Sådan får du DAZN i Irland på alle enheder

Sådan får du DAZN i Irland på alle enheder

Af Michael Smolski, 2019-02-25 17:27:16 i Entertainment


Det faktum, at du søger, hvordan du får DAZN i Irland på alle enheder, ned til et stort problem, der har opstået med tv-abonnementer i de sidste par år. Manglen på værdi.

Sky TV? € 37 pr. Måned efter en bestemt periode. 37 € pr. Måned uden sportskanaler. Tilføjer Sky Sports til det? Først € 25 og € 40 på lang sigt. 77 € til Sky-sport, der vil tilbyde dig Premier League og nogle andre sportsgrene og kampe, men viser dig aldrig præcist, hvad du vil, fordi Sky bekymrer sig mere om at give det, der er mest populært, end hvad der betyder noget for alle.

Vi viser, at du kan se dine foretrukne ligaer som NBA, NFL, NHL, Champions League, Premier League, Serie A, Ligue 1, og det er bare for at nævne nogle få, til prisen for dine 2 månedlige tv-abonnementer, for et år. En besparelse på omkring 770 € om året. DET VAR SÅ LIDT!

På denne blog hjælper vi også folk med at få amerikansk Netflix uden for USA, Hulu, American Amazon Prime, og det er bare for at nævne nogle få. Sørg for at tjekke disse indlæg, når du er færdig med at læse dette, så ærligt talt, hvis du anvender det, der er her, og du allerede har Netflix, kan du få dobbelt indhold uden at betale noget ekstra.

Men lad os tale om, hvordan du får DAZN i Irland på alle enheder, uanset om du rocker en iPhone, iPad, Android-enhed, en Fire TV Stick eller bare en computer. Og vi anbefaler kraftigt, at du læser alt, så dette fungerer for dig.

Hvad der skal ske, så du kan få DAZN i Irland på alle enheder?

For at få DAZN i Irland på alle enheder skal du først narre DAZN til at tro, at du er i Canada, efterfulgt af at oprette en konto, og narre din app-butik til at tro, at du er i Canada.

Hvorfor?

 1. Den eneste måde, hvorpå DAZN giver dig mulighed for at se DAZN eller endda for at oprette en konto, er hvis du er i Canada. Ellers ser du en meddelelse om, at DAZN ikke er tilgængelig på dit sted.
 2. Registrering er naturligvis påkrævet, men trinene omkring denne registrering adskiller sig meget fra andre registreringer. Derfor er det en lidt mere kompliceret proces.
 3. Du er nødt til at narre din app-butik, som om du ikke gør det da ikke DAZN dukker op, der forhindrer dig i at se på din mobile enhed eller tv som du kun kan se fra webbrowsere på stationære enheder.

Nu hvor du ved, hvad der skal ske, så du kan få DAZN i Irland på alle enheder, lad os gennemgå disse trin.

At narre DAZN til at tænke, at du er i Canada for at få DAZN i Irland

Der er kun en måde at narre DAZN for at få DAZN i Irland. Det indebærer, at du praktisk talt ændrer din placering.

Hvis du praktisk taget er i Canada, i teorien, bør DAZN arbejde.

Nu er en VPN et værktøj, der giver dig mulighed for at ændre din placering praktisk talt, men det er her din VPN-udbyder virkelig betyder noget, fordi de fleste VPN-tjenester ikke vil arbejde med DAZN på grund af det faktum, at DAZN gør en enorm indsats for at forhindre VPN-tjenester fra at arbejde med det.

Hvorfor? Da rettigheder til at vise indhold koster en masse penge, og de virksomheder, der har rettigheder til at vise bestemte kampe i Irland for eksempel, vil de tjene penge, de har brugt på licenser tilbage, og for at de vil have dig til at betale de € 77 pr. Måned, og skabe massivt pres på dem som DAZN.

Du kan betale meget for VPN-tjenester, eller du kan betale mindre, du kan få tjenester med hundreder af servere, eller du kan få nogle med mindre, men vigtigst af alt er DAZN nødt til at arbejde med disse servere, og problemet er, at de fleste tjenester ikke arbejder med det, uanset hvor meget du betaler.

En service, der fungerer med DAZN? PrivateVPN. Nu ved vi, hvad du tænker. Du læser dette på bloggen til PrivateVPN, men det er sandt, vi er en af ​​de få VPN-tjenester, der understøtter DAZN. Vi har ikke de fleste servere nogensinde, men vi sørger for, at alle de servere, vi har, er til brug for folk i stedet for bare at være numre, der ikke giver nogen værdi til dig. Vi er f.eks. Den mest understøttede Netflix VPN. Og det er fordi vi vælger kvalitet frem for kvantitet.

Du er nu velkommen til at søge efter andre VPN-tjenester, hvis du gerne vil, men held og lykke med at finde en til en sådan værdi med support til DAZN og med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Uanset hvad er der brug for en VPN.

Hvis du planlægger at bruge PrivateVPN, skal du oprette en konto, som kun er en 30-sekunders proces efterfulgt af at downloade vores klient på hvilken platform du også er på og derefter bare oprette forbindelse til en af ​​vores Canadain-servere. Afhængigt af når du læser dette, skal appen fortælle dig, hvilken canadisk server der fungerer med DAZN, men hvis den ikke gør det, skal du bare prøve dem alle. Der er i øjeblikket 4 canadiske servere, så det burde ikke være for hårdt.

