Sådan forbliver du sikker på offentlige computere i 2018

Sådan forbliver du sikker på offentlige computere i 2018

Af Michael Smolski, 2018-02-07 15:22:55 i Business
Du ved ikke, hvad der er der. Det er det største problem, når det kommer til offentlige computere. Det er svært at være sikker på offentlige computere, hvis du ikke ved, hvilken slags skjult software der er på dem. Hvis du møder nogen, kan du generelt fortælle, hvordan de ser ud. Du kan føle deres vibber. Med en computer ved du ikke det. Nogen kunne se på enhver handling, du foretager dig. Der kunne være nogen, der tager dine adgangskoder. Måske stjæler du dine fortrolige dokumenter. Jeg ved ikke. Du ved det ikke. Og det er et problem. Det er super let at lægge noget på en computer, og du ville ikke engang vide det. Rådgivningen ville være at ikke bruge dem, men det er ikke altid en mulighed.


Så hvad kan du gøre for at være sikker på offentlige computere i 2018?

Sådan forbliver du sikker på offentlige computere i 2018

Begræns ved hjælp af dine online konti

Hvis du ved, at du bliver nødt til at udskrive et dokument, skal du i stedet for at bruge din Google Drev-konto bruge et USB-drev. Eller opret en dummy-konto med et kodeord, du aldrig bruger. Se problemet er, at de fleste af os har de samme adgangskoder til alt. Det tager nogen at se en adgangskode for at miste adgangen til alle konti.

Men hvis du forbereder det, du har brug for, før du går til et bibliotek, øger du stærkt chancerne for at blive sikkert på offentlige computere.

Fantastisk, men det er ikke altid muligt. Nogle gange er det en nødsituation, og du skal bruge en af ​​dine konti. Det er når 2-trins-verifikationen er så vigtig. Sørg for at have det tændt. Se, nogen kan tage din adgangskode, men de kan ikke tage din telefon, som er nødvendig til den anden adgangskode. Det vil øge dine chancer for at forblive sikre.

Brug en VPN

Det er fantastisk at opbevare adgangskoder, men hvis nogen kan se din historie og hvor websteder du besøger, kan det også være farligt. Det er her kryptering kommer ind. Der er en måde at gøre alt hvad du gør på internettet krypteret fra regeringen, netværksudbydere og folk på biblioteket selv.

Sådan forbliver du sikker på offentlige computere i 2018
Hvis du bruger en VPN, som er et virtuelt privat netværk, du krypterer dig selv til et punkt, hvor uanset hvad du gør online i virkeligheden er knebet til enhver, der prøver at se disse oplysninger. PrivateVPN leveres med 256-bit kryptering for eksempel. Det ville tage billioner af dollars at knække den slags kryptering. Måske er det derfor, den amerikanske regering bruger det.

Der er stadig andre trusler, såsom potentialet ved, at nogen optager din skærm med skjult software, men det er meget usandsynligt, i betragtning af at de fleste computere i et bibliotek ikke er magtfulde nok til at gøre det.

Hvis du ønsker at forblive sikker på offentlige computere, er det nødvendigt at bruge en VPN. Så hvordan konfigurerer du det?

Den hurtigste måde ville være at placere installationsfilen på et USB-drev og blot installere den derfra. Men dette fungerer måske eller slet ikke på en offentlig computer, afhængigt af om information sletter sig selv fra en computer, når en computer genstartes, og om du endda kan installere noget. Hvis du kan gøre det, så fantastisk, hvis ikke, prøv at holde sig til ikke at bruge nogen konti og ikke søge efter indhold, som du ikke ønsker, at andre skal se.

  • Men hvis du kan installere og genstarte en computer uden at slette oplysninger med det samme, skal du hente PrivateVPN-klienten fra vores downloadside og sætte den på et USB-drev. Medmindre du beslutter at downloade det, når du allerede bruger en offentlig computer.
  • Installer det.
  • Sørg derefter for at oprette en konto på vores side, selvom du sandsynligvis skal gøre det, før du går til et bibliotek. For at oprette en konto skal du trykke på knappen Køb øverst til højre på skærmen. Det er en 3-trins proces, så du skal have en konto på ingen tid overhovedet.
  • Når du har oprettet din konto, skal du angive detaljerne i PrivateVPN-klienten og oprette forbindelse til den server, du ønsker. Sådan forbliver du krypteret. Vi tilbyder 56 forskellige serverplaceringer, hvilket betyder, at hvis du opretter forbindelse til en amerikansk server i et bibliotek i Irland, antages du at være i USA af alle tjenester, du beslutter at bruge.

Brug et krypteret USB-drev

Sådan forbliver du sikker på offentlige computere i 2018
Hvad hvis du har en kontoudtog på dit USB-drev, og nogen overfører det fra det drev? Er det muligt. Et simpelt stykke software kan gøre det. Nå, medmindre der er kryptering til stede. Ligesom kryptering leveret af PrivateVPN hjælper folk på internettet, holder kryptering på drev indhold på drev sikkert. Hvis du planlægger at bringe dine oplysninger på et drev, skal du sørge for, at de er krypteret, så ingen kan kopiere indholdet af det.

Konklusion

Det er svært at være sikker på offentlige computere. Nogle gange bliver du dog nødt til at bruge dem, og implementering af disse ting vil gøre dig mere sikker.

Skrevet af Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me