Sådan forbliver du sikker på et billigt hotel i Rusland under verdensmesterskabet

Sådan forbliver du sikker på et billigt hotel i Rusland under verdensmesterskabet

Af PrivateVPN, 2018-05-03 15:20:36 i Travel


Vil du bo sikkert på et billigt hotel i Rusland under verdensmesterskabet? Når det kommer til hoteller eller endda lejligheder under verdensmesterskabet, har du kun to muligheder, du enten betale $ 1000 per nat for et forholdsvis okay sted, eller du betaler omkring $ 100 per nat for et sted, der ligner en person, der blev myrdet på. En måned efter verdensmesterskabet vil dette ikke engang være et problem. Steder vil være billige. Men at få et billigt sted til verdensmesterskabet er som at vinde lotteriet.

Så hvordan forbliver du sikkert på et billigt hotel i Rusland under verdensmesterskabet? Der er 3 aspekter, som du skal overveje, hvis du vil være sikker. Sikkerheden ved dine ting. Sikkerheden ved dine data. Og selvfølgelig din sikkerhed.

Efterlad IKKE noget, der overhovedet er af stor værdi på dit hotel

Selvfølgelig er det bedst ikke at have noget stjålet overhovedet. Men nogle gange kan vi ikke bringe alt med os. Især hvis vi holder os i et par dage. Selvom vi ikke kan bringe alt med os, når vi rejser, kan vi medbringe de mest værdifulde ting.

Du kan prøve at skjule noget værdifuldt i rummet. Gør det ikke.

Folk forventer, at du er væk under verdensmesterskabet. Skal du seriøst sidde på et skit hotel, når der sker en begivenhed, der sker en gang i 4 år, omkring dig? DET TROR JEG IKKE. Og det er en perfekt mulighed for at stjæle. Hvis du vil bo sikkert på et billigt hotel i Rusland, skal du overveje det.

I stedet for at skjule ting, skal du medbringe en håndbagage og en rygsæk på din rejse til Rusland. Læg de mindre værdifulde genstande i din fremførsel og lad dem være på hotellet.

I mellemtiden skal du lægge de dyrere genstande i din rygsæk.

Når det drejer sig om fremføringen, skal du sørge for at have en lås på den. Og hvis du værdsætter dit tøj, skal du investere i et sikkerhedskamera.

Mange virksomheder fremstiller sikkerhedskameraer, der fungerer på batterier, og som giver dig besked, når der sker en større bevægelse. Hvis nogen forsøger at gå ind i din videreførelse, ved du det, og du vil se deres ansigter, hvis du har et af disse kameraer. En tyv beslutter måske at smide det sikkerhedskamera, men du vil se deres ansigt uanset hvad.

Og når det kommer til de værdifulde genstande, f.eks. Bærbare computere eller kameraer, skal du have dem i din rygsæk. Og tag den rygsæk med dig, når du udforsker de russiske byer.

Men der er kun et problem med rygsække. De får ikke adgang til stadioner. Derfor vil de fleste mennesker sandsynligvis efterlade dem på deres billige hoteller. Og det er en fejltagelse.

Det sikreste sted at forlade din rygsæk når det kommer til verdensmesterskabet, hvis du bor på et billigt hotel, er en bagageopbevaringsfacilitet. Og der vil være masser af dem. Du har måske problemer med tillid med dem, men de vil være langt mere sikre end et billigt hotel. Og endnu en gang kan du sætte et sikkerhedskamera inde i et for at vide, om nogen har taget dine ting.

Når det kommer til at holde dine ting sikkert på et billigt hotel i Rusland under verdensmesterskabet, holder du dem sikre ved ikke at have dem på et billigt hotel uden dig.

Hold dine data sikre

Vi har tekster, som vi ikke ønsker, at andre skal se. Vi har fortrolige ideer. Åh, og lad os ikke glemme betalingskonti med penge. Når det kommer til data på internettet, betyder det ikke meget, om du er på et dyre hotel eller et billigt hotel, hvad der betyder noget er, at uanset hvad du får adgang til eller gør, let kan fås adgang til af nogen anden.

Din hjemmeadresse. En meddelelse, der kan bruges til at afpresse dig. Din PayPal-adgangskode. Det behøver ikke et geni at få adgang til dette indhold, når man er tilsluttet et åbent netværk, det er, hvis det sted, du bor i, har gratis Wi-Fi i første omgang.

