Sådan får du adgang til blokerede websteder i Egypten, mens du forbliver sikker

Sådan får du adgang til blokerede websteder i Egypten, mens du forbliver sikker

Af Michael Smolski, 2019-03-04 13:27:28 i Travel


Intet land er perfekt med deres love, ideer, henrettelser af planer og så videre, men selvom det er okay at være ufuldkommen, er det ikke okay at blokere internettet for masserne, der forhindrer dem i at se, hvad der virkelig foregår. Det er farligt. Virkelig farligt. Hvis du allerede er i Egypten, er der en chance for, at du ikke kan finde dette indlæg om, hvordan du får adgang til blokerede websteder i Egpyt, mens du forbliver i sikkerhed. Men hvis du er på ferie uden for Egypten eller planlægger at besøge Egypten snart, vil dette indlæg give dig mulighed for at bryde alle mulige blokke, som Egypten har placeret på internettet.

Og selvom det faktisk ikke er så svært at gøre, skal du sørge for at læse alle de sikkerhedsforanstaltninger, du skal tage for at gøre dette, da forbigåelse af censur i visse lande kan få dig i masser af problemer. Og du ønsker ikke at komme i problemer i Egypten, hvor hvis du har mere end 5.000 følgere på en social medieplatform, du automatisk betragtes som et medieudløb, og enhver form for "falske nyheder" kan resultere i straf.

Nu, ærligt talt, er Egypten ikke tæt på så slemt som Kina med blokering af indhold, som vi skrev om, hvordan man fjerner blokeringen forud, men det ændrer ikke det faktum, at adgangen til bestemte websteder er temmelig begrænset, mens man i Egypten har det, inklusive det meste af løsningen på problemet blokeres også.

Hvad er nødvendigt for at få adgang til blokerede websteder i Egypten?

Vi kommer med det samme med det samme.

For at få adgang til blokerede websteder i Egypten i 2019 skal du bruge en VPN.

På vores blog består det meste af indholdet af underholdning, og helt ærligt er det fordi mange mennesker har problemer med at få adgang til underholdningsplatforme til deres fulde placering, og en VPN hjælper med at ændre deres placering til at være i et andet land i et spørgsmål om sekunder. I dette tilfælde vil ændring til et land uden censur give dig adgang til blokerede websteder i Egpyt. Forudsat at du VPN er en Stealth VPN som PrivateVPN.

En standard VPN er ikke nok til at få adgang til blokerede websteder i Egypten, da VPN-forbindelser let kan ses, hvilket betyder, at alt hvad du vil prøve at se, bare kunne blokeres automatisk. Stealth VPN giver dig mulighed for at blande det med normal trafik og giver dig derfor adgang til blokerede websteder i Egpyt.

Men ønsker du at være sikker?

Når det kommer til adgang til blokerede websteder i Egpyt, mens du forbliver i sikkerhed, skal du virkelig se på VPN-klienten, du bruger.

Den første ting at se på er IPv6 Lækbeskyttelse + DNS Lækbeskyttelse. Disse forhindrer lækager i at ske. En af disse vil beskytte dig, hvis der skulle ske en lækage. Hvis du ikke har disse funktioner i din VPN, har du en enorm risiko, selv hvis du bruger en fantastisk VPN.

Hvad hvis din VPN holder op med at arbejde? Det skulle ikke ske, men ting, der ikke skal ske, sker, og det er bedre at være sikker end undskyld. Derfor er det vigtigt, at din VPN også leveres med en Killswitch, der afslutter dit internet i et tilfælde, hvor en VPN holder op med at arbejde. I mellemtiden vil Application Guard slukke for visse apps, som du muligvis har på.

Kryptering betyder også, for at ingen skal kunne få adgang til dine aktiviteter på internettet, og PrivateVPN, det kommer med 2048-bit kryptering med AES-256, det højest mulige krypteringsniveau på markedet.

Sørg for at kigge efter dit VPN-virksomheds placering

I en ideel verden ville enhver VPN-virksomhed være sandfærdig. Men vi lever ikke i en ideel verden, og VPN-virksomheder har samarbejdet med organisationer før for at give dem detaljer om brugere. Det skyldes logfiler, som nogle virksomheder opgir, at de ikke gemmer, mens de gør det.

Så hvordan kan man stole på et VPN-selskab til ikke at gemme logfiler over din brug, når det siger, at det ikke gør for at få adgang til blokerede websteder i Egypten sikkert?

Ved at stole på loven. Sverige har strenge fortrolighedslove, der forhindrer PrivateVPN i at gemme logfiler på din brug. Hvis du ikke har tillid til vores ord, kan du i det mindste stole på den lov, der forhindrer os i at gøre det.

Og sådan får du adgang til blokerede websteder i Egypten, mens du forbliver sikker

Det handler om at bruge en VPN med Stealth VPN, der kommer fra et land med love designet til at beskytte dig, med funktioner, der beskytter dig, så hvis nogen vil se, hvad du laver i Egypten, vil de ikke være.

PrivateVPN? Det fungerer både på Android, Apple og desktop-enheder med understøttede Amazon Fire-enheder.

Og da du er her, vil PrivateVPN give dig mulighed for at fjerne blokering af alle de underholdningstjenester, du måske ønsker at fjerne blokering, f.eks. Netflix, Amazon Prime og Hulu. Er du interesseret i at prøve os? Vi tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me