Sådan får du adgang til Google i Kina i 2019

Sådan får du adgang til Google i Kina i 2019

Af Michael Smolski, 2019-01-16 16:00:26 i Travel


Du googlede for, hvordan du får adgang til Google i Kina i 2019. Det betyder, at medmindre du ikke er i Hong Kong, er du ikke i stand til at få adgang til Google og søge efter dette. Hvis du er denne person, beklager vi dig, da du ikke kan få adgang til Google i Kina i 2019, før du først forlader Kina.

Hvis du endnu ikke rejste til Kina eller er i Hong Kong, hjælper vi dig, så når du rejser til Kina, kan du få adgang til Google, så lad os se det, vores liv uden Google fungerer bare ikke. Google er nøglen til at løse problemer. Google bragte dig endda hit!

Historien bag hvorfor du ikke kan få adgang til Google i Kina i 2019

Google er den mest anvendte platform på planeten, og det giver mening for Google at være i Kina også overvejer, hvor mange mennesker der bor i Kina, men det er ikke tilfældet. Hvorfor ikke?

Censur. Bortset fra, det er ikke som det ser ud til. Det er ikke sådan, at Kina besluttede at forbyde Google, som det gjorde med andre tjenester. Google planlagde at rejse.

Kina anmodede Google om at skjule sig visse søgninger dog, og de gjorde det i lang tid. Men så hackede Kina Google i 2009, hvilket resulterede i, at Google svarede i 2010, at det ikke ville være villig til at censurere indhold i Kina, og at det ville trække ud om nødvendigt. I 2014 ophørte Google-tjenester med at fungere.

Google arbejder med et projekt, der bringer en censureret Google-søgning, men hvis du læser dette, betyder det, at du vil have adgang til alt på Google, og selvom du er i orden med censureret Google, er det ikke ud endnu. Det betyder, at du ikke kan få adgang til Google i Kina, hvis du skulle gå nu.

Medmindre du kender denne metode.

Sådan får du adgang til Google i Kina i 2019

For at få adgang til Google i Kina i 2019 kan du ikke være i Kina.

Det er den eneste måde.

Men der er en måde at forlade Kina praktisk talt.

Ved at bruge en VPN, som er et virtuelt privat netværk, der kan beskytte dig på internettet mod den kinesiske regerings lignende og også giver dig mulighed for at ændre din placering til at være i et andet land. Præcis hvad du har brug for.

Problemet er, at VPN-tjenester er forbudt i Kina.

De eneste VPN-tjenester, der hjælper dig med at få adgang til Google i Kina i 2019, er dem med Stealth VPN.

PrivateVPN understøtter Stealth på Android-, Apple- og Desktop-enheder som en af ​​de få platforme, der gør. Stealth VPN på PrivateVPN understøtter nu også OpenVPN på iOS.

Årsagen til, at Stealth VPN fungerer, er, at det ikke kan detekteres som VPN, mens en standard VPN er, da det fungerer anderledes end en typisk forbindelse.

Hvis du vil have adgang til Google i Kina i 2019, er Stealth VPN det, du har brug for, men du skal også være sikker. Kina er ikke et land at lege med.

Sådan får du adgang til Google i Kina i 2019, mens du forbliver sikker

Det hele går ned til din VPN-klient og dens funktioner.

Lækager af enhver art er det, du skal forhindre.

VPN-tjenester er beregnet til at kryptere alle dine data, ligesom PrivateVPN med dens 2048-bit-kryptering med AES-256, som er det højeste krypteringsniveau på markedet, men kryptering betyder kun betydning, indtil en lækage sker, og selvom det sandsynligvis ikke gør det, er fly ikke beregnet til at gå ned, men nogle gange gør de det. Og skal du tage den risiko i Kina?

Derfor skal din VPN-klient have den rigtige beskyttelse.

PrivateVPN leveres med IPv6 Lækbeskyttelse sammen med DNS Lækbeskyttelsestilstand, som forhindrer IP-lækager, der kan ske, og som ville udsætte dig. Har din VPN-klient en Kill Switch-funktion, så hvis en VPN holder op med at arbejde, så vil dit internet også? Det skulle ikke, hvis du bruger den rigtige service, men endnu en gang skal du være i Kina. Og hvad med Application Guard, der afslutter bestemte apps i tilfælde af, at din VPN stopper med at arbejde?

Alle disse, dette er funktioner til ekstra beskyttelse i tilfælde af, at der ikke skulle ske noget, som når du vil have adgang til Google i Kina i 2019, eller noget andet, når du bruger en VPN, skal du beskyttes, især hvis du er en Kinesisk statsborger.

Hvad hvis du vil have adgang til mere end Google i Kina i 2019?

PrivateVPN er den bedste VPN-service til Netflix, der understøtter de mest Netflix-regioner derude. Hvis du ønsker at se Netflix i Kina og ikke kun amerikanske Netflix, vil PrivateVPN være det bedste valg.

Hvis du ønsker at bruge DAZN, Hulu eller Amazon Prime, understøttes det også med PrivateVPN som en af ​​de eneste tjenester, der understøtter DAZN.

I Kina har du brug for fuld sikkerhed, Stealth VPN, og hvis du vil have adgang til mere end Google, de rigtige servere, og mens PrivateVPN ikke leverer de fleste servere på kloden, leverer det servere, der arbejder med tjenester, du vil se. Bare det at oprette forbindelse til en amerikansk server er ikke nok til at se Netflix.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me