Heldigvis kræver det heller ikke et geni at forblive sikkert på et billigt hotel i Rusland under verdensmesterskabet, når det gælder om at holde dine data sikre. Du behøver blot at finde en måde at forblive krypteret på, når du har forbindelse til internettet til det.

Hvordan gør du det? Du bruger en VPN. Kort sagt. Når du er tilsluttet et åbent netværk, kan alle oplysninger, der bliver sendt eller modtaget, blive aflyttet. Da dette er et indlæg om verdensmesterskabet, lad os forklare det ud fra dette perspektiv. En forsvarer sender bolden videre til en midtbanespiller. Med et åbent netværk kan denne bold blive opfanget af det modsatte hold på flere forskellige måder. Når du dog bruger en VPN, er du krypteret. Og når du bruger PrivateVPN, er du krypteret med militær klasse AES 256-bit-kryptering med 2048-bit DH-nøgle, som er den slags kryptering, der er på niveau med den amerikanske regering.

Og den slags kryptering er tilfældigvis for dyr til at blive knækket, selv for de rigeste mennesker derude.

For at vende tilbage til fodboldperspektivet, hvis du er krypteret, er det som om du spillede bolden over spillerne, så de ikke kan nå det, men at det ender med at komme til den person, der er beregnet til at modtage den. Og hvis du har den yderligere kryptering, som PrivateVPN leverer, er det som om du eliminerer det andet team fra feltet helt. Kryptering får alt, hvad du gør, til at virke som smurt for alle andre end dig.

Hvis du vil være sikker på et billigt hotel i Rusland under verdensmesterskabet, når det kommer til data, skal du bruge en VPN. Og når det kommer til PrivateVPN, tilbyder vi også 56 serverplaceringer, som du kan oprette forbindelse til, hvilket betyder, at du, hvis du opretter forbindelse til en amerikansk server, at du kan se amerikanske Netflix, mens du f.eks. Er i Rusland. Ikke at det amerikanske hold kvalificerede sig til verdensmesterskabet. Men det er derfor, der er mange andre tilgængelige placeringer!

Åh, og hvis du ikke kan lide vores service, får du en hel måned til at anmode om en fuld refusion.

Tilmelding hos os er lettere end at finde et sted til verdensmesterskabet med sikkerhed. Klik på knappen Køb og gennemgå vores 3-trins registreringsproces efterfulgt af at downloade vores klient. Uanset om du søger efter det i din lokale app-butik eller ved at gå ind på Download nederst på vores side.

Men hvordan kan du være sikker på et billigt hotel i Rusland under verdensmesterskabet?

At holde dine ting og dine data sikkert er fantastisk, indtil der sker noget med dig. Det betyder ikke noget andet.

Hvordan forbliver du sikker? Det første trin inkluderer at få et russisk SIM-kort. IKKE SELV I BETRAGTNING TIL RUSSLAND UDEN AT HENTE RUSSISK SIM-KORT! Åh, og hvis din telefon har en SIM-lås, skal du medbringe en anden telefon. Din telefon er nøglen til din sikkerhed. Uanset om det er navigation, oversættelse eller blot at ringe til hjælp. Uden en telefon vil du kæmpe med at forblive i sikkerhed.

Du bør også gå i grupper, hvis det er muligt. Du er mindre af et mål, hvis du er sammen med nogen. Hvis du ikke kan være i en gruppe, skal du ikke se ud som en million dollars. Det er okay at prøve at imponere, men det kan bringe dig i fare. Se godt ud, men ikke for godt. Ingen vil stjæle fra nogen, der ikke ser ud som om de har penge.

Disse tip er mere gældende, når du dog er uden for et hotel. Hvad med når du er inde? Forsøg ikke at bære kontroversielle trøjer. For eksempel kan det at have en engelsk trøje i Rusland muligvis forårsage et problem. Det er bedst at skjule det på et hotel. Og selv når man går alene når man ikke er i centrum eller på stadion.

Til sidst skal du undgå argumenter og være dejlig overfor mennesker.

Denne begivenhed vil ikke ske i yderligere 4 år efter dette. Du bliver 4 år ældre næste gang. Sådan kan du bo sikkert på et billigt hotel i Rusland. Lad det tælle.

Skrevet af Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me