Sådan fjernes blokeringen af ​​sociale medier i Kina i 2019

Sådan fjernes blokeringen af ​​sociale medier i Kina i 2019

Af PrivateVPN, 2019-03-16 10:23:28 i Travel


Du ankommer til Kina. Du ønsker at bruge Facebook, du vil bruge Instagram, og du er klar over, at det meste af sociale medier ikke fungerer i Kina. Hvad laver du? Du søger efter, hvordan du fjerner blokeringen af ​​sociale medier i Kina i 2019. Bortset fra, dette er et af de scenarier, hvor du er nødt til at gribe ind, før du rejser snarere end når du kommer til Kina, som om du er uheldig nok til ikke at vide det sociale medier i Kina fungerer ikke, muligheden for at du finder dette blogindlæg er næsten ikke-eksisterende, fordi Google heller ikke fungerer i Kina.

Hvorfor skal du søge, hvordan du blokerer for sociale medier i Kina i 2019?

Det går ned til den kinesiske regering ved hjælp af censur.

Men selv om Google ikke arbejdede i Kina, startede det med, at Kina hackede Google i 2009, og Kina ville have Google til at begrænse indhold, hvilket resulterede i, at Google droppede ud af at operere i Kina, men forbuddet mod sociale medier i Kina er noget, der var direkte valget af Kina med deres Great Firewall of China på grund af, at visse (næsten alle) platforme ikke er i Kinas interesse.

Hvis der var en Facebook-gruppe om en protest, der blev foretaget i Kina, ville den kinesiske regering ikke være i stand til at slippe af med den, medmindre Facebook besluttede, at den ikke stemte overens med samfundets retningslinjer. Hvis Facebook er forbudt i Kina, hvilket resulterer i, at kinesiske alternativer er der ved placering, der giver Kina den ultimative magt til, hvem der ser hvad.

Det er dog ikke så simpelt som det. Det er meget mere komplekst og går meget dybere end det ser ud.

Det kan gå ned til en anden kold krig, der er ved at dukke op. Og den kolde krig handler om data. Alle de amerikanske platforme for sociale medier indsamler data. Og at data kan bruges i mange forskellige scenarier, hvad enten det er reklame, undersøgelser, analyse, forudsigelse og mange andre, hvor du sandsynligvis accepterer at give det hele vejen ved at tilmelde dig på disse platforme.

Vi sagde mange gange her Hver gang noget er gratis, har du en tendens til at betale med valutaen for privatlivets fred.

Hvis Kina lader alle disse amerikanske og ikke-amerikanske platforme ind i Kina, har det ingen adgang til data. Hvis Kina dog har deres egne platforme, giver det dem adgang til data, som gør det muligt for Kina at udvikle sig både på god og dårlig måde.

Er det dårligt eller godt? Det kommer an på. Kina bruger nogle af disse data på meget gode måder, nogle, ikke på så gode måder, og har i sidste ende magten til at begrænse det, du ser, og gør det i mange tilfælde.

Hvis du er i Kina, har du samlet set adgang til sociale medier, bare ikke til de sociale medier, du måske ønsker at få adgang til. Du vil sandsynligvis fjerne blokering af sociale medier i Kina i 2019, fordi du bare vil oprette forbindelse til en ven uden for Kina, når du er i Kina, via sociale medier, der ikke er tilgængelig i Kina. Og det er, hvad vi vil hjælpe dig med at løse nedenfor.

Sådan fjernes blokeringen af ​​sociale medier i Kina i 2019

Det eneste, du skal gøre for at fjerne blokering af sociale medier i Kina, er at ikke være i Kina. Og du kan gøre det ved hjælp af en VPN, som giver dig mulighed for at forlade Kina, praktisk talt.

Ethvert sted uden censur fungerer.

Ikke nogen VPN fungerer dog.

Hvorfor? Da Kina forhindrer VPN-tjenester i at arbejde i Kina af åbenlyse grunde.

En standard VPN kan let registreres som en VPN på grund af det faktum, at det ikke ligner normal trafik, hvilket resulterer i, at websteder ikke indlæses. Og det er her Stealth VPN kommer ind.

Stealth VPN smelter sammen med normal trafik, så du ikke kan blive opdaget og dermed få adgang til alle blokerede websteder, når du er tilsluttet et land ikke i Kina.

PrivateVPN er en af ​​de måske ikke kun, men en af ​​ikke mange tjenester, der leveres med Stealth VPN. Det er også den bedste service til at se Netflix, da mens du er uden for Kina med en VPN giver dig mulighed for at fjerne blokering af sociale medier, hvis du vil se amerikanske Netflix i Kina, har du brug for den rigtige VPN til det, som mens Kina kan opdage VPN tjenester, så kan Netflix, og resten. Og til det har du brug for servere, der fungerer med de platforme, du vil have adgang til.

PrivateVPN? Det understøtter verdens mest Netflix-regioner med understøttelser til 21 regioner, mere end nogen anden service, som testet af Comparitech. Amerikanske Netflix har mest indhold, men det har ikke det hele, og hvis du vil have mest muligt udbytte af Netflix, er det at kunne oprette forbindelse til 21 regioner det. Og ja, PrivateVPN fungerer også med Amazon Prime, Hulu, DAZN og mange flere, som du kan finde ud af om i vores apps, på vores blog eller ved at kontakte vores kundeservice.

Kan en VPN holde dig sikker i Kina?

Medmindre du er en kinesisk statsborger, er din sandsynlighed for at gå i fængsel i Kina, hvis du bruger en VPN, relativt lav, men vil du tage den risiko? Og hvad hvis du er en kinesisk statsborger?

Det er her at være fuldstændig sikker er afgørende.

Og det starter med, at man ikke bruger VPN-tjenester på enheder, der ikke er jeres. Du ved aldrig, hvilken slags software der er installeret på dem, især på offentlige enheder. Kina laver noget utroligt arbejde så langt som AI, og forsøger at bruge en VPN på en offentlig enhed, uanset om det er ved at installere det fra et USB-drev eller ej, kan resultere i, at du bliver fanget.

Hvad angår VPN-tjenester, hvad enten du har tillid til PrivateVPN eller ej, hvad der er vigtigt at se på er, hvad den service, du bruger tilbyder.

Har du den højeste kvalitet kryptering? PrivateVPN leveres med 2048-bit kryptering med AES-256.

Har den service, du bruger, IPv6-lækagesikring sammen med DNS-lækagesikring? De slags lækager kan udsætte dig. Og hvad med Application Guard og Killswitch-funktionen, der slukker for dit internet og lukker bestemte apps i tilfælde af, at din VPN ikke fungerer? En stor VPN bør ikke holde op med at arbejde, men der er en masse ting, der ikke bør ske, det sker. Hellere være på den sikre side.

Hvis du planlægger at få en VPN til at fjerne blokering af sociale medier i Kina i 2019, skal du se på det, uanset hvilken tjeneste du vælger.

Sådan kan du fjerne blokering af sociale medier i Kina i 2019

Det er ikke så svært at fjerne blokering af sociale medier i Kina i 2019, hvis du har det rigtige værktøj.

PrivateVPN? Det er en VPN, der leveres med Stealth VPN, der giver dig mulighed for at omgå Kinas internetblok, hvad enten det er på din iPhone, Android eller computer. Mens du har funktioner, der vil holde dig sikker, og som giver dig mulighed for at fjerne blokering af indhold blokeret af platforme som Netflix.

Hvis du planlægger en rejse til Kina, hvad venter du på? Tilmeld dig nu med vores 60-sekunders registrering.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me