Når du har gjort dette trin, har du afsluttet det mest kritiske trin for så vidt angår at få DAZN i Irland på alle enheder.

Det vigtigste, men ikke det sværeste...

Oprettelse af en DAZN-konto for at få DAZN i Irland

Dette er det sværeste skridt, og vi vil fortælle om hvorfor på bare et sekund.

Se, DAZN får så meget pres, at det virkelig er nødvendigt at gøre en solid indsats for at forhindre andre i at bruge DAZN.

Det er derfor, hvis du vil bruge canadisk DAZN, skal du have et canadisk kort.

Og det er vanskeligt, men inden du giver op, skal du huske de € 770, som du sparer.

Hvad kan du gøre for at få DAZN i Irland så vidt dette problem?

 • Spørg en ven, der er canadisk eller bor i Canada og har et canadisk udstedt kort. Giv tilbud om at dele dit abonnement, hvis de hjælper dig.
 • Spørg en ven eller nogen, du måtte følge, og vide, om de vil udveksle service. Måske tilbyde dem detaljer til din Netflix i bytte for adgang til deres DAZN.
 • Få et virtuelt forudbetalt kort udstedt i Canada. Det vil kræve en vis undersøgelse for så vidt at få den rigtige, men hvis du er interesseret i de 770 € besparelser, er det værd at gøre. Det er dog den hurtigste metode at få et virtuelt kort. Når du dog konfigurerer en, skal du sørge for at have penge med det med det samme, da der er behov for midler til, at du kan registrere.
 • Brug et forudbetalt kort udstedt i Canada. Nu kræver det, at du venter, men det kan være lettere at finde et forudbetalt kort udstedt i Canada snarere end et virtuelt.

Bortset fra det er det ligesom at registrere dig på enhver anden side, bare sørg for at have et canadisk kort og angive en canadisk adresse, du kan finde med en adressegenerator.

Registrering blandet med at være tilsluttet den rigtige server med PrivateVPN giver dig mulighed for at få DAZN i Irland, men du vil bruge den på alle enheder, ikke? Indtil videre kan du kun se det på desktops. Andre enheder?

Lad os gå igennem det nu.

Sådan får du DAZN i Irland på Apple-enheder

Hvis du vil have DAZN i Irland på Apple-enheder, skal du narre din App Store til at tro, at du er i Canada.

Uanset hvad du gør, prøv ikke at prøve at finde en løsning på egen hånd, fordi du ender med at miste alt hvad du har.

Du kan ændre placeringen af ​​din butik med din nuværende konto, men det vil føre til tab af alt indhold.

Derfor er det vigtigt at oprette en ny konto, som du kan gøre, når du er logget ud af din nuværende iCloud-konto i indstillingerne på din telefon eller tablet.

Når du opretter en ny konto, skal du sørge for at vælge Canada som din placering, og det vil give dig mulighed for at se få DAZN i Irland på dine Apple-enheder.

Når du har downloadet DAZN, kan du naturligvis logge ud af denne konto og logge tilbage på din gamle.

Apropos at downloade apps, glem ikke at downloade PrivateVPN.

Sådan får du DAZN i Irland på Android-enheder

På Android-enheder skal du faktisk foretage ændringer på din nuværende konto i stedet for at oprette en ny.

 • Gå til payments.google.com og klik på Indstillinger efterfulgt af Land fane. Vælge Canada og angiv en canadisk adresse.
 • Indsend og gå ind i Indstillinger på din enhed efterfulgt af Apps. Der skal du finde Google Play Store, hvor du skal trykke på Tvunget stop.
 • Mens du stadig er i Indstillinger gå til Opbevaring og klik på knappen i kapper, der angiver SLET DATA.

Det skal give dig mulighed for at downloade DAZN på din Android-enhed i Irland, og hvis ikke, gentag styrkestop og rydd data.

Sådan får du DAZN i Irland på Amazon Fire TV Stick

På Amazon Fire TV Stick skal du faktisk ændre din butik for at være i USA.

 • For at gå til amazon.co.uk, skal du klikke på din konto, og mens du er der, gå til Indhold og enheder hvor du bliver nødt til at skifte til den amerikanske butik.
 • Når du har gjort det, skal du gå ind Indstillinger på din Fire TV Stick eller Cube efterfulgt af Min konto og af DEREGISTER.
 • Du bliver nødt til at give dine Amazon detaljer igen efter at have ventet et par øjeblikke, men du vil kunne se DAZN-appen.

Afhængig af typen af ​​betalinger på din nuværende konto, skal du muligvis ændre din betalingsmetode for at downloade DAZN, selvom den viser. At få et virtuelt amerikansk kort er temmelig let, og det kræver ikke, at du har nogen penge på det. Men du vil kun have dette problem i meget sjældne tilfælde.

Hvad med at få DAZN i Irland på andre enheder?

Amazon-enheder, Apple og Android-enheder er hvor disse tricks vil arbejde sammen med alle stationære enheder selvfølgelig.

Ellers andet? På grund af begrænsningerne af dem som Chromecasts og Apple TV'er, kan du ikke få DAZN i Irland om disse. Vores råd? Invester i Amazon Fire TV Stick, hvis du vil se på den store skærm.

Og sørg for at tjekke vores blog for at lære, hvordan du kan få adgang til mere end nogensinde, mens du også forbliver mere sikker end nogensinde når på Internettet, med PrivateVPN.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me