansk kort.

Sådan får du HBO NU i lande, der ikke understøttes

Det er ikke utroligt svært. Meget lettere end Hulu og DAZN, som du også kan læse om på vores blog.

Klar til at deltage i PrivateVPN, så du kan få adgang til underholdning som aldrig før? Det tager kun 60 sekunder.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me