Sådan får du adgang til blokerede websteder i lufthavne i Kina, og hvorfor du ikke kan komme i første omgang

Sådan får du adgang til blokerede websteder i lufthavne i Kina, og hvorfor du ikke kan komme i første omgang

Af Michael Smolski, 2018-12-13 13:06:58 i Travel


Hvis du læser nogen lufthavnanmeldelser i Kina, vil du vide, at forsinkelser er meget almindelige på grund af det kinesiske militær, der kontrollerer det kinesiske luftrum. En endnu større klage? Websteder blokeres i Kina. Forsinkelser, plus ikke at have adgang til det meste af internettet, er ikke en situation, du vil være i med sikkerhed. Især hvis du flyver meget gennem Kina. Så er der en måde at få adgang til blokerede websteder i lufthavne i Kina? Og hvorfor blokeres de i første omgang?

Det kinesiske internet censureres af den kinesiske regering

Har du nogensinde hørt om den store firewall i Kina? Måske ikke, men du har helt sikkert hørt om den kinesiske mur. Den kinesiske mur blev bygget til beskyttelse af det kinesiske imperium mod mongolerne. Tjente det sit formål? Ikke rigtig. Mongoler endte med at erobre Kina alligevel. De fleste af os har også noget mongolsk DNA.

Den kinesiske mur var beregnet til at beskytte Kina mod indtrængende, ligesom “Kinas store firewall” er beregnet til at beskytte kinesere fra de onde onlineplatforme, såsom alt hvad der er amerikansk og endda europæisk.

Glem alt værktøj, du bruger, hvad enten det gælder underholdning eller forretning, hvad enten det er i Kina eller i lufthavne i Kina.

Den kinesiske mur forhindrede ikke mongoler i at erobre. Firewall? Det gør et meget bedre job, men der er stadig en måde at omgå det, og hvis du gør det, vil du kunne få adgang til blokerede websteder i lufthavne i Kina.

Sådan omgås den store firewall for at få adgang til blokerede steder i lufthavne i Kina

Vil du omgå Great Firewall? Det er ikke så let. Hvis et land ansætter 2 millioner mennesker som "online-politi", ved du, at det ikke vil være let.

Der er dog en måde at omgå det!

Det kaldes et virtuelt privat netværk. Det giver eller snarere tilladt dig at narre Kina til at tro, at du er uden for Kina.

Se, hvis du opretter forbindelse til et virtuelt privat netværk, også kendt som en VPN, kan du i teorien være overalt i verden. Hvis du bruger den rigtige service, kan du endda se dem som American Netflix uden for USA.

Hvis du er tilsluttet en VPN og er tilsluttet en server uden for Kina, skal det i teorien give dig mulighed for at omgå den store firewall for at få adgang til blokerede websteder i lufthavne i Kina og uden for dem.

Desværre begyndte Kina omkring 2011 at tage sig af VPN-tjenester. Med det mener vi det i 2018 er det meget svært at få en VPN til at arbejde i Kina.

Det er svært at finde et VPN-sted i Kina, det er endnu sværere at installere en VPN, og hvis du kan administrere alt det, at få en VPN, der faktisk fungerer i Kina, er det svært.

Det kræver Stealth VPN.

Stealth VPN er et system, der giver dig mulighed for at narre Kina. Hvordan virker det? Det er ikke så simpelt at forklare. Du er her for at få adgang til blokerede websteder i lufthavne i Kina, ikke for at finde ud af al videnskaben bag det, men for at sige enkelt, uanset hvad Kina er i stand til at finde ud af om en standard VPN, der fører til at forhindre en VPN i at arbejde, kan det ikke, når du er tilsluttet en Stealth VPN.

PrivateVPN har en Stealth VPN-tilstand, og det giver dig adgang til blokerede websteder i lufthavne i Kina. Den er i øjeblikket ude på computere og iPhone med Android-versionen lanceret meget snart. Det er måske endda allerede ude, når du læser dette.

Risikoen, der følger med at forsøge at få adgang til blokerede steder i lufthavne i Kina

Da vi nævnte online politi, troede vi, at det ville være godt at nævne risiciene.

Forudsat at du ikke er ejer af et VPN-firma og ikke er kinesisk, vil du sandsynligvis ikke gå i fængsel.

Hvis nogen form for officerer går rundt omkring dig og ser dig bruge en VPN, kan din enhed muligvis konfiskeres. Du kan muligvis også få forbud mod at komme ind i landet i fremtiden.

Hvorfor har verden ikke gjort noget ved det?

Når samfundet mødes, kan ændringer ske, rigtigt?

Nå, ikke når et land kontrollerer os. Og det gør Kina.

De fleste produkter fremstilles i Kina. Forestil dig, at lige stoppet. Det ville have katastrofale følger for økonomien over hele planeten. Uden for intet vil dine bærbare computere, telefoner, tv'er og Fire TV Stick fremstillet i Kina ikke komme til dig, da Kina fremstiller dem alle. Dette ville kræve, at der bygges millioner af fabrikker, og selvfølgelig ville det pumpe priserne på hvert enkelt produkt på grund af de højere lønninger, som arbejderne ville få.

Hvis du undrer dig over, hvorfor du ikke kan få adgang til blokerede websteder i lufthavne i Kina i første omgang. Derfor.

Se på Apple. Kina beordrede, at alle VPN-tjenester skulle fjernes fra den kinesiske App Store, og det gjorde de. De havde intet valg.